akjam Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiadz Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 wszytko zapomniałem ale chętnie sobie przypomnę No i lux. Bede monitorowal wasze spoty. I jak bede sie wybieral to sie z Toba jakos ustawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 aha no i oczywiście ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Zerknijcie na głosowanko i rzućcie głosem jak się podoba... Jak nie to też kliknijcie. http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/luty-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-266584/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Zerknijcie na głosowanko i rzućcie głosem jak się podoba... Jak nie to też kliknijcie. http://a4-klub.pl/kalendarz-audi-a4-klub-polska-120/luty-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-266584/ poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 22 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Hello hello Dzięki wszystkim za życzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pakotomasz Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Przymierzam sie od jakiegoś czasu do wymiany manetki i odblokowania pełnego FISa. Czytałem juz wątek w dziale Warsztat, ale jakoś nie czuję się na siłach, żeby sam się za to zabrać. Czy ktoś z kolegów byłby w stanie pomóc mi ogarnąć ten temat? Nie jest to pilne, więc na spokojnie, żaden termin mnie nie goni. Jestem z okolic Oświęcimia, więc fajnie jak by był to ktoś z tej okolicy + Bielsko. Tak przy okazji, jaki mniej więcej byłby koszt takiej zabawy (wszystkie części+robocizna) i ile czasowo trwa taka przekładka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Przymierzam sie od jakiegoś czasu do wymiany manetki i odblokowania pełnego FISa. Czytałem juz wątek w dziale Warsztat, ale jakoś nie czuję się na siłach, żeby sam się za to zabrać. Czy ktoś z kolegów byłby w stanie pomóc mi ogarnąć ten temat? Nie jest to pilne, więc na spokojnie, żaden termin mnie nie goni. Jestem z okolic Oświęcimia, więc fajnie jak by był to ktoś z tej okolicy + Bielsko.Tak przy okazji, jaki mniej więcej byłby koszt takiej zabawy (wszystkie części+robocizna) i ile czasowo trwa taka przekładka? Napisz do siemiana....on ma takie graty na zbyciu. ........ Pozdro z bt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupczak90 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 :hi: Jest tutaj sporo hurtowników szukam hamulców z S4 345/300mm nie macie czasem czegoś w szafie schowane ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 pisz do siemiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi