IroN_87 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Ja kiedyś gdzieś robilem w bielsku. Wpisz naprawa szyb Bielsko to Ci wyskoczy. Sent from my Lumia 820 using Tapatalk
Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2013 Panowie nie wiecie gdzie można wypełnić odprysk na szybie przedniej?Właśnie zauważyłem W Pawłowicach niedaleko Shella jest firma co robi takie rzeczy.. wysłane z one v
Marcin6 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Panowie nie wiecie gdzie można wypełnić odprysk na szybie przedniej?Właśnie zauważyłem W Pawłowicach niedaleko Shella jest firma co robi takie rzeczy.. wysłane z one v Już załatwiłem tą cegłą, teraz jest idealnie ---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ---------- Teraz na Auchana wjeżdżam tak:
tomaszstn Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Panowie nie wiecie gdzie można wypełnić odprysk na szybie przedniej?Właśnie zauważyłem Next glass w Gliwicach, koszt 70zł Next Auto Glass - szyby samochodowe GLIWICE, ŚLĄSK
H4mm3R Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Panowie nie wiecie gdzie można wypełnić odprysk na szybie przedniej?Właśnie zauważyłem http://goo.gl/maps/4QToJ
#Przemo# Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Panowie nie wiecie gdzie można wypełnić odprysk na szybie przedniej?Właśnie zauważyłem W castoramie cegłą A myślisz, że lepiej będzie dziurawką czy pełną jednak? W Bielsku na Grażyńskiego jest firma montują szyby i naprawiają Wpisz w google naprawa szyb bielsko powinno ci wyskoczyć
#Przemo# Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 BTW I dzięki za wczorajszego spontan spota wszystkim obecnym
Wihajster Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 BTW I dzięki za wczorajszego spontan spota wszystkim obecnym wyc**jali cie??
Arturoo Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2013 BTW I dzięki za wczorajszego spontan spota wszystkim obecnym wyc**jali cie?? Toć pisze ,że wczoraj....... PS.Dzięki również wysłane z one v
Wihajster Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 BTW I dzięki za wczorajszego spontan spota wszystkim obecnym wyc**jali cie?? Toć pisze ,że wczoraj....... PS.Dzięki również wysłane z one v juz mi sie dni pier**lą
IroN_87 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 :hi:Co kupujecie dla swoich pod choinkę? ..................aut oczywiście:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi