Ataman70 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Opublikowano 9 Czerwca 2006 aktualnie samochodzik ma grilka z czarna ramka i dystanse +17mm, zdjete sa rowniez emblematy z tylnej klapy ale jescze kilka dni temu wygladal tak: 1 2 3 4 5 6
Gość zdeniu Opublikowano 9 Czerwca 2006 Opublikowano 9 Czerwca 2006 jedyne co moge powiedziec to --== PIęKNE ==--
spanky Opublikowano 9 Czerwca 2006 Opublikowano 9 Czerwca 2006 sliczna :!: P.S szkoda ze nie TDI :twisted:
Pikuś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Opublikowano 9 Czerwca 2006 No trzeba powiedziec, ze ladnie sie prezentuje. Jednak Avant to Avant. :mrgreen: Mam pytanko sam zmieniales caly przod wlacznie z blotnikami czy juz takiego kupiles? Jesli sam to jaki koszt??
Ataman70 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2006 taka juz sie trafila (trudno, co zrobic ;-) ) co do zalu na TDi - owszem w tym autku nie potrzebuje duzej mocy, wiec TDi byloby w sam raz, ale nie produkowano TDi z quattro i tiptronikiem, a to byly moje zalozenia
Gość Murzyn Opublikowano 9 Czerwca 2006 Opublikowano 9 Czerwca 2006 bardzo sliczniutka owszem w tym autku nie potrzebuje duzej mocy heh z tego co widzialem to masz 2.8 :roll:
Ataman70 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2006 bardzo sliczniutka owszem w tym autku nie potrzebuje duzej mocy heh z tego co widzialem to masz 2.8 :roll: no wlansie, nie szukam 2,7 ani 4,2, 2,8 wystarcza ;-) a tak na powaznie fabryka nie robila slabszych wersji autka dla mnie ;/
bratpit Opublikowano 9 Czerwca 2006 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Piękna , nawet śliczna , chętnie bym ją zobaczył z bliska :smile:
Ataman70 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2006 Piękna , nawet śliczna , chętnie bym ją zobaczył z bliska :smile: zapraszam na piwko :-)
bratpit Opublikowano 9 Czerwca 2006 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Piękna , nawet śliczna , chętnie bym ją zobaczył z bliska :smile: zapraszam na piwko :-) Chętnie ale jak po tych piwkach wróce :mrgreen:
Ataman70 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2006 nie wrocisz jeszcze nikt nie wrocil
bratpit Opublikowano 9 Czerwca 2006 Opublikowano 9 Czerwca 2006 nie wrociszjeszcze nikt nie wrocil Hehehe chyba że tak i to jest całkiem prawdopodobne :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 9 Czerwca 2006 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Mam nadzieje ze ja zobaczymy na zywo w niedziele
T-żółw Opublikowano 10 Czerwca 2006 Opublikowano 10 Czerwca 2006 :smile: super wygląd :!: i na pewno super jazda 2.8qT he he przetestuje taką konfigurację u brajdola - hhacek - w sedanie :razz: .....i się taki zestawem zarażę :twisted:
wojtas-audi Opublikowano 10 Czerwca 2006 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Piekna a4-ka , super soczewki :mrgreen:
QBAba Opublikowano 10 Czerwca 2006 Opublikowano 10 Czerwca 2006 ale nie produkowano TDi z quattro i tiptronikiem, a to byly moje zalozenia Jak to nie - przecież są 2,5 tdi quattro z tiptronikikiem. Zajefajna skórka - tiptroników i innych automatów nie lubię - wolę manual, zmień też tył na lifting,żeby była całość i bedzie super - zresztą już jest fajna :smile:
Rekomendowane odpowiedzi