rakud29 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 witam mam pytanie troche mi nie pasuje to moje wykonczenie cos tu bylo chyba kombinowane podaje fotki moze ktos mi cos doradzi druga fotka jest z uchwytem na telefon moge go moze jakos wykozystac chcialem tez polaczyc sie przez bluetoouh i wykrywa mi audi ale jak wprowadze kod to nie moze sie polaczyc prosze o jakies rady
GRazny Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 no cóż... było chyba RNSE ale znikło... jaki masz telefon?
Wihajster Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 no cóż... było chyba RNSE ale znikło... na to wygląda
Cineksik Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 albo coś na 2 DINy było[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 19:53_________________________________________________sprawdz po kodach wyposażenia co tam wcześniej siedziało
rakud29 Opublikowano 2 Września 2009 Autor Opublikowano 2 Września 2009 albo coś na 2 DINy było[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 19:53_________________________________________________sprawdz po kodach wyposażenia co tam wcześniej siedziało jak mam sprawdzic po kodach i skad wziasc ten kod mozesz mi podpowiedziec i co to jest rnse telefon mam nokie n95 i 6610
Cineksik Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 jak mam sprawdzic po kodach i skad wziasc ten kod mozesz mi podpowiedziec i co to jest rnse telefon mam nokie n95 i 6610 napisz do kolegi leewang prośbę żeby sprawdził Tobie wyposażenie po nr VIN, rnse to nawigacja, poszukaj na forum wszystko jest opisane, chodzby tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/all_radia_w_audi-t3407.0.html
rakud29 Opublikowano 2 Września 2009 Autor Opublikowano 2 Września 2009 no ok napisze a co byscie proponowali mi z tym zrobic to radio co mam zalozone jest to dvd z wysowanym ekranem
Cineksik Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 no ok napisze a co byscie proponowali mi z tym zrobic to radio co mam zalozone jest to dvd z wysowanym ekranem zmieniaj na rns-e lub w ostateczności coś oryginalnego 2 DINowego
rakud29 Opublikowano 2 Września 2009 Autor Opublikowano 2 Września 2009 no ale mi sie wydaje ze moje radio jest lepsze bo ma dvd mam jeszcze takie pytanie slabo odbiera mi radio cos chyba jest z antena a nie wiem gdzie ona jest
Cineksik Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 no ale mi sie wydaje ze moje radio jest lepsze bo ma dvd mam jeszcze takie pytanie slabo odbiera mi radio cos chyba jest z antena a nie wiem gdzie ona jest tylko Ci się wydaje, zresztą sam popatrz jak to wygląda
rakud29 Opublikowano 2 Września 2009 Autor Opublikowano 2 Września 2009 a co do tej anteny to gdzie jej szukac no i ten nieszczesny uchwyt na telefon
Cineksik Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 a co do tej anteny to gdzie jej szukac no i ten nieszczesny uchwyt na telefon antena jest w ogrzewaniu tylnej szyby[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 22:01_________________________________________________wpisywałeś 1234 jako kod czy coś innego :?:
rakud29 Opublikowano 2 Września 2009 Autor Opublikowano 2 Września 2009 wpisywalem 123[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 22:05_________________________________________________ wpisywalem 123 czy;i z tego uchwytu tez lipa bedzie tylko zawadzal
Cineksik Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 wpisywalem 123 kod jest 4 cyfrowy, leć teraz do auta w kapcich i wpisuj 1234 i dzwoń po znajomych
rakud29 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 no dobra jutro bede wiedzial bo garaz mam daleko a jak sie polacze to jak to niby dziala jak ja mam inne radio jak sie tym steruje bo nie mam tez sterowania w kierownicy[br]Dopisany: 02 Wrzesień 2009, 22:11_________________________________________________kto z kolegow mi odpowie na jakiej zasadzie to dziala
Muskel1 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Jak miales RNS-E i juz go nie masz bo ktos wsadzil inne radio, ktore pewnie nie jest podlaczone z BT to sobie mozesz dzwonic ale z prysznica w domu, bo taki sam efekt bedzie. Musisz wyjac radio i zobaczyc czy jest podlaczone z modulem BT. Jezeli tak to instrukcje radia do lapy i czytaj co i jak.
Cineksik Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 sam widzisz że najprościej będzie włożyć RNS-E (pewnie jest cała instalacją, masz kosz na 2 DIN, klimatronik na dole... ), tylko wrzucasz i się cieszysz
rakud29 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 no dobra bede sie rozgladal probowalem sie polaczyc z bt i sie laczy a jak dzwonie to wyswietla mi na ekrannie od komputera numer i w glosnikach slychac dzwiek panowie ma ktos zdiecie tej kostki jak to wyglonda bo umnie to jest troche przerobione zeby mi to radio gralo a chce byc pewny jaki model radia mam kupic moze ktos mi zapoda link zebym mogl sobie zobaczyc jak te radia wygladaja
Rekomendowane odpowiedzi