Grisza79 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 czemu? Spać nie umisz........ :gwizdanie: Imprezujesz widze
piter220v Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 czolem dzisiaj to jest mega pogoda ... godzic najlepszego ...dzwoniles wczoraj spalem jak zabity juz
MARiOLiNi Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Dzisiaj zapowiada się długa wycieczka: Równica, Brenna, Grabowa, Salmopol, Szczyrk, Skrzyczne, Malinowska, Barania, Stecówka, Kubalonka.
Wihajster Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Dzisiaj zapowiada się długa wycieczka: Równica, Brenna, Grabowa, Salmopol, Szczyrk, Skrzyczne, Malinowska, Barania, Stecówka, Kubalonka. oszalał
H4mm3R Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 :hi:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2010, 09:39_________________________________________________ 4:0 DEUTSCHLAND !! :oklaski:
MINIO Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Siemian napisz mi nazwę tej miejscowości w chorwacji bo nie mogę znalezć
MINIO Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 a jak ten hotel się nazywa przy camingu przypominasz sobie siemian
proton2 Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Pogódka nadal ekstra Wszystkiego najlepszego godzic
godzic Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 dziękuje wszystkim na spocie to was piwo nie ominie ;D piter spoko
Fifara Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 witam jestem tu raczej nowy a że jestem z Jasienicy to chętnie wybrał bym sie na spocik ale nie wiem gdzie teraz jest i na czym polegają te spoty
siemian Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 przyjezdzaj przyjezdzaj. Mapka jest w pierwszym poście. A na czym spoty polegają... hmmm... siedzimy i naśmiewamy się z Pitera
MARiOLiNi Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 Przed chwilą wróciłem, lekko poobijany :> z Baraniej na stromym zjeździe po korzeniach miałem lot przez kierownicę, rower cały - miał miękkie lądowanie - na mnie
piter220v Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 hmmm... siedzimy i naśmiewamy się z Pitera no wlasnie .. zawsze sie zastanawialem o czym tyle gadacie jak jestem gdzies dalej
Baddy Opublikowano 4 Lipca 2010 Opublikowano 4 Lipca 2010 witam jestem tu raczej nowy a że jestem z Jasienicy to chętnie wybrał bym sie na spocik ale nie wiem gdzie teraz jest i na czym polegają te spoty Siema, witamy ja również jestem z Jasienicy :> od 3 lat już z Bystrej polegają na tym, że nowy wpada z kratą piwa co spot az znajdzie się kolejny nowy
Rekomendowane odpowiedzi