chmielu Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Kiedyś w Austrii zalałem 20 litrów benzyny dolałem 40 litrów ropy i śmigał jak ta lala Ale to było Volvo 1.9 TDI z pompą także tam to nie szkodzi. A co do PD to dziwnym jest że przy takiej ilości benzyny, na pełny zbiornik ropy mogło się coś stać. Może to zbieg okoliczności i usterki należy szukać gdzieś indziej ?
wodniak Opublikowano 24 Września 2009 Autor Opublikowano 24 Września 2009 chmielu masz nosa okazało sie ze padł czujnik temperatury, przypadkowa zbieżnośc
Musashi Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 na takiej mieszance PD troche sie bardziej zuzyly, powiedzmy dostalo im sie jakies dodatkowe 40.000 km
norka Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 tez kiedys zalalem prawie caly bak 98 verva skapnolem sie dopiero jak zaczal przerywac w warsztacie wypompowali benzyne, nalali ropy, przepompowali przez filtr paliwa i nic sie nie stalo :> bylo to jakies 40tys. km. temu
Musashi Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 tez kiedys zalalem prawie caly bak 98 verva skapnolem sie dopiero jak zaczal przerywac w warsztacie wypompowali benzyne, nalali ropy, przepompowali przez filtr paliwa i nic sie nie stalo :> bylo to jakies 40tys. km. temu nie pisalem ze przebieg sie skroci do 40.000 km po zalaniu benzyna tylko ze o tyle krocej pozyja. jesli np na ON wytrzymuja 400.000 to po takiej historii padna np po 360.000 km, po prostu przyspieszy to ich zuzycie
norka Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 tez kiedys zalalem prawie caly bak 98 verva skapnolem sie dopiero jak zaczal przerywac w warsztacie wypompowali benzyne, nalali ropy, przepompowali przez filtr paliwa i nic sie nie stalo :> bylo to jakies 40tys. km. temu nie pisalem ze przebieg sie skroci do 40.000 km po zalaniu benzyna tylko ze o tyle krocej pozyja. jesli np na ON wytrzymuja 400.000 to po takiej historii padna np po 360.000 km, po prostu przyspieszy to ich zuzycie wiem, wiem, ale nie o to mi chodzilo chcialem tylko napisac ze na budziku jest prawie 270 tys. po programie na 150km i wtryski sa
Rekomendowane odpowiedzi