Olaf Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Witam wszystkich chciałem zaprezentowac mój nabyteczek z ktorego jesem bardzo zadowlony mam ja od czerwca ale dopiero teraz jakos znalazlem czas by w koncu ją opisać i wrzucić zdjęcia Na wstępie trochę o wyposażeniu: Audi A4 1,9tdi 1998r ABS 2x el.szyby el. lusterka klimatronik zderzak tył parcktornik cen. Zamek + domykanie szyb z pilota wspomaganie podgrzewane Fotele 4xAir Bag Felgi 17" Car Audio jakies ;p - Rad. Clarion Głośniczki w ori miejscach z Pionnera ;p Gleba Wskazniki Turbo Boost Czarny srodek podsufitka słupki i wszystkie plastiki czarne Plany: Światła tył na ori po Lifcie - JEST Światła przód na ori po Lifcie - JEST Konsola środek po lifcie Zmiana Felg na ori 17 JEST Ori Grill -JEST Virus - JEST Kierownica S-Line Grill na czarny mat po lifcie - JEST Roleta bagażnika - JEST Usunięcie odblasków z tylniego zderzaka - JEST Gwint - JEST Poza Planami Turbo Awx- nie bylo w planach ale z powodu zuzycia starej turbiny ktora padla zostala wymieniana z AFN na AWX W dniu zakupu Tak Było Obecnie Styczen 2011 Czerwiec 2011 .... :gwizdanie: Mini Mini Spot z Talibem
MARCIN607 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 a może na czarno zmażniesz tylne lampy? i grill pilnie-ten szpeci- fajne autko powodzenioa w modach
.Szczepan. Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Fajny zwier Tylne lampy mi nie podchodzą. Najlepiej jak by przód i tył był z polifta
Olaf Opublikowano 9 Października 2009 Autor Opublikowano 9 Października 2009 mi tez te lampy nie podchodza dlatego chce je wymienic wogole mi sie nie podobaja a tak przywiozlem autko z niemiec ;/ a te lampy z tylu sa takie czarne z tym ze jedna ciemniejsza jedna jasniejsza ;/
kuternik Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 Fajna furka ale wymień grill.Kółeczka to podstawa
Olaf Opublikowano 9 Października 2009 Autor Opublikowano 9 Października 2009 szukam chetnego na te aluski hi hi moze bedzie ktos zainteresowany a girl tak jak wspomnialem wymienie moze i nawet w tym miesiacu i koleczka na klapie tez sie pojawią z tym ze doszedl mi wydatek maly cieknie mi plyn chlodniczi i nie grzeje mi w aucie a chlodnica cala bo sprawdzalem i ze zbiorniczka tez nie cieknie wiec podejrzewam ze to bedzie nagrzewnica lub jej jakis wezyk bo cieplka nie ma a zbliza sie zima
adrianus Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 to zrob ogrzewanko najpredzej, bo oj zima sroga bedzie:) a poza tym to moze wlasnie przyciemnilbys troche tylne lampki, zalozyl czarne stalowki z zimowkami lub czarne aluski i masz fure blackline rzeźnik a jak nie to odezwij sie do mnie jak juz bedziesz sprzedawal przednie i lampki, bo podobaja mi sie takie przyciemnione
Olaf Opublikowano 10 Października 2009 Autor Opublikowano 10 Października 2009 no te tylnie moge ci sprzedac p.s na pw:)
Reggi Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Lampy tył fajne Na przocie depo black i gitara
stiven Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 Bardzo ładne autko ciekawy lakier i ładnie prezentuje się z przyciemnionymi szybami, zmień lampy przód na polifta srebrne a tył może zostać jeszcze jakieś alu 17 oryginalne i będzie kozak.
lapek85 Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 a mi się podoba, taka black edition :> i nie zapomnij zmienić lamp na polifta, bo na tym forum wszystkie takie muszą mieć innych nie tolerują powodzenia w planach szerokości
stanley Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 oby furka śmigała Ci bez zarzutu. Zapraszam we wtorek na spota, http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_katowice_i_okolice_info_1_post-t85081.0.html
Olaf Opublikowano 11 Października 2009 Autor Opublikowano 11 Października 2009 no tez bym chcial ale jutro autko daje na serwis bo mam problem taki jak pisalem wyzej ze jak zalaczone ogrzewanko to ubywa mi plynu z chlodnicy :/ wiec jak odbiore je we wtorek to sie wieczorkiem pojawie
bogdansky Opublikowano 11 Października 2009 Opublikowano 11 Października 2009 oj, soczeweczka by tu pasowala
Olaf Opublikowano 24 Października 2009 Autor Opublikowano 24 Października 2009 chetnie sprzedam felgi ktore sa na zdjeciach zalozone na autku, sa w stanie bardzo dobrym ocena 9/10 oraz tylne lampki zainteresowanych prosze o kontakt
PiterA4 Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 ile ile kolego za fele :gwizdanie:
Olaf Opublikowano 24 Października 2009 Autor Opublikowano 24 Października 2009 1300zł bo jedna felga ma lekkie otarcie
plastuch Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Fajny ten ponurak! Plany jak najbardziej na + Pozdrawiam
Walus851 Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 fajne masz te autko zdradz jaki masz tam zawiasik i jak sie tym smiga tez chcialbym uzyskac taka glebe jak ty pozdrawiam Walus
Olaf Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Opublikowano 14 Listopada 2009 powiem ci tyle co dojrzałem sa tam zielone sprezynki smiga mi sie dobrze a drogi w moim miescie sa nie ciekawe ale dokladniej ci nie opisze bo takim z niemiec przyjechalem bede zmienial na zimowe wkrotce to sie tam przyjze i dam znac w tygodniu teraz[br][br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:16__________________________________________________________________________________________________ SPRZEDAM ALU FELGI 17' TE CO SA NA ZDJECIU AUTA ! - TANIO[br][br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:18_________________________________________________jak cos pisac na priv lub gg
Rekomendowane odpowiedzi