Waters Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Sprawdzałem dzisiaj zawieszenie w aucie i przy okazji odkręciłem korek wlewu do skrzyni żeby sprawdzić stan oleju. Po odkręceniu wypłyneło trochę oleju, kolor był ok tylko zaniepokoiły mnie opiłki których było w nim sporo. Czy to normalne
Gość Goodspit Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 opiłki w oleju nigdy nie są normalnym objawem
adamq Opublikowano 4 Maja 2007 Opublikowano 4 Maja 2007 Proponuję szybką wymianę oleju!! Ze skrzynią nie ma żartów :exclaim:
Hincó Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Coś chyba musiało Ci pare razy zgrzytnać przy zmianie biegów bo to pewnie tryby sie pościerały troche.. ; ] Wymian olej jak najszybciej!
audia4s4 Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Tryby musiały sie przytrzec wymien olej :exclaim:
Gość spedyt Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Opiłki powinny zebrać sie przy korku spustowym (na magnesie), jeżeli było za dużo oleju i opiłki to znaczy że musiał jakiś mechanik magik ingerować Nic tylko spuść olej i zobaczysz co jest na dnie skrzyni
Rekomendowane odpowiedzi