skalarx Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 nie mam pewności , czy aby w quattro nie powinno być 4 opon tej samej firmy nie znam sie ale wystarczy chyba ze beda tych samych rozmiarow podobno te same rozmiary różnych firm nie do końca są takie same. I w tym problem
LCQ Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 dzięki chłopaki za info z tymi oponami, w najbliższym czasie sprawdze to dokładnie Witam kolege z poprzedniego forum znowu szykuje sie niezla bestia jak poprzedniczka. Audi ma wiekszy potencjal i na pewno go w pelni wykorzystasz Powodzenia w modach. I takie male pytanko jak zmienisz zawias to orginal bedziesz sprzedawal bo jesli tak to chetnie bym zakupil taki. Pozdrawiam raczej nie będe sprzedawał Pozdrawiam Wszytskich :>
A-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 podobno te same rozmiary różnych firm nie do końca są takie same zgadza sie bo maja rozna przyczepnosc
pet3r Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 jeżeli chodzi o przód-tył to identyczna musi być średnica koła, marka nie musi być ta sama, niektórzy w q jeżdżą na szerszych lakach z tyłu i nic się nie dzieje. a z prawnego punktu widzenia ważne żeby na jednej osi były identyczne kapcie. co do eSki - Nogaro i czerń to 2 słuszne kolory dla tego wozu ile kuni gania pod maską? gratki i radości z jazdy życzę
2fast4you Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Byle gs-a hahaha to napewno ale najpierw byla moja Dbaj o nia ! Jak bedziesz w wawie wpadaj
LCQ Opublikowano 25 Września 2009 Autor Opublikowano 25 Września 2009 pet3r ponoć ma słabe doładowanie i teraz cos ok 300, chodź w dowodzie mam wpisane 320 2fast4you hahahahah :> :> ale ten świat mały , Ska jest w dobrych rękach P.S. jak będe napewno wpadne Pozdrawiam
Nowek Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Piekna eska Kolor fajniuski pe es kolega przypadkiem nie miał kiedyś ibizy ?:>
topor Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 miał miał.... czarna na kolach Dezenta jezeli sie nie myle:D
Nowek Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Haha to dobrze pamiętałem! Jaki ten świat mały
tiger_seba Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Niezła furka ,pewnie fajnie śmiga
konradzed Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Miodzio bestia! A ten kolor... Pozdrawiam!
MAGIC87 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Cóz moge napisac :gwizdanie: jak to Topor napisał ,,znowu na jednym forum'' to jest nas juz 4 albo i 5 ladnie musi sie to odpychac z taka moca, chociaz w poprzednikach tez mało nie bylo
Nizin5 Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 potwierdzam, kolorek jest mega ;D
grzes1150 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Aaaaaa.... niebieska ESa w sedanie Jak dla mnie środek mógł by być cały czarny
miniekzgr Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Sliczna jak kazda A4 a szzcególnie S4...Takich felg szukam...
maxim Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Kozacka fura. Życze wiele radości z jazdy!
LCQ Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 była kiedyś ibiza do zabawy, dokładnie coraz więcej osób z seata siedzi w audii :> kosiniak tez miałeś fajną, to kiedy ten RS4 B5 ?? grzes1150 środek wole taki, moim zdaniem jak niebieski to tylko z taką tapicerką, w innych kolorach to nie pasuje, ale jak kto lubi dzięki za komentarze, auto sprawuje się bardzo dobrze póki co, z jakiś gratów to tylko padło N75, oczywiście załatwiłem na szybko w ASO, w inne allegrowe nie ufam :>, niedługo rozrząd, bo nie wyrobiłem się z czasem, oczywiście full zestaw, jak należy, ze sportowych gratów narazie nic nie kupowałem, bo w sumie jak coś to tylko najlepiej już zestaw na K04 :>, który aż tak dużo nie wychodzi, jesli się umie ciąć koszty Pozdrawiam
kosiniak Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 kosiniak tez miałeś fajną, to kiedy ten RS4 B5 ?? jak tylko sprzeda sie x3
A-rek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 była kiedyś ibiza do zabawy, dokładnie coraz więcej osób z seata siedzi w audii i ja jestem jedna z nich to moja byla
Rekomendowane odpowiedzi