Reniu Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 2 i 3 to juz zalatuje wiocha Takie były sugestie więc machnąłem
konradzed Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Takie były sugestie więc machnąłem Więcej takich nie machaj... :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 3 opcje o których mówiłeś, może koledzy doradzą 1. czarne wnętrze felg, dach, lustra białe 2. czarne wnętrze felg, dach, lustra, maska białe 3. czarne wnętrze felg, dach, lustra, maska, ramki białe opcja nr 1 ale zmienil bym wnetrze felg na biale :gwizdanie:
David Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Opublikowano 28 Marca 2010 Reniu troche zle mnie zrozumial nie mam Vt wiec robilem w Paincie jakby mialoby wygladac wybaczcie te krzywe linie bialy dach,lusterka,grill czarny, mam juz zalozony zderzak S line przod, biale felgi kolorystycznie by bardziej pasowaly,myslalem nad nimi ale biale felgi to tandeta,to juz lepiej wtedy srebrne. 2 kwietnia odbieram felgi z malowania,takze najpierw zaloze felgi,o bialej folii bede myslal w maju.
Reniu Opublikowano 28 Marca 2010 Opublikowano 28 Marca 2010 Pisałeś o ramkach nad drzwiami, słupki to co innego Jak odbierzesz z malowania, to koniecznie pokaż wyszło w rzeczywistości.
Gość fudi Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Jak dla mnie to białe słupki + dach + lusterka będzie dobrze wyglądać, z całymi białymi felgami będzie już tego za dużo, sam biały rant felg były moim zdaniem super do Twojego zestawu
bish - kopt Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 nie róbcie wiochy - tylko dach i lustra i bedzie git
Gość fudi Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Właśnie słupki to będzie takie dopełnienie, maska i drzwi będą taką linią oddzielającą te dwa kolory! :>
bish - kopt Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Właśnie słupki to będzie takie dopełnienie, maska i drzwi będą taką linią oddzielającą te dwa kolory! :> bedzie wyglądał z boku jak radiowóz
A-rek Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 biale felgi kolorystycznie by bardziej pasowaly,myslalem nad nimi ale biale felgi to tandeta oj zdziwisz sie jak w tym sezonie zobaczysz takie na nie jednym aucie :gwizdanie:
David Opublikowano 29 Marca 2010 Autor Opublikowano 29 Marca 2010 no chyba ze na zywo beda lepiej wygladac bo ogladalem zdjecia bialych felg i nie widzi mi sie to :gwizdanie: wiesz zawsze mozna jeszcze raz pomalowac
MAGIC87 Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 a mam takie pytanie. Jakie koszta pomalowania całego samochodu.. obecnie mam granatowy ale plany sa na białe autko + czarny dach... ile ktos moze sie cenic za taka usługe?
David Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 to zalezy czy masz uklad czy nie :gwizdanie: ja malowalem 2 lata temu cale auto po ukladzie to za 2 tys zl,za cale w profesjonalnej lakierni to pewnie od 4 tys w gore :gwizdanie:
davidoati Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 biale felgi kolorystycznie by bardziej pasowaly,myslalem nad nimi ale biale felgi to tandeta Białe felgi ładnie nawet wyglądają i jak pasują do całości to czemu zaraz tandeta... ale w utrzymaniu ich w czystości jest problem Pomalujesz a potem będziesz chciał sprzedać i będzie ooo panie bity był
David Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 w czerwcu mam urlop takze wtedy bede robil dach na bialo pytalem sie w jednej firmie i zawolali 600zl to chyba duzo jak za oklejenie dachu
Rekomendowane odpowiedzi