nippo83 Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Porozmawialismy na temat naszych wozidełek i na tematy ogolne i tak minal czas:)
proton2 Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Myślę, że za tydzień to trochę za szybko. No chyba, że pojawiłoby się więcej osób, to można pomyśleć.
S1 Hołek Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 Siema ziomy :> Na natępny ja się pisze dajcie znać a kolega pisał że z Chybia.... hmmm może kojarze Pozdro.
proton2 Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Widzę, że ekipa nam sie powiększa Oby tak dalej :th:
Piotrek(BoLeK) Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 czesc ja tez bym sie pisal tylko kiedy co i jak mnie tu prosze informowac...w sumie do katosow tez nie ma daleko ale jezlei by sie mialo cos blizej utworzyc to czemu nie
proton2 Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 W sobotę zapowiada się niezła pogoda i ciepło, więc myślę, że można pomyśleć o jakimś kolejnym spociku. Tym razem proponowałbym na świeżym powietrzu - na parkingu przy galerii Auchan. Na pewno znajdzie się jakaś alejka z większą ilością pustych miejsc. Proponuję godzinę 16-tą, ale oczywiście musimy ustalić jak wszystkim pasuje.
Piotrek(BoLeK) Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 W sobotę zapowiada się niezła pogoda i ciepło, więc myślę, że można pomyśleć o jakimś kolejnym spociku. Tym razem proponowałbym na świeżym powietrzu - na parkingu przy galerii Auchan. Na pewno znajdzie się jakaś alejka z większą ilością pustych miejsc. Proponuję godzinę 16-tą, ale oczywiście musimy ustalić jak wszystkim pasuje. ja jestem jak narazie za ale wszystko bedzie zalezec od pogody bo jak znow sypnie sniegiem to nie jade (choc zapowiedzi sa na slonce) wiec czekam na reszte co i jak
proton2 Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 To jak panowie, widzimy się jutro ? Pogoda na jutro wprawdzie nie jest tak optymistyczna jak wcześniej, ale może dopisze nam szczęście i nie będzie lało. Jak wcześniej pisałem, proponuję godz. 16.00, parking przy CH Auchan, wjeżdżając od strony obwodnicy na cieszyn trzecia alejka w lewo po wjeździe na parking (po minięciu stacji benzynowej) - tam zazwyczaj jest trochę luźniej. W razie deszczu możemy przejechać pod CH Sarni Stok na zadaszony parking.
Piotrek(BoLeK) Opublikowano 22 Lutego 2008 Opublikowano 22 Lutego 2008 jezeli uda sie to na chwile napewno wpadne
martin a4 Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 oj widze ze cos malo nas bedzieeeeee :thumbdown:
Wihajster Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 To jak panowie, widzimy się jutro ? Pogoda na jutro wprawdzie nie jest tak optymistyczna jak wcześniej, ale może dopisze nam szczęście i nie będzie lało. Jak wcześniej pisałem, proponuję godz. 16.00, parking przy CH Auchan, wjeżdżając od strony obwodnicy na cieszyn trzecia alejka w lewo po wjeździe na parking (po minięciu stacji benzynowej) - tam zazwyczaj jest trochę luźniej. W razie deszczu możemy przejechać pod CH Sarni Stok na zadaszony parking. dlaczego o 16-tej??nie za pozno.za chwile sie sciemni....jak juz to 14-15 a jest sliczna pogoda
nippo83 Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Hmm Panowie to bedzie spocik dzis pod Auchanem o 16? ja postaram sie przyjechac:)
Piotrek(BoLeK) Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 no to ktora ta godzina wkoncu mi pasuje na 16
proton2 Opublikowano 23 Lutego 2008 Opublikowano 23 Lutego 2008 Oj panowie nie popisaliście się Znów byłem tylko ja i nippo83. A taka piękna pogoda była. Co się stało? Tłumaczyć się proszę :>
Rekomendowane odpowiedzi