Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Słowenia - Polska 3-0 Eliminacje MŚ analiza i komentarze.Koniec kompromitacji.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

najbardziej to mnie denerwuje co gazetki piszą że mają jeszcze sznse :polew: :polew:

Opublikowano

najbardziej to mnie denerwuje co gazetki piszą że mają jeszcze sznse :polew: :polew:

mecz honoru został :polew:
Opublikowano

lepiej to może niech nie grają bo obciachu narobią :polew:[br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 13:14_________________________________________________Dzisiaj :

Nagłówek w Fakcie :Piłkarze Leo Beenhakkera POCHLALI PO MECZU"

Opublikowano

ale jeszcze mamy szanse awansu ale musimy liczyc na San Marino :polew:

Opublikowano

dobrze ze mnie nozna kompletnie nie interesuje bo bym sie tez musial wk***iac :wallbash: :wallbash:

bawi mnie ze za kazdym razem jest tak jak teraz. wszyscy wkurzeni, juz nigdy nie beda kibicowac itp a potem przed nastepnym meczem wilekie nadzieje, typowania ile to wygramy i jak slabi sa przeciwnicy hehehe...

niestety te barany nie wygraja niczego waznego bo nawet ja, kompletnie nie interesujacy sie reprezentacja, widze ze sklada sie ona glownie z frajerow ktorzy znalezli sposob na lansowanie sie w telewizji i zarabianie poteznej kasy kompletnie nie oddajacej ich zaangazowania, nie mowiac o umiejetnosciach...

fryzury, autka, imprezy, panienki i lans to ich interesuje. no a ze czasem trzeba wyjsc na boisko... no kurde, trudno trzeba sie poswiecic. potem standardowe gadki nr.3 o braku szczescia, wrednych sedziach pilka jest okragla itp itd. to jest sport i wszystko sie moze zdarzyc. itd... no i wreszcie spokojnie mozna sie znowu gdzies zaszyc az do nastepnego waznego meczyku... to jest zycie;]

a te dziadki lesne z pzpnu i tak nie dopuszcza nikogo kto bedzie chcial zmienic cokolwiek bo to cos juz dawno przestalo miec cos wspolnego ze sportem a jest to potezny biznes, zarzad zarabia potezna kase, niezaleznie czy cokolwiek wygramy. i jest cala masa osob ktorym to pasuje ...

Opublikowano

Powiem wam tak , to nie wina Beenhakera , poprostu :

Z GÓWNA BATA NIE UKRĘCISZ

jakoś Guus Hiddink potrafił z gówna ukręcić złoty bat :cool1:

powiem szczerze,jak zobaczyłem,że wychodzimy z jednym napastnikiem,to wiedziałem że przegramy :thumbdown:

Opublikowano

A ja Panowie i panie nie oglądam piłki po przegranej z Irlandią, zacznę oglądać jak przeczytam że kilka meczy mają wygranych ( bez towarzyskich ) .Powtarzam tylko nasi śmieszni piłkarze powinni napoje i piłki podawać siatkarzom i koszykarzom.

Opublikowano

Powtarzam tylko nasi śmieszni piłkarze powinni napoje i piłki podawać siatkarzom i koszykarzom.

ooo to jest dobre :naughty: tak jest qr... nasi piłkarze za mało kasy mają to pewnie by im się nie chcialo tego robic...

poza tym po co nam te stadiony, zamiast tego lepiej by ta kase na autostrady i drogi poprawili zeby sie jezdzilo chociaz przyzwoicie wkoncu jestesmy w UE :polew:

ogólnie brak pytan

Opublikowano

Powiem wam tak , to nie wina Beenhakera , poprostu :

Z GÓWNA BATA NIE UKRĘCISZ

jakoś Guus Hiddink potrafił z gówna ukręcić złoty bat :cool1:

skoro bat ukręcił to to nie było takie gówno :cool1:
Opublikowano

najbardziej to mnie denerwuje co gazetki piszą że mają jeszcze szanse :polew: :polew:

Bo mają, jakby wygrali 2 ostatnie mecze (co jest dyskusyjne, bo grają z liderem i na wyjeździe z Czechami, którzy też mają szanse) i liczyli na zwycięstwo Słowacji ze Słowenią to jeszcze mogliby zająć 2 miejsce w zagrać w barażu o MŚ.

Opublikowano

niestety te barany nie wygraja niczego waznego bo nawet ja, kompletnie nie interesujacy sie reprezentacja, widze ze sklada sie ona glownie z frajerow ktorzy znalezli sposob na lansowanie sie w telewizji i zarabianie poteznej kasy kompletnie nie oddajacej ich zaangazowania, nie mowiac o umiejetnosciach...

Mam podobne zdanie na temat tych pseduo pilkarzy i to oni powinni dostac po d*pie a nie leo.

Zeby trenowal ich najlepszy trener na świecie to i tak nic by nie osiągnął bo oni grę w rpz maja daleko gdzieś.

Opublikowano

1252532407_by_adaam26_500.jpg

nasi piłkarze żeby dobrze grać, to powinni grać, a nie ławę grzać...

Opublikowano

Ja to nawet nie ogladam meczy naszej reprezentacji (pilka nozna). szkoda czasu. zawsze jest to samo. wszyscy podnieceni, zaklady na gruba kase a pozniej obwinianie jeden drugiego i szukanie winnych.

Opublikowano
b4c4be1e74.jpeg