wojtekce Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 zimno jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 zimno jak cholera nie mięknij :>[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 09:49_________________________________________________co to - polara klubowego nie zamówiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 zimno jak cholera nie mięknij :>[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 09:49_________________________________________________co to - polara klubowego nie zamówiłeś ja zamówiłem i czekam...nie wiesz kiedy maja byc może?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 to co panowie jutro grillujemy??piździ jak w Kieleckim ale chyba damy rade??Sławek lampy weźmie to będzie całkiem romantycznie jasne ze grillujemy ... ubrac sie cieplo i bedzie dobrze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 zimno jak cholera nie mięknij :>[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 09:49_________________________________________________co to - polara klubowego nie zamówiłeś ja zamówiłem i czekam...nie wiesz kiedy maja byc może?? Ty powinienes dostać w następnym tygodniu - bo w piatek muszę w nim jeszcze wyjść, potem wyprać wysuszyć i Jarko kazał mi właśnie Tobie wysłać [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 10:11_________________________________________________Ponoć dopłaciłeś 50 zł żeby mieć po Vipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 zimno jak cholera nie mięknij :>[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 09:49_________________________________________________co to - polara klubowego nie zamówiłeś ja zamówiłem i czekam...nie wiesz kiedy maja byc może?? Ty powinienes dostać w następnym tygodniu - bo w piatek muszę w nim jeszcze wyjść, potem wyprać wysuszyć i Jarko kazał mi właśnie Tobie wysłać [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 10:11_________________________________________________Ponoć dopłaciłeś 50 zł żeby mieć po Vipie że też wszystko zawsze musi się wydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 nic się nie martw - mój jest naprawde uszanowany - lepiej trafić nie mogłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej88 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Jeżeli wierzyć pogodzie to jadę dzisiaj zakładać zimówki Biorę jutro czapkę i szalik nie ma uja Będzie jedynie jakieś 20 stopni chłodniej niż w zeszłym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 po wekendzie ma być znowu +15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 ja mam termin na czwartek o 17-tej na wymianę opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 ja jeszcze nie mam ustalonego terminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej88 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 po wekendzie ma być znowu +15 Jesteś pewny? To sam już nie wiem czy wymieniać, bo na 15" to trochę przypał jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 po wekendzie ma być znowu +15 Jesteś pewny? To sam już nie wiem czy wymieniać, bo na 15" to trochę przypał jeździć osobiście bym narazie nie panikował, 2-3 dni ochłodzenia i na tym narazie się skończy - tak myśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 po wekendzie ma być znowu +15 Jesteś pewny? To sam już nie wiem czy wymieniać, bo na 15" to trochę przypał jeździć e tam...nie ma co przezywac :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam wszystkich po długim urlopie a u nas (w PL) kurka prawie śniegiem wali a miałem 35 stopni przez 2 tygodnie a w-wa przywitała mnie 5 stopniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam wszystkich po długim urlopie a u nas (w PL) kurka prawie śniegiem wali a miałem 35 stopni przez 2 tygodnie a w-wa przywitała mnie 5 stopniami no i z czego sie cieszysz snobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam wszystkich po długim urlopie a u nas (w PL) kurka prawie śniegiem wali a miałem 35 stopni przez 2 tygodnie a w-wa przywitała mnie 5 stopniami no i z czego sie cieszysz snobie o ty jeden podróż poślubna więc można się było pobyczyć .. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam wszystkich po długim urlopie a u nas (w PL) kurka prawie śniegiem wali a miałem 35 stopni przez 2 tygodnie a w-wa przywitała mnie 5 stopniami no i z czego sie cieszysz snobie o ty jeden podróż poślubna więc można się było pobyczyć .. :gwizdanie: byłeś w podróży poślubnej - a jechałeś z żoną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 dzieki wielkie slawek za czas poswiecony wczoraj ! ... nie wiem jak sie odwdziecze Spoko, fajnie było. Szkoda, że pogoda do d*py, bo na powietrzu się fajniej pracuje A tak musieliśmy gnić w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam wszystkich po długim urlopie a u nas (w PL) kurka prawie śniegiem wali a miałem 35 stopni przez 2 tygodnie a w-wa przywitała mnie 5 stopniami no i z czego sie cieszysz snobie o ty jeden podróż poślubna więc można się było pobyczyć .. :gwizdanie: byłeś w podróży poślubnej - a jechałeś z żoną ? tak tak wtedy by nie można tego tak nazwać .... szkoda, że niunia nie mogła jechać (marzła w w-wa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi