A-rek Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 moim zdaniem nie ma czegoś takiego jak za duże felgi... a ja uwazam ze jest cos takiego i gdy przekroczy sie ta granice wyglada to juz koszmarnie to jest juz max w A8 a tak by to wygladalo w Lupo. nie uwazasz ze sa za duze? a te tez nie sa za duze? http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=QWusmmfOgX8&NR=1 wracajac do tematu ladna B5 z ladnymi kolkami
tig16 Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 wracajac do tematu ladna B5 z ladnymi kolkami no no nierozpisujmy sie juz o tych felgach
kostek23mj Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Niezly sprzecior obnizyl bym ja jeszcze troszeczke ale generalnie ok !!
pablo_9 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Bardzo ładnie się prezentuje, kolor może być, chromy wokół szyb , felgi mi jakoś też nie pasią, może inny wzór albo niżej zawias. Ogólnie jest
tig16 Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Opublikowano 26 Lipca 2011 kurde ale mam dziwny problem wskazowka od stanu paliwa po rozgrzaniu lata mi jak szalona polata z 10min i potem dopiero stoi w jednym miejscu[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 23:20_________________________________________________dawno tu nie zagladałem a wpadły AVUSy od Nosba
pablo_9 Opublikowano 26 Lipca 2011 Opublikowano 26 Lipca 2011 na tej feldze auto bardziej mi się podoba
tig16 Opublikowano 16 Października 2011 Autor Opublikowano 16 Października 2011 szkoda ze nie 18'' ale jest gitara [br]Dopisany: 26 Lipiec 2011, 11:27_________________________________________________dosyc przypadkowo wpadly obudowy chromowane IN-PRO na lustra, zakladac czy nie hmmmmm ???????
Martinor Opublikowano 16 Października 2011 Opublikowano 16 Października 2011 Ładna sztuka... Na avusach się dużo ładniej prezentuje niż na na tych od a8... Powodzenia i bezawaryjności...
tig16 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2012 Panowie musze podniesc moc, jakos tak sie zlozylo ze mialem rozlake z moja piekna i przez 4miechy jezdzilem ToledoII 1,9tdi zrobiona na 140KM, teraz jezdze juz moja niunia ale... no ale roznica jest znaczna , trzeba to jakos zniwelowac a nawet pojsc dalej zeby bylo lepiej, siakieŚśśś propozycje, koszty mile widziane od czego ruszac w tym temacie????? Dodam że niuńka jest "prawie igielka" a przydalby sie troszke wiecej pod noga ;]
Kowi87 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Panowie musze podniesc moc, jakos tak sie zlozylo ze mialem rozlake z moja piekna i przez 4miechy jezdzilem ToledoII 1,9tdi zrobiona na 140KM, teraz jezdze juz moja niunia ale... no ale roznica jest znaczna , trzeba to jakos zniwelowac a nawet pojsc dalej zeby bylo lepiej, siakieŚśśś propozycje, koszty mile widziane od czego ruszac w tym temacie????? Dodam że niuńka jest "prawie igielka" a przydalby sie troszke wiecej pod noga ;] http://a4-klub.pl/turbo-chiptuning-tuning-mechaniczny-15/all-tdi-podniesie-mocy-1-9-vp-pd-koszty-czesci-efekty-218213/
koman Opublikowano 29 Czerwca 2012 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Posiadasz jeszcze te alu ? te polerowane ?
Rekomendowane odpowiedzi