mireko Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Witam.W związku z kolizją auta z bronami rolniczymi rozglądam się za częściami.Co prawda jutro przyjedzie gość na oględziny i wycenę szkody,ale chcę wiedzieć w razie czego co robić.W związku z tym pytanie:czy pasuje z angola błotnik przód,drzwi przód i tył (strona lewa;szyby,klamki i reszta będzie z mojego-nie uszkodzone).
Kowi87 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 części blacharskie beda pasować, jedyne co bedziesz mógł zmienić to klamke kierowcy, no chyba że chcesz pozbyć sie zamka z tej strony(tak też mozna)
Wihajster Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 A dlaczego miały by nie pasować.. :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 jedyne co bedziesz mógł zmienić to klamke kierowcy, no chyba że chcesz pozbyć sie zamka z tej strony a w jakim celu?chyba tylko wymiany wkladki,zeby nie bylo problemow z kluczykami-w B5 jest od strony kierowcy i pasazera wkladka-wiec nie widze problemu-moze byc niedogodnosc w razie zamykania przy wyladowanym aku-nie pamietam dokladnie,ale albo drzwi kierowcy,albo pasazera-nie zamykaja sie "cyckiem",tylko kluczem od zewnatrz
Kowi87 Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 jedyne co bedziesz mógł zmienić to klamke kierowcy, no chyba że chcesz pozbyć sie zamka z tej strony a w jakim celu?chyba tylko wymiany wkladki,zeby nie bylo problemow z kluczykami-w B5 jest od strony kierowcy i pasazera wkladka-wiec nie widze problemu-moze byc niedogodnosc w razie zamykania przy wyladowanym aku-nie pamietam dokladnie,ale albo drzwi kierowcy,albo pasazera-nie zamykaja sie "cyckiem",tylko kluczem od zewnatrz U mnie jest z jednej strony :gwizdanie: własnie jestem w trakcie przerabiania
domjenick Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 oryginalnie wkladka jest po obu stronach...
mireko Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 Potrzebne mi są tylko blachy.
domjenick Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 jak masz okazje kupic gdzies taniej -to bierz...podejdzie na pewno
mireko Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 Widziałem na Allegro od 80zł(sam płat) do 200zł za drzwi nawet w podobnym kolorze.Myślę w razie czego zrobić sam,a lakiernik tylko pomaluje,to może parę złotych zostanie z ubezpieczenia na inne rzeczy do niuni.
domjenick Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Widziałem na Allegro od 80zł(sam płat) do 200zł za drzwi nawet w podobnym kolorze.Myślę w razie czego zrobić sam,a lakiernik tylko pomaluje,to może parę złotych zostanie z ubezpieczenia na inne rzeczy do niuni. jasne-na nic nie patrz-jak jest okazja bierz-sam zrobisz-wymiana elementow nie jest czarna magia...
mireko Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 Czarna magia to nie jest.Mam ogrzewany garaż w domu,kanał,narzędzia,trochę praktyki z autami.Tylko malowanie zostawię fachowcowi.
domjenick Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Mam ogrzewany garaż w domu,kanał,narzędzia,trochę praktyki z autami to masz wypas-ja czasem w nocy pod chmura lezalem pod autem...
KANAL Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Na Twoim miejscu szukalbym na allegro w kolorze. Za malowanie elementu licza wiecej niz za gotowe uzywane drzwi czy blotnik.
mireko Opublikowano 7 Października 2009 Autor Opublikowano 7 Października 2009 A co z odcieniami?Nie będą się różniły?Kolor GRANAT niby jest taki sam,a symbole różne.Napewno lepiej kupić w pobobnym kolorze.
ALBINEK Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 Jak się uda to kup w podobnym kolorze ,może nie trzeba będzie malować wnęk.
domjenick Opublikowano 8 Października 2009 Opublikowano 8 Października 2009 najlepiej wez kawalek elementu i jak znajdziesz-podjedz i zobacz,przyloz kawalek i porownaj pod roznum katem i roznym swietle,zobaczysz czy odcien bardzo sie rozni-jesli bedzie w srodku-maly problem...
mireko Opublikowano 8 Października 2009 Autor Opublikowano 8 Października 2009 Jeśli kupię w podobnym kolorze(bo odcieni było dużo) nie będę malował wnętrz.Liczy się wygląd zewnętrzny,bez względu na to czy będę sprzedawał auto czy nie(aby ocynk ori) Jakby co,to jak ktoś ma :lewy przód błotnik,lewe przód drzwi,lewe tył drzwi w kolorze LY5L,to proszę o kontakt lub namiary znajomego.
Rekomendowane odpowiedzi