Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A4 ADR] Mój nowy nabytek- Bi-xenony+św. dzienne str.1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamiana pomarańczowych kierunków na białe to nie jest agro-tunning :good:

tylko polega na odmłodzeniu samochodu :naughty:. Jest wiele przykładów na forum jak dzięki tym zmianą samochód stał się młodszy i wygląda jeszcze lepiej :decayed:, a nie którzy idą jeszcze dalej..., ale to już zależy od gustu i od indywidulanych upodobań i wizji na stuningowanie samochodu :).
Opublikowano

Ostanio zachorowałem na nowe zmiany, oprócz xenonków w lampach od S4, zamierzam zmienic klape tył na US oraz zmienic lampy na dymione lub na poliftowe, co o tym sadzicie

Opublikowano

klapa nawet na allegro wisi;p

Opublikowano

zmieniaj zmieniaj na usa :good: a tylne lampy na polifty albo odrazu na ledy :good: i co z tą kierownicą? jakieś nowe fotki może? :decayed:

Opublikowano

Kiera nadal jest i na razie nie bedzie zmian :cool1: co do klapy to juz ja namierzyłem tylko chwilo brak kasy ale najpierw chce załozyc xenonki i samopoziomowanie, ledów nie bede zakładał bo FIS bedzie krzyczał wiec rozwaze poliftowe lub dymione

Opublikowano

Olej samopoziomowanie (poczekaj aż będzie tańsze - kwestia czasu) i zrób coś z tą kierownicą bo aż żal patrzeć :kwasny:

Opublikowano

No zmiany jakie planujesz na pewno na + wyjdą. Lampy polecam polifotwe (lub dzielone DEPO) na przód i co najmniej po I lifcie na tył.

Kierownicę zmieniaj na 3-ramienną albo taka jak masz tylko w skórze (mam na sprzedaż 4-ramienną obszytą skórą w bdb stanie z mojego auta).

Opublikowano

ładnie ale grubo

to kabel czy jakiś sznurek? :kox: na tym "pokrowcu"

Kierownica jest zrobiona w stylu "BALERON". Dobry sznurek i ładnie związać, żeby się pięknie wylewało spod niego :polew:

Opublikowano

Widze temat mojej kiery jest wciaz gorący :tongue4: zobaczymy moze plany tez obejma zmiany kierownicy :mysli: ale to sie jeszcze okaze.[br]Dopisany: 17 Maj 2010, 13:56_________________________________________________Wczoraj pod maska zagościła listwa wtryskowa Matrix HD344 :mrgreen:

eb11bf6bf09e32adm.jpg

Na razie przejechałem około 30km ale zauważyłem nastepujace zmiany w stosunku do Rail-a:

- silnik pracuje ciszej i równiej ( minimalnie ale odczuwalne) niz na Railu

- wydaje sie bardziej elastyczny, nawet z klimą nie ma przydławiania przy ruszaniu, mozna to robic na mniejsztch obrotach

- w mocy max nie zauwazyłem róznicy ale jakby równomierniej rozwijał moc podobnie jak na PB

Zobaczymy jak bedzie ze spalaniem

Opublikowano

Lampki w bixie prezentują się piknie! Że też wcześniej nie zajrzałem do środka... Ale może to i lepiej :tongue4: Kiera jak kiera. Mogłaby być lepsza ale poczekajmy. Może się coś zmieni. Generalnie chłop zna się na rzeczy więc spodziewajmy się że niedługo zobaczymy ładną A4 na ulicach Jeleniej :gwizdanie: