davidoff82 Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Pytanie jak w temacie, czy tylnia klamka ma spręzynkę której można użyć jako dawcy do przedniej ?(tylnie są sporo tańsze). Albo inaczej zapytam, od czego można kupić klamkę żeby sprężynka się nadawała B4? C4? B3? w zasadzie wszystkie są tańsze od omawianej.... Czy spręzynka z prawej nadaje się do lewej?
tymonA4 Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 nie są inne ale na 100% nie mam pewności
grippen Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 są podobne ale pasują P&P ja przekładałem z tylniej lewej do przedniej lewej i nie było problemu nie wiem jak jest z prawej do lewej ale nie powinno być problemu mam w domu gdzieś klamkę lewą i prawą to póśniej ci napisze czy są takie same ok
davidoff82 Opublikowano 14 Września 2009 Autor Opublikowano 14 Września 2009 są podobne ale pasują P&P ja przekładałem z tylniej lewej do przedniej lewej i nie było problemu nie wiem jak jest z prawej do lewej ale nie powinno być problemu mam w domu gdzieś klamkę lewą i prawą to póśniej ci napisze czy są takie same ok bede wdzieczny
Rafal_ Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 z przedniej prawej pasuje do przedniej lewej-przerabiałem temat
piotr20997 Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Koledzy ile kosztuje taka sprężyka??? Też muszę wymienić u siebie...
grippen Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 nie kupisz takiej sprężynki musisz kupić klamkę używaną i przełożyć mam dwie klamki na zbyciu jeżeli chcesz
davidoff82 Opublikowano 15 Września 2009 Autor Opublikowano 15 Września 2009 PODSUMUJMY! Wpisujmy teraz tylko modele od których mozna wyjąc spężynkę, może kiedy kto skorzysta: A4 B5 dowolny rodzaj klamki 80 B3/B4 pasuje bo jest podobna dopisujcie dalej, tylko konkrety
mlodyy Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Witam ja zastompilem oryginalana sprezynke z klamki na sprezynke od rozrzadu daewoo matiz/tico nie jest identyczna ale latwo mozna ja dopasowac wkleje jutro fote jak to zrobilem,smiga juz tak 8 miesicey i jest gitara,w linku jest aukcja na ktorej jest caly rozrzad i widac tol sprezynke http://www.allegro.pl/item738885507_nowy_rozrzad_daewoo_tico_matiz_komplet_oryginal.html
DraCo27 Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 a ja mam inny problem gdyz pekniete mam to zakonczenie na ktore zaklada sie sprezynke tzn jest tam w tym preciku wciecie i jedno ramie peklo czy idzie wymienic sama klamke metalowa bez wymiany obudowy?? jak ja wyniagnac
Szymoonk Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 musisz wymienić całą klamkę nie da się tego oddzielić
grippen Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 ja mam inny problem gdyz pekniete mam to zakonczenie na ktore zaklada sie sprezynke tzn jest tam w tym preciku wciecie i jedno ramie peklo czy idzie wymienic sama klamke metalowa bez wymiany obudowy?? jak ja wyniagnac http://moto.allegro.pl/item757280863_klamka_audi_chrom_a4_b5_tanio.html[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2009, 10:37_________________________________________________klamkę można wyciągnąć ona się trzyma na takim bolcu
DraCo27 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 a jak sie mozna za to zabracc zeby ja wyciagnac i nie zapsuc??
Rekomendowane odpowiedzi