nex Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Mieszka tam ktoś w tych okolicach? Nie wiem jak się nazywa ta ulica, ale z prostej którą można dojechać do kościoła z tego co pamiętam za takimi stawami na prostej skręca się w lewo i jedzie taką wąską uliczką do góry dość długi kawałek, później jest z górki i tam któryś dom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 możesz robić za nawigację z takim tłumaczeniem :polew: pisz do kolegi kfx'a on jest z tych rejonów (cokolwiek to znaczy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 W końcu dłuuggiii weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 zostań do środy to załapiesz się na spota (I post )[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 12:11_________________________________________________ W końcu dłuuggiii weekend te , poboczem się nie jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 KFX z radiem lipa coś musiałem popier.... bo jak ruszam ekranem to mi gaśnie i znowu zapala podejrzewam że gdzieś jakieś kable przyciołem i dlatego nie hula. [br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 12:13_________________________________________________jakim poboczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 jakim poboczem jak wczoraj kolo 15 zjeżdżałeś z S1 na Bielsko ?[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 12:15_________________________________________________chyba ,że to nie Ty :gwizdanie:, leciałeś poboczem ,a wszyscy stali w korku przed zwężeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 taaa bo ja w korkach nie stoję :polew: [br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 12:21_________________________________________________jeszcze wczoraj się dowiedziałem że moje czyste konto się zbrudziło 6 punktami matoły mi fotkę przysłali jak do Bart-sa do Poznania zasuwałem. 131 na 80 ale i tak dobrze wychamował bo kawałek wcześniej miałem 180 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gattis Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Pany nie ma który na zbyciu ori zmieniarki? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 siemian ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 nex: yup, jak mówi Arturo, jestem z komo, mieszkam pomiędzy tymi (chyba) stawami co wspominasz, a kościołem w komorowicach Arturo: oby już było dobrze z motorem. ciekawe czy teraz poczuje Twoje spaliny na trasie Przemo: nie wiem co mam Ci poradzić, trza rozkręcić i zobaczyć no. obawiam się że przez weekend nie dam rady, widziałeś dziure na drugi garaż? poza tym mam swoją robotę zaplanowaną już na niedzielę i poniedziałek nie jestem w stanie czasowo Ci pomóc teraz, przeżyj kilka dni jeszcze jak coś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Arturo: oby już było dobrze z motorem. ciekawe czy teraz poczuje Twoje spaliny na trasie na pewno szybciej staniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 eee,to nic nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 będę w Skodzie u Marcina dzisiaj ,jak będę wracał od niego to Ci zadzwonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 tyrknij, albo tyrknij i podjedź na kawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 KFX nie ma sprawy jak mi sie uda to dzisiaj je jeszcze raz wyjmę i zacznę rozkręcać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi