A-rek Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 foto nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retrikal Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 hmmm u mnie widać...może ktoś wiecej się wypowie? sprobuje zaladować jeszcze raz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooralos Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 felga głownie trzyma się na piaście, Jazda na samych śrubach może spowodować ich zerwanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retrikal Opublikowano 26 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 hmm...czyli lipa... z ta felga już nie powalczę...wstawianie dystansu 4-5mm, o ile przypasuje i taki, mija się z celem...masakra... a jednak włożyłem dystanse 20mm, teraz efekt jest super, ciekawe tylko co bedzie sie dzialo na hopkach... :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Pokaż Cinek jakieś zdjęcia po założeniu, bo sam jestem ciekaw :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retrikal Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 tak było przez chwile: obecnie dystanse są wyjęte , bo wjechały sprężyny od s-line`a :decayed: myślę, że teraz wjadą dystanse z 10-12mm i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi