Skocz do zawartości
IGNOROWANY

piekna i bestia-moje a4[B5 1.8]

Rekomendowane odpowiedzi

Gość spedyt
Opublikowano

Ładnie się prezentuje, światełka z tyłu to orginalne czy tylko taki efekt zdjęć :a4fan:

Gość son_czwa
Opublikowano

Bardzo ładna A4, jak dla mnie troszkę wydech za mocny, ale ogólnie spoko :wink:

Opublikowano

swiatelka zmieniane. maja ciemna szybke jedyne co w nich jest kolorowe to zarowki w srodku :biggrin:

Gość spedyt
Opublikowano
maja ciemna szybke jedyne co w nich jest kolorowe to zarowki w srodku

Ładnie, do czarnej pasują :a4fan:

Opublikowano

ładna A4 :wink: szkoda nie TDI :twisted:

Nazwij porzadnie temat

Opublikowano

Czarne jest piękne :wink: No i ten śilniczek :biggrin: Wrzuć kilka normalnych zdjątek, bez sepii :biggrin:

Opublikowano

własnie przydałby sie normalne fotki ,bo mnie trudno dostrzec walory czarnej perełki :wink:

Opublikowano

lampy z przodu pierwsza klasa, z tylu kwestia gustu, ogolnie super, tylko zmien te okropna kierwnice

Opublikowano

Fajnie się prezentuje lampy tylne pasują pod ten kolorek fela też ciekawa ogólnie cacy :audi::afro:

Opublikowano

ładniutka... ładne felgi, gratulacje za całokształt

Opublikowano

Graty, fajna furka, zgadzam sie z przedmówcą zmień kiere bo wygląda okropnie.....

:a4fan:

Opublikowano

mam taki zamiar. fajera jest do bani. czytalem na forum ze ktos zakupil kierownice i wieloklin nie pasowal. mam teraz maly dylemat czy zmieniac i na jaka z jakiego modelu itp.

mam takze zamiar zarzucic ori zmieniare i ori woofer do bagarznika. na zmieniarke juz sie ktos polakomil i wyjaz z mojego autka przed moim zakupem tylko dynda kabel. a wooferek doradzcie czy warto ori boss-a w nadkole??

Opublikowano

fajna niuska :a4fan: ladnie sie prezentuje wszystko ze smakiem. Sam wsio robiles czy taka juz kupiles??

P.S. pewnie k...-obietki- pchaja sie tlumikiem :cool: zeby sie granac twoja laleczka