siemian Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 no to był hammer bo on jest spod raciborza
boniu Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 baq_didila mowisz za na sammer cars party nie bylo nic ciekawego ?? To popatrz na to http://www.forumsamochodowe.pl/galeria/summer-cars-party-2009/summer%2Ccars%2Cparty%2C2009%2C076.jpg.html http://www.forumsamochodowe.pl/galeria/summer-cars-party-2009/summer%2Ccars%2Cparty%2C2009%2C077.jpg.html http://www.forumsamochodowe.pl/galeria/summer-cars-party-2009/summer%2Ccars%2Cparty%2C2009%2C103.jpg.html http://www.forumsamochodowe.pl/galeria/summer-cars-party-2009/summer%2Ccars%2Cparty%2C2009%2C109.jpg.html http://www.forumsamochodowe.pl/galeria/summer-cars-party-2009/summer%2Ccars%2Cparty%2C2009%2C119.jpg.html
Andrzej88 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Kurde.... ale głupio wyszło... :wallbash: Czekaliśmy aż przyjdzie się przywitać a tu.... A przyjechał do nas prawie 100 kilosów Wczoraj mi to nie dawało spokoju, a dzisiaj to już nie mogę pracować
Wihajster Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Kurde.... ale głupio wyszło... :wallbash: Czekaliśmy aż przyjdzie się przywitać a tu.... A przyjechał do nas prawie 100 kilosów Wczoraj mi to nie dawało spokoju, a dzisiaj to już nie mogę pracować tak to jest jak prezesa nie ma to nie wiecie co robic i jak się zachować
damian25 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 To był napewno Hammer bo dzwonił do mnie jak do Was dojechać. Czarny b7 Avant na 18' pięcioramienych. Ja go poznałem pare miesięcy temu bo brałem od niego płytke do navi... Hammer jezdzi na wózku bo rok temu miał wypadek samochodowy... może dlatego nie wysiadł... Hejka ale wtopa :wallbash: w życiu bym się nie domyślił Pozdro all
bakuś Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 haha Boniu, sam mam tylko takie zdjęcia... Więcej ciekawych "rzeczy" raczej już nie było... Szukałem po całej imprezie Shelby GT, ale nie umiałem znaleźć...
kamilvolt Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Witam A to mnie jeszcze chyba nie było do tego czasu SIEMIAN COŚ DLA CIEBIE :evil: :evil: 2.0 TDI przy tym to jak twoja Inca 1.9D
siemian Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 tiaaaa... A napisałeś że masz zjebany impulsometr w skrzyni i nawet w garażu jedziesz 70km/h :> :> :> Co do Hammera zadzwonie do niego dzisiaj i pogadam[br]Dopisany: 01 Październik 2009, 08:58_________________________________________________lepiej wklej filmik z testu moich hamulców
proton2 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 No totalnie głupio wyszło . Gdyby nie to, że zablokowaliśmy dojazd może byłoby inaczej. Z drugiej strony zdarzało się już, ale to raczej jak nasze spoty jeszcze raczkowały, że ktoś podjeżdzał, popatrzył i odjeżdżał, więc nie jest to dla mnie taka niecodzienna sytuacja. Pewnie to uśpiło moja czujność ;(
H4mm3R Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Luzik Panowie jeszcze nie raz wpadnę w sumie moja wina, bo mogłem sobie wrzucić wózek na przednie siedzenie... a drzeć mi się nie chciało żeby ktoś podbił. No ale bynajmniej miesliście jakieś atrakcje na spocie :gwizdanie:
piter220v Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 No totalnie głupio wyszło . Gdyby nie to, że zablokowaliśmy dojazd może byłoby inaczej. Z drugiej strony zdarzało się już, ale to raczej jak nasze spoty jeszcze raczkowały, że ktoś podjeżdzał, popatrzył i odjeżdżał, więc nie jest to dla mnie taka niecodzienna sytuacja. Pewnie to uśpiło moja czujność ;( no trudno .. zdarza sie przeciez skad mozna bylo wiedziec .. nastepnym razem wszyscy sie rzuca do auta jak ktos nieznajomy podjedzie i tez bedzie afera )) .. w kazdym badz razie mam nadzieje ze koles sie zbytnio nie obrazil ani nie pomyslal sobie o nas ze hujki jestesmy ...
siemian Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 przecież jesteście... :polew: [br]Dopisany: 01 Październik 2009, 10:21_________________________________________________tak pomyśli dopiero jak Was pozna... :polew:
piter220v Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 przecież jesteście... :polew: [br]Dopisany: 01 Październik 2009, 10:21_________________________________________________tak pomyśli dopiero jak Was pozna... :polew: siemian .... sp***dalaj ... sp***dalaj !!!
Baddy Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 przecież jesteście... :polew: [br]Dopisany: 01 Październik 2009, 10:21_________________________________________________tak pomyśli dopiero jak Was pozna... :polew: Tak to mysli teraz na bank, bo Siemianku jak na razie to zna tylko Ciebie :polew:
siemian Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 mów mi tak jeszcze... :decayed: :naughty: :polew:
Baddy Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Wiecej? Wczoraj natrafiłem na Twoja zyciowa role, wystep przed pomarancza i byles :polew: Szczerze to na spotach jestes bardziej wygadany :polew:
siemian Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 eee to nie był mój życiowy występ... Zaraz podeśle Ci filmik z mojej życiówki :> :> [br]Dopisany: 01 Październik 2009, 10:45_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=2mRVCTQbzdk 30 sekunda :polew:
Baddy Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Buhahahaha :polew: :polew: Ty to masz parcie na szklo Taka krotka lecz zawierajaca tyle tresci wypowiedz brawo [br]Dopisany: 01 Październik 2009, 10:47_________________________________________________Jednak nie wierze, ze sam ja wymysliles :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi