mk4 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Andrzej88 dobrze, że kolo nie wykorbił bo byś miał chyba też przechlapane.;/ tak już to jest zapraszam do KRK to cie chu.. strzeli jak się po mieście w korkach porusza...;/ ... tym to powinni zabrać papiery
proton2 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 cóż to się stało, że dziś po raz pierwszy od niepamiętnych czasów spot bielski się nie odbył? byłem tam o 19:05 a tu żywej duszy nawet mnie nie denerwuj Niepotrzebnie pojechałem, byłem o 18:00, czekałem 10 min i pojechałem sprawdzic w drugie miejsce i lipa. nadaremno się fatygowałem Nie ma co się denerwować Ja miałem być, ale niestety musiałem jechać gdzie indziej i nie dało rady
kamilvolt Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 cóż to się stało, że dziś po raz pierwszy od niepamiętnych czasów spot bielski się nie odbył? byłem tam o 19:05 a tu żywej duszy Ja byłem 18.30 gdzieś :> i też nikogo widać że jak Marka nie ma to nikt nie przyjedzie już SIEMIAN WRACAJ !!
MARiOLiNi Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 zapraszam do KRK to cie chu.. strzeli jak się po mieście w korkach porusza... Ostatnim razem będąc w Krakowie: -z Urzędniczej na Wielicką do rowerowego 1h 5min (koło południa) -powrót z Urzędniczej do domu 1h 10min (po 21)
bakuś Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Ale dzisiaj miałem podbramkową sytuację, normalnie serce w gardle do teraz Jadę sobie jak co dzień do roboty przez las jankowicki, dojeżdżam do kolumny 4 aut które się grzecznie ślimaczą pomimo, że nic nie jedzie z naprzeciwka a prosta z kilometr, od razu lewy - różnica prędkości jakieś 30-40km/h, i nagle drugie auto w kolumnie migacz i zjeżdża na lewy pas tuż przede mną praktycznie spychając mnie z drogi Centymetry i zatrzymałbym się na drzewie przy 120, dopiero jak byliśmy praktycznie obok siebie a gość na środku drogi zauważył co się dzieje i nerwowo odbił kierownicą, patrzę do lusterka a on ze 3 kontry prawa lewa prawa i driftuje po całej drodze zbierając przy okazji pobocze, że aż się kurzyło Po raz kolejny dochodzę do wniosku, że niektórzy to nigdy nie powinni dostać prawa jazdy, jak się jeździ i widzi tych różnych palantów na drodze to aż się nóż w kieszeni otwiera Miałem identyczną sytuację jakiś czas temu, tylko dodatkowo lało jak cholera. Normalka u nas... Po kiego KUR grzyba w lusterko patrzeć, nie?! :kwasny: :wallbash:
czecho79 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 witam wszystkich mam pytanie czy ktos z okolic bielska bialej mial by vaga i mogl sprawdzic a4 b6 z 2004 roku ? i czy jest ktos kto by sprawdzil numer vin chodzi mi o serwisowanie kiedy bylo WAUZZZ8E65A116979
czecho79 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 witam wszystkich mam pytanie czy ktos z okolic bielska bialej mial by vaga i mogl sprawdzic a4 b6 1,9 tdi 130 km z 2004 roku ? i czy jest ktos kto by sprawdzil numer vin chodzi mi o serwisowanie kiedy bylo WAUZZZ8E65A116979
H4mm3R Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 :hi: czecho wpadnij na spota, to się coś pomyśli
Andrzej88 Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 witam wszystkich mam pytanie czy ktos z okolic bielska bialej mial by vaga i mogl sprawdzic a4 b6 1,9 tdi 130 km z 2004 roku ? i czy jest ktos kto by sprawdzil numer vin chodzi mi o serwisowanie kiedy bylo WAUZZZ8E65A116979 To jest Twoje auto, czy chcesz kupić i w tym celu chcesz sprawdzić? Jeżeli Twoje to w środę mamy spotkania w nałężu przy grillu i zazwyczaj ktoś ma vaga. Jeżeli chcesz kupić to musiałbyś się z kimś dogadać, nie wiem, Proton chyba ma vaga? Ewentualnie Siemian który jest w Chorwacji, ale może wróci :gwizdanie:
proton2 Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Helou 1,9 tdi 130 km Spoko, diesla mogę sprawdzić, bo na benzynach się nie znam.
Rekomendowane odpowiedzi