Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[INNE] Moja BMW 330cd coupe e46- M-Pakiet + ~ 265 KM@490 nM :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna kupa :wink4:

Opublikowano

Kawał naprawde ładnego i dobrego auta :) Program koniecznie musisz zapodać. Co do felgi to może jakieś ciemne 19"? Albo coś w strone klasycznych BBS :decayed: Aha,jedyny minus to ..Brak szpery w serii,a po programie napewno jeszcze sporo NM dojdzie :)

Opublikowano

Jak myslicie, czy fele z oponami w rozmiarach 8.5j 235/35/19 na przod i 265/30/19 9.5j na tyl to nie bedzie przesada? Zmiesci sie to?? :mysli:

Opublikowano

W serii 5 się mieści, bo jeździłem na prawie takich samych - ale na drodze się nie połapiesz tak dupskiem rzuca. Będziesz musiał na siłownię zapitalać 8 razy w tygodniu i na taniec zacząć chyba chodzić, żeby sobie ruchy wyrobić :polew:

Opublikowano

ale to musi fajnie latać po programie :)

Opublikowano

Enoooo fura konkretna.

Do modów dorzuć jeszcze nowe dresy z siedmioma paskami :):kox: - taki żarcik.

ale fajna fajna, też mi sie taka kiedyś sniła ;(

pozdr

Opublikowano

Ty się miron nie jaraj, bo twoja to raczej dużo gorzej nie jeździ :>

Enoooo fura konkretna.

pozdr

Toż to teraz bardziej Audi się z dresami kojarzy niż BMW :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Ty się miron nie jaraj, bo twoja to raczej dużo gorzej nie jeździ :>

Enoooo fura konkretna.

pozdr

ale zawsze to sportowe coupe a nie rodzinne kombi :)

a bez Q odczucia na fotelu kierowcy mogą być dużo lepsze :wink4:

Opublikowano

No co fakt to fakt, ale właśnie to rodzinne kombi nieraz potrafi narobić wstydu niejednemu coupe :naughty:

Jazda BMW to poezja - fakt, ale jak się potrafi nad nią zapanować :> A dupka lubi sobie uskoczyć :wink4:

Opublikowano

Mnie sie wydaje,ze moja ma juz jakis delikatny program,stad te 210 KM i male spalanie (na razie nie wyszedlem z 6 l :shocked:). Jak wymieniali turbine to mozliwe ze wgrali jakos delikatnie zmieniony soft,ale nie jestem pewien.

W kazdym razie gdybym to zaczipsowal, mialbym jakies 250 KM,wtedy juz powinno latac ladnie :cool1:

Opublikowano

Te nie żartuj nawet :tongue4:, to musze fure srzedać i kupić jakis "samochód dla ludu" :naughty::kox:

Opublikowano

Jest juz czarny grill, jutro beda proste koncowki wydechow Ulter nx04 fi 60mm.

Wiec jutro nowe fotki.

Caly czas zastanawiam sie nad felgami 19'',a konkretnie Dotz Mugello...

Opublikowano

konkret :good:

zazdroszcze silnika :decayed:

co do felg, szukał bym CSL -skich

http://media.photobucket.com/image/csl%20rims/Nizmo/csl.jpg

http://bmwbox.com/wp-content/uploads/2007/10/dock5final.jpg

http://lax.war3.com/Car/M3/FirstWax/Day%202/DSC_2413.jpg[br]Dopisany: 07 Październik 2009, 13:32_________________________________________________jak chcesz to mam na sprzedaż ASA ZR2 19"

http://images.google.pl/images?hl=pl&lr=&rlz=1G1GGLQ_PLPL300&um=1&sa=1&q=asa+zr2&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w&aq=f&oq=&start=0

Opublikowano

Niezła całkiem, mój szefo miał 330 cabrio i 18'' laczek 255 i palca się nie dało wsadzić pomiędzy oponę a nadkole.

:kox:

Harmann :mysli: ale sterownik masz Alpine :kox:

Opublikowano

ja mam teraz na tyle 255/30 i miejsce jeszcze jest.

poszlo PM.

Harmann :mysli: ale sterownik masz Alpine :kox:

Alpine?

Opublikowano

OT. Znow moge pisac :decayed: :decayed:

Wiec ...auto za***iste !!! :kox: :kox:. Jedno z ladniejszych bmw (poza m3 :naughty: ). Wyposazenie rowniez rewelacyjne - zastanawia mnie tylko navi i jej "intuicyjnosc", mozliwosci oraz mapy do niej (wydaje mi sie ze tutaj RNS-E wygrywa).

Super silnik, ciekawe czy bedzie wciagal b7 3.0tdi, po programie. Kolor jeden w fajniejszych w palecie bmw. Bixenon skretny :kox: , i mpakiet ladny. Jak dla mnie te felgi sa uszyte pod ta bude i ja bym ich nie zmienial , ale to moje zdanie

Bezproblemowego uzytkowania zycze :good:

Opublikowano

Co do navi... rns-e przegrywa jesli chodzi o sama nawigacje, bo:

W BMW jest PL lektor (dograny,ale w a4 chyba tej mozliwosci nie ma).

W BMW mam na 1 DVD prawie cała Europę.

Co do samego nawigowania to podobnie, choc w BMW jest chyba dokladniejsza i lepiej prowadzi, z tym ze tutaj nie mam bajeru w stylu "strzalek na komputerze miedzy zegarami".

RNS-E na pewno przewyzsza ta navi jesli chodzi o mozliwosci multimedialne, chocby sama mozliwosc podlaczenia dvd i odtwarzanie mp3 z kart pamieci,oraz czytnik cd w samej navi (w BMW pod wyświetlaczem mam kaseciaka :polew:).

Obsluga tej navi jest prosta i szybko sie do niej mozna przyzwyczaic.

NO i to chyba tyle... :gwizdanie:

Opublikowano

Radyjka te co masz są made by Alpine, tą bumę co niby się na nią czaję ma to samo radio z TV i jest Alpiny

Opublikowano

(...) w BMW pod wyświetlaczem mam kaseciaka :polew: (...)

nie bylo wersji z CD ?? ... czyli do plyt zostaje tylko zmieniarka (w bagazniku ? schowku? ) i nie ma mp3 ... ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...