Siwy Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 W jakim przedziale powinien sie zawierac poziom oleju - w tym zaglebieniu czy w tym chropowatym polu???
steve69 Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 W jakim przedziale powinien sie zawierac poziom oleju - w tym zaglebieniu czy w tym chropowatym polu??? Przepraszam za jakość, ale fotka z instrukcji na szybko robiona komórką. -- Pozdrawiam. Sławek
Siwy Opublikowano 23 Września 2009 Autor Opublikowano 23 Września 2009 I wszystko jasne. :> Dzieki steve69
Pandzior Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 A mi mechanik zawsze zalewa do zagięcia. Co się może stac??
iwadrian Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 A mi mechanik zawsze zalewa do zagięcia. Co się może stac?? na korku oleju jest napisane,że może się katalizator popsuć.
antonio Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 ja zawsze leję pod górną granicę chropowatego
campos Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 podepnę sie pod temat , jest możliwość łatwiejszego odczytania stanu oleju w silnikach 2.0 ? nie wiem , moze zmiana bagnetu na jakis nie orginnalny ? W silnikach 1.9 odczyt byl duzo bardziej czytelny. pozdrawiam
Musashi Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 podepnę sie pod temat , jest możliwość łatwiejszego odczytania stanu oleju w silnikach 2.0 ? nie wiem , moze zmiana bagnetu na jakis nie orginnalny ? W silnikach 1.9 odczyt byl duzo bardziej czytelny. pozdrawiam VAG-iem w grupie instruments, jest wartosc z dokladnoscia do 10ml
ALBINEK Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Masz jeszcze dodatkowe zabezpieczenie w postaci czujnika poziomu oleju.Jak masz go za mało to wyświetli się komunikat o niskim stanie oleju .
campos Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Z ta kontrolaka to jasna sprawa, ale mimo to od czasu do czasu warto bylo by spojrzeć na stan oleju na miarce. Z tym wagiem to pierwszy raz słyszę , nieźle, chyba sobie go sprawie . Dzięki
Julo Opublikowano 28 Marca 2011 Opublikowano 28 Marca 2011 VAG-iem w grupie instruments, jest wartosc z dokladnoscia do 10ml W B6 też ? Jeśli tak, to który blok pomiarowy ?
Rekomendowane odpowiedzi