kaju Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 - Co robio lekarze na Węgrzech? - Leczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 - Co robio lekarze na Węgrzech?- Leczo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Karol ma na noc przy Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 - Co robio lekarze na Węgrzech?- Leczo. http://img.tapatalk.com/d/14/07/24/5e3ygy9y.jpg nakarmiłem tym całą afrykańską wioske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 - Co robio lekarze na Węgrzech?- Leczo. http://img.tapatalk.com/d/14/07/24/5e3ygy9y.jpg nakarmiłem tym całą afrykańską wioske To dopisz sobie jeszcze ten: Wiesz co mówi Batman do Robina jak wsiadają do Batmobilu? Wsiadaj Robin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 sorry ale tyle to ja nie wypije... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Lecimy na grubo widzę. Czemu Ala ma kota? Bo sierotka Marysia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 A łyżka na to niemożliwe. Co piliscie wszyscy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Wraca mąż do domu po wizycie w burdelu i strasznie bolą go jaja.Za wszelką cenę chce je wychłodzić. Otwiera lodówkę i sięga po mleko,wlewa je do wiadra i zanurza swe cojones.Zaczyna stękać-uuuu,aaahhhh, o jak dobrze,ale ulga. Głos męża usłyszała żona i zaniepokojona skrada się do kuchni.Zobaczywszy męża w dziwnej sytuacji mówi.... ku*wa,jak się spuszacza to widziałam,ale jak tankuje to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 - Co robio lekarze na Węgrzech?- Leczo. http://img.tapatalk.com/d/14/07/24/5e3ygy9y.jpg nakarmiłem tym całą afrykańską wioske To dopisz sobie jeszcze ten: Wiesz co mówi Batman do Robina jak wsiadają do Batmobilu? Wsiadaj Robin. Kolkov padlem:polew: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodus Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Lecimy na grubo widzę. Czemu Ala ma kota? Bo sierotka Marysia. Ania spadła z huśtawki bo nie ma rąk. Puk puk. -Kto tam? - Na pewno nie Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Co mówią dziewczyny po pierwszym lodziku ? --- Facet dzień w dzień przychodził po pracy zalany w trupa. Żona rozmawia z koleżanką i żali się w związku z tym problemem: -Mój stary po pracy dzień w dzień pije z kolegami i przychodzi do domu zalany w trupa. - Jak przyjdzie do domu pijany i będzie spał rozbierz go i delikatnie wsuń mu na palcu prezerwatywę w du...ę, ale tak żeby trochę wystawało. - I co - to pomoże?? -Zobaczysz. Mąż przyszedł jak zwykle zalany i żona zrobiła tak jak koleżanka proponowała. Na drugi dzień kilka minut po skończonej pracy mąż wraca trzeźwy do domu i siada do obiadu. Żona zszokowana mówi: - A co ty dzisiaj tak wcześnie i w ogóle trzeźwy? Koledzy Cię olali? - JA NIE MAM ŻADNYCH KOLEGÓW!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Lecimy na grubo widzę. Czemu Ala ma kota? Bo sierotka Marysia. Ania spadła z huśtawki bo nie ma rąk. Puk puk. -Kto tam? - Na pewno nie Ania Sw. Piotr siedzi nad jeziorem z wedka. Podchodzi Jezus i pyta: ile ryb zlapiesz ? A po sto łowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodus Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Jadłeś zupę z kur wielu? Tak na szybko: Rozmawia ze sobą 2 facetów. - Stary masz wp***dol. Spałeś z moją żoną! - Nie nie, przysięgam! Nawet oka nie zmrużyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viwaldi Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Anegdota pana Brusikiewicza: " Dzwoni koleś do kolesia i pyta - mogę z twoją żoną? - Niestety nie ma jej w domu. - Ja wiem jest u mnie dlatego pytam czy mogę?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Wczoraj w parku uratowalem młoda dziewczyne przed gwałtem... ta moja samokontrola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shadow Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodus Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Wczoraj w parku uratowalem młoda dziewczyne przed gwałtem... ta moja samokontrola wygrałeś Niedawno dziewczyna dala mi ultimatum. Ona albo samochod... Czasami mi jej brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mAti_brd Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Jedzie rolnik wozem i ciągnie go koń z tyłu na wozie wiezie beczki , zatrzymuje go policjant i pyta ; "Co tam chłopie wieziecie? " Chłop " aa beczki " Policjant " a co tam w tych beczkach maciee ? " Chłop "Sok z banana " Policjant " COOO sok z banana a co to jest ?? Pewnie jakiś bimberek .. Dajcie spróbować Policjant pije.... Policjant " dziwnie smakuje , dobra chłopie jedźcie " Chłop "Banan WIO ":grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi