Wihajster Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 uuuu to nie za ciekawie... :confused4: Widzisz to chyba jakiś znak że mnie za dużo za naprawy kasujesz [br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 10:54_________________________________________________ au mnie w domu piorun jebnął w kabel tel. i spaliło router i kompa mi tez spalił sie ruter od kabla tel w zeszłym roku ale oddałem go do naprawy bo był jeszcze na gwarancji i przysłali nowy przecież Ty nie masz komputera. Ty do nas piszesz na maszynie do pisania :polew: i z czego tu sie smiać niby?? wymyśl cos innego :gwizdanie:
antonio Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 jutro moge tam podjechac i lokne .. byłeś, oglądałeś A4 :?:
piter220v Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 jutro moge tam podjechac i lokne .. byłeś, oglądałeś A4 :?: kolo 15.16 podjade ... wieczorem cos napisze ..
siemian Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ja nie bede, musze byc w pracy.[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 12:52_________________________________________________więc przypuszczalnie będzie dużo osób :decayed:
Grisza79 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Co tam Panowie...? kto dziś będzie?? Dołanczam się do pytania
MINIO Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Ja będe . Wezmę drewno , jakby ktos jeszcze tacki zabał bo juz nie zdaże wpaść do sklepu
bakuś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ja pierrr... a nam sie 'glowna' spawarka zwalila od burzy... ja pierdziele... :wallbash: ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( kij, ze wrocilem wlasnie z 1,5 tygodnia wakacji. teraz czeka nas jakies 2 tygodnie wolnego, bo tak fajnie dzialaja serwisy... f*ck
GRYFI Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 ja pierrr... a nam sie 'glowna' spawarka zwalila od burzy... ja pierdziele... :wallbash: ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( kij, ze wrocilem wlasnie z 1,5 tygodnia wakacji. teraz czeka nas jakies 2 tygodnie wolnego, bo tak fajnie dzialaja serwisy... f*ck a u nas był fajny spocik
proton2 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Bywa Obejrzałem tą walniętą A4, tak z grubsza, bo stoi akurat przy płocie. Nie wiem czy bym się bawił w naprawę tego, to chyba jedynie na części. Widziałem tylko od strony pasażera i widać, że dzwonek był chyba dość solidny, bo aż pierwszy słupek się przesunął - drzwi pasażera podchodzą do góry i nie schodzą się z dachem, nawet lekko odstają. Prawy tylny błotnik też pokiereszowany, ale koło raczej nie dostało - zwykły strzał w tyłeczek. To akurat jest do wyklepania. Z zewnątrz widać jeszcze brak rolety bagażnika. Nie ma też prawego progu. Szpara między przednim błotnikiem a drzwiami też nie wygląda zbyt ciekawie. Nie ma też podszybia plastikowego i tej kratki co zatrzymuje liście - widać przez szparę, że aku jest wyjęty. Nie ma też prawej wycieraczki. Było już trochę ciemno, więc to tyle na razie. Może piter jutro trafi jak będzie otwarte.
bakuś Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Fajnie, cieszę się. :cwaniak1: Chciałem wpaść dzisiaj, ale późno skończyłem.
Baddy Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Bywa Obejrzałem tą walniętą A4, tak z grubsza, bo stoi akurat przy płocie. Nie wiem czy bym się bawił w naprawę tego, to chyba jedynie na części. Widziałem tylko od strony pasażera i widać, że dzwonek był chyba dość solidny, bo aż pierwszy słupek się przesunął - drzwi pasażera podchodzą do góry i nie schodzą się z dachem, nawet lekko odstają. Prawy tylny błotnik też pokiereszowany, ale koło raczej nie dostało - zwykły strzał w tyłeczek. To akurat jest do wyklepania. Z zewnątrz widać jeszcze brak rolety bagażnika. Nie ma też prawego progu. Szpara między przednim błotnikiem a drzwiami też nie wygląda zbyt ciekawie. Nie ma też podszybia plastikowego i tej kratki co zatrzymuje liście - widać przez szparę, że aku jest wyjęty. Nie ma też prawej wycieraczki. Było już trochę ciemno, więc to tyle na razie. Może piter jutro trafi jak będzie otwarte. protonie rozwaliles mnie tym opisem tak z grubsza bo przy plocie stoi to pisales na biezaco w jakims notatniku przy tym plocie?
Grisza79 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 MINIO poszło na PW info odnośnie komputera
H4mm3R Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 sory chopy ale jednak dziś nie dałem rady
Miszka82 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 H4mm3r to dziś byłeś w Żorach ok 14:30 :gwizdanie: ?
Grisza79 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 sory chopy ale jednak dziś nie dałem rady Oj ty...... :bicz3: Miszka Pieronie ! poszedł mi stąd
Miszka82 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 sory chopy ale jednak dziś nie dałem rady Oj ty...... :bicz3: Miszka Pieronie ! poszedł mi stąd eee bo Ci listwy S-line porysuję
Rekomendowane odpowiedzi