GRYFI Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 A ja uważam że Godzic zasłużenie został uciszony, może jakbym go lubił to byłbym innego zdania... oj Marek ostrożnie z takimi opiniami bo może się posypać lawina opinii na temat twojej osoby
siemian Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 każdy może pisać to co chce, a co o mnie myślicie obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg więc możecie sobie pisać http://www.sadistic.pl/najbardziej-denerwujaca-zabawka-na-swiecie-vt26704.htm fajna zabawka...
DAWIDBORI Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 on jest nie reformowalny poprostu taki jest jak był maly byl bardzo brzydki (nadal jest nic sie nie poprawilo ) zapytal sie mamy czemu go nie dała swinia zezrac a ona na to synku bo sie bałam ze pozdychaja
DAWIDBORI Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 no too gdzies pisalo sam nie powiedziales mi o tym przeca
GRYFI Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 a ja was wszystkich lubię no może poza siemianem i godzicem nie no żartuję- bez wyjątków lubić lubieniem co nie znaczy że w mordę nie dam jak mnie któryś wk...wi
wojtekce Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 proponuje skończyć bo jak nie to kropki polecą
piter220v Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 radosna tworczosc wlasna ... apropo kalendarza hyhy szkoda ze wczesniej nie wiedzialem .. zreszta i tak chyba nie mialbym czasu jakby co
slodki79 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 radosna tworczosc wlasna ... apropo kalendarza hyhy szkoda ze wczesniej nie wiedzialem .. zreszta i tak chyba nie mialbym czasu jakby co Co to k**wa nie miał byś czasu !!!!!! Nawet Ci to jakosik wyszło
piter220v Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 a dzieki dzieki ... wsumie moge powiedziec tak .. godzic zrobil ale nie moze sie przyznac do tego hyhyhy :polew:
slodki79 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 radosna tworczosc wlasna ... apropo kalendarza hyhy szkoda ze wczesniej nie wiedzialem .. zreszta i tak chyba nie mialbym czasu jakby co Co to ku***a nie miał byś czasu !!!!!! Nawet Ci to jakosik wyszło Poza tym opierdole Cię jutro,bo talent to Ty może i masz,ale k**wa jak jedziesz to ludzi nie poznajesz.Zastanawiam się czy wogóle cokolwiek zza tej fajery widzisz,bo jak się mijaliśmy to tylko "loczki" widziałem :polew: :polew: :polew:
piter220v Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Poza tym opierdole Cię jutro,bo talent to Ty może i masz,ale ku***a jak jedziesz to ludzi nie poznajesz.Zastanawiam się czy wogóle cokolwiek zza tej fajery widzisz,bo jak się mijaliśmy to tylko "loczki" widziałem :polew: :polew: :polew: hehe kiedy i gdzie? .. bo i siemiana tez nie zauwazam, godzica tez nie widzialem ... ale slawka tak i dominika tez zauwazam ciekawe dlaczego ? wsumie siemiana tez powinienem ale jakos sie nie udaje ... pewnie to przez ta demoniczna szybkosc :polew:
bakuś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Joł kobity! Piter, weź sobie tego bannera popraw w końcu...
piter220v Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Joł kobity! Piter, weź sobie tego bannera popraw w końcu... jo pipko ... pierdolami sie nie zajmuje nie chce mi sie tego poprawiac
msk Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 siema, widze ze tu ekipa z bielska grasuje, wiec pozwole sobie zadać pytanie.: jestem zainteresowany jedną a4 b6 2.5tdi quattro manual. 2001rok(obecnie nie posiadam audi).jeśli stan techniczny bedzie zadawalający to na stówe ją biore, i tu moje pytanie. gdzie w bielsku najrzetelniej sprawdzić samochód przed zakupem, moze któryś z was sie tym zajmuje, chodzi mi o osobe która zna auto i wie na co popatrzeć, od razu walić do ASO na przegląd ? czy są jakieś ciekawsze alternatywy. dzieki za odp pozdro
Wihajster Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 koledzy od nas mają 2,5 i zapewne pomogą
piter220v Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 siema, widze ze tu ekipa z bielska grasuje, wiec pozwole sobie zadać pytanie.: jestem zainteresowany jedną a4 b6 2.5tdi quattro manual. 2001rok(obecnie nie posiadam audi).jeśli stan techniczny bedzie zadawalający to na stówe ją biore, i tu moje pytanie. gdzie w bielsku najrzetelniej sprawdzić samochód przed zakupem, moze któryś z was sie tym zajmuje, chodzi mi o osobe która zna auto i wie na co popatrzeć, od razu walić do ASO na przegląd ? czy są jakieś ciekawsze alternatywy. dzieki za odp pozdro zapodaj linkiem do fury ... chyba ze to bez ogloszenia jest ?
Rekomendowane odpowiedzi