gelon Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Kawał naprawde ładnego i dobrego auta Program koniecznie musisz zapodać. Co do felgi to może jakieś ciemne 19"? Albo coś w strone klasycznych BBS Aha,jedyny minus to ..Brak szpery w serii,a po programie napewno jeszcze sporo NM dojdzie
Tas2die4 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 Jak myslicie, czy fele z oponami w rozmiarach 8.5j 235/35/19 na przod i 265/30/19 9.5j na tyl to nie bedzie przesada? Zmiesci sie to??
KOval81 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 W serii 5 się mieści, bo jeździłem na prawie takich samych - ale na drodze się nie połapiesz tak dupskiem rzuca. Będziesz musiał na siłownię zapitalać 8 razy w tygodniu i na taniec zacząć chyba chodzić, żeby sobie ruchy wyrobić
miron78 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 ale to musi fajnie latać po programie
studziany Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Enoooo fura konkretna. Do modów dorzuć jeszcze nowe dresy z siedmioma paskami - taki żarcik. ale fajna fajna, też mi sie taka kiedyś sniła ;( pozdr
KOval81 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 ale to musi fajnie latać po programie Ty się miron nie jaraj, bo twoja to raczej dużo gorzej nie jeździ :> Enoooo fura konkretna. Do modów dorzuć jeszcze nowe dresy z siedmioma paskami - taki żarcik. ale fajna fajna, też mi sie taka kiedyś sniła ;( pozdr Toż to teraz bardziej Audi się z dresami kojarzy niż BMW :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 ale to musi fajnie latać po programie Ty się miron nie jaraj, bo twoja to raczej dużo gorzej nie jeździ :> Enoooo fura konkretna. Do modów dorzuć jeszcze nowe dresy z siedmioma paskami - taki żarcik. ale fajna fajna, też mi sie taka kiedyś sniła ;( pozdr Toż to teraz bardziej Audi się z dresami kojarzy niż BMW :gwizdanie: ale zawsze to sportowe coupe a nie rodzinne kombi a bez Q odczucia na fotelu kierowcy mogą być dużo lepsze
KOval81 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 No co fakt to fakt, ale właśnie to rodzinne kombi nieraz potrafi narobić wstydu niejednemu coupe Jazda BMW to poezja - fakt, ale jak się potrafi nad nią zapanować :> A dupka lubi sobie uskoczyć
Tas2die4 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 Mnie sie wydaje,ze moja ma juz jakis delikatny program,stad te 210 KM i male spalanie (na razie nie wyszedlem z 6 l ). Jak wymieniali turbine to mozliwe ze wgrali jakos delikatnie zmieniony soft,ale nie jestem pewien. W kazdym razie gdybym to zaczipsowal, mialbym jakies 250 KM,wtedy juz powinno latac ladnie
studziany Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Toż to teraz bardziej Audi się z dresami kojarzy niż BMW :gwizdanie: Te nie żartuj nawet , to musze fure srzedać i kupić jakis "samochód dla ludu"
Tas2die4 Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 Jest juz czarny grill, jutro beda proste koncowki wydechow Ulter nx04 fi 60mm. Wiec jutro nowe fotki. Caly czas zastanawiam sie nad felgami 19'',a konkretnie Dotz Mugello...
sokolnh Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 konkret zazdroszcze silnika co do felg, szukał bym CSL -skich http://media.photobucket.com/image/csl%20rims/Nizmo/csl.jpg http://bmwbox.com/wp-content/uploads/2007/10/dock5final.jpg http://lax.war3.com/Car/M3/FirstWax/Day%202/DSC_2413.jpg[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 13:32_________________________________________________jak chcesz to mam na sprzedaż ASA ZR2 19" http://images.google.pl/images?hl=pl&lr=&rlz=1G1GGLQ_PLPL300&um=1&sa=1&q=asa+zr2&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w&aq=f&oq=&start=0
variocustoms Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Niezła całkiem, mój szefo miał 330 cabrio i 18'' laczek 255 i palca się nie dało wsadzić pomiędzy oponę a nadkole. Harmann ale sterownik masz Alpine
Tas2die4 Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 ja mam teraz na tyle 255/30 i miejsce jeszcze jest. jak chcesz to mam na sprzedaż ASA ZR2 19" http://images.google.pl/images?hl=pl&lr=&rlz=1G1GGLQ_PLPL300&um=1&sa=1&q=asa+zr2&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w&aq=f&oq=&start=0 poszlo PM. Harmann ale sterownik masz Alpine Alpine?
Gość mmcv Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 OT. Znow moge pisac :decayed: Wiec ...auto za***iste !!! :kox:. Jedno z ladniejszych bmw (poza m3 ). Wyposazenie rowniez rewelacyjne - zastanawia mnie tylko navi i jej "intuicyjnosc", mozliwosci oraz mapy do niej (wydaje mi sie ze tutaj RNS-E wygrywa). Super silnik, ciekawe czy bedzie wciagal b7 3.0tdi, po programie. Kolor jeden w fajniejszych w palecie bmw. Bixenon skretny , i mpakiet ladny. Jak dla mnie te felgi sa uszyte pod ta bude i ja bym ich nie zmienial , ale to moje zdanie Bezproblemowego uzytkowania zycze
Tas2die4 Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 Co do navi... rns-e przegrywa jesli chodzi o sama nawigacje, bo: W BMW jest PL lektor (dograny,ale w a4 chyba tej mozliwosci nie ma). W BMW mam na 1 DVD prawie cała Europę. Co do samego nawigowania to podobnie, choc w BMW jest chyba dokladniejsza i lepiej prowadzi, z tym ze tutaj nie mam bajeru w stylu "strzalek na komputerze miedzy zegarami". RNS-E na pewno przewyzsza ta navi jesli chodzi o mozliwosci multimedialne, chocby sama mozliwosc podlaczenia dvd i odtwarzanie mp3 z kart pamieci,oraz czytnik cd w samej navi (w BMW pod wyświetlaczem mam kaseciaka ). Obsluga tej navi jest prosta i szybko sie do niej mozna przyzwyczaic. NO i to chyba tyle... :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Radyjka te co masz są made by Alpine, tą bumę co niby się na nią czaję ma to samo radio z TV i jest Alpiny
Gość mmcv Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 (...) w BMW pod wyświetlaczem mam kaseciaka (...) nie bylo wersji z CD ?? ... czyli do plyt zostaje tylko zmieniarka (w bagazniku ? schowku? ) i nie ma mp3 ... ?
Rekomendowane odpowiedzi