Tukan Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Kamil weź kurfa w końcu sprzedaj to padło na tych obleśnych czarnych felach i kup sobie S4 :gwizdanie: a bedziesz mnie wtedy lubił ? Piszesz tak jak by Ci na tym zalezalo
poziek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Kamil weź kurfa w końcu sprzedaj to padło na tych obleśnych czarnych felach i kup sobie S4 :gwizdanie: a bedziesz mnie wtedy lubił ? zejdź na ziemię, ty i Tszczeniu to najmniej lubiane przeze mnie osoby w klubie i Clubie :polew:
Tukan Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 troszke ubogie słownictwo ale daje rade Wazne ze sie w sobie nie zamknol
sokolnh Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 Ciekawe jak by wygladaly moje 17 malniete na czarno do srebrnego auta jak kupa... :polew:[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 14:06_________________________________________________ jak kupa.... [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 14:06_________________________________________________troszke ubogie słownictwo ale daje rade wziął to powiedzenie z jego drugiego forum :gwizdanie: Kamil weź kurfa w końcu sprzedaj to padło na tych obleśnych czarnych felach i kup sobie S4 :gwizdanie: a bedziesz mnie wtedy lubił ? Piszesz tak jak by Ci na tym zalezalo chciałem zeby sie chłopakowi miło zrobiło, bo oprócz moskala szczerze to raczej nikt go nie lubi Kamil weź kurfa w końcu sprzedaj to padło na tych obleśnych czarnych felach i kup sobie S4 :gwizdanie: a bedziesz mnie wtedy lubił ? zejdź na ziemię, ty i Tszczeniu to najmniej lubiane przeze mnie osoby w klubie i Clubie :polew: no cóż, szkoda dobra, ide teraz poudawać że mnie to obchodzi [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 14:24_________________________________________________jako że plany co do inwestowania w bete sie zmieniły, felgi ASA idą na sprzedaż wiec jak ktoś ma znajomego, który szuka ładnych mocnych felg to te beda idealne na żywo wygladają dużo lepiej niz na zdjeciach -> postaram się też zrobić lepsze zdjęcia oddam tanio
poziek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 znajomy z mojej wsi podwarszawskiej szukał felg do swojej furmanki: myślisz, że podejdą ?? :naughty:
sokolnh Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 znajomy z mojej wsi podwarszawskiej szukał felg do swojej furmanki: myślisz, że podejdą ?? :naughty: taa znajomy, to czemu Ty trzymasz za lejce ?
Nowak_zg Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 sory za OT ale musze to powiedziec: łoooooooooo kuuuurrr*aaaa ale zapasione konie wyswinione na maxa i otyle. wygladaja jak tury albo zubry poziek siedzi po prawej czy trzyma lejce ?
poziek Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 a co wy myślicie...w wawie i konikom się powodzi :polew:
KOval81 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Taaaaaaa - one nie zapasione, tylko popuchnięte, bo Poziu głodzi i wykorzystuje :polew: no - pogłaszcze czasami Sokół - beta do żyda już idzie, że nie chcesz inwestować?? Śnieg topnieje, już nie będziesz się zakopywał - zostaw, bo ładna furka
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 jak ją dopracuje to pokaże Poka poka kupę czy zedan ?
KOval81 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 jak ją dopracuje to pokaże Poka poka kupę czy zedan ? Musi foty potjuningować w PS [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 12:52_________________________________________________sokol - ale to chyba nie paździerz z podpisu ??
sokolnh Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 beta zostaje jako dupowóz na codzień B2Q idzie teraz do doinwestowania raggaman, sedan
Reggi Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 B2Q idzie teraz do doinwestowania :naughty Będzie jakie 2.2 T or 1.8 T ? Widział ? http://www.racingforum.pl/index.php?s=0acfe00ff8f4d02d7376786c68a25f34&showtopic=70425
sokolnh Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Opublikowano 4 Lutego 2010 widziałem widziałem już różne projekty przestudiowałem wybór padnie raczej na 1.8 T moc ~ 200 KM myślę że styknie
johnybravo Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 widziałem widziałem już różne projekty przestudiowałem wybór padnie raczej na 1.8 T moc ~ 200 KM myślę że styknie hehe tylko tak się mówi , że styknie potem będzie mało :wink4: powodzenia w modach zapowiada się ciekawy projekt :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 A jednak a jednak paździerz Rezaj - może dorówna temu z linka będzie mały popierniczacz
Rekomendowane odpowiedzi