Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Avancik... Sprzedany !! :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :hi: chciałem zaprezentowac mój nabyteczek z ktorego jesem bardzo zadowlony mam ja od czerwca ale dopiero teraz jakos znalazlem czas by w koncu ją opisać i wrzucić zdjęcia :)

Na wstępie trochę o wyposażeniu:

Audi A4 1,9tdi

1998r

ABS

2x el.szyby

el. lusterka

klimatronik

zderzak tył parcktornik

cen. Zamek + domykanie szyb z pilota

wspomaganie

podgrzewane Fotele

4xAir Bag

Felgi 17"

Car Audio jakies ;p - Rad. Clarion Głośniczki w ori miejscach z Pionnera ;p

Gleba

Wskazniki Turbo Boost

Czarny srodek podsufitka słupki i wszystkie plastiki czarne

Plany:

Światła tył na ori po Lifcie - JEST

Światła przód na ori po Lifcie - JEST

Konsola środek po lifcie

Zmiana Felg na ori 17 JEST

Ori Grill -JEST

Virus - JEST

Kierownica S-Line

Grill na czarny mat po lifcie - JEST

Roleta bagażnika - JEST

Usunięcie odblasków z tylniego zderzaka - JEST

Gwint - JEST

Poza Planami

Turbo Awx- nie bylo w planach ale z powodu zuzycia starej turbiny ktora padla zostala wymieniana z AFN na AWX

W dniu zakupu

c87717511.th.jpg

c87717512.th.jpg

Tak Było

TspRmUA.jpgTspRJlS.jpgTspRQQi.jpgTspSchA.jpg

TspSmg9.jpgTspSrfr.jpgTspTbE9.jpgTspTgDr.jpg

TspTqC0.jpg

12xSW0.jpgFHqqr.jpg12yeni.jpg12yjmA.jpg

Obecnie

dsc03488d.th.jpgdsc03479f.th.jpgdsc03500r.th.jpgdsc03516g.th.jpg

dsc03504xl.th.jpgdsc03481b.th.jpgdsc03486m.th.jpgdsc03510t.th.jpg

Styczen 2011

dsc03704rn.th.jpg

dsc03705r.th.jpg

Czerwiec 2011

dsc03767z.th.jpgdsc03769s.th.jpgdsc03770j.th.jpg dsc03771a.th.jpgdsc03774yc.th.jpgdsc03775a.th.jpgdsc03778n.th.jpg

.... :gwizdanie:

Mini Mini Spot z Talibem :)

100_2865.jpg100_2873.jpg100_2882.jpg100_2884.jpg100_2887.jpg

100_2895.jpg100_2899.jpg100_2901.jpg100_2902.jpg100_2922.jpg100_2924.jpg

Opublikowano

a może na czarno zmażniesz tylne lampy?

i grill pilnie-ten szpeci- fajne autko powodzenioa w modach

Opublikowano

mi tez te lampy nie podchodza dlatego chce je wymienic wogole mi sie nie podobaja a tak przywiozlem autko z niemiec ;/ a te lampy z tylu sa takie czarne z tym ze jedna ciemniejsza jedna jasniejsza ;/

Opublikowano

Fajna furka ale wymień grill.Kółeczka to podstawa :wink4:

Opublikowano
:P szukam chetnego na te aluski :P hi hi :D moze bedzie ktos zainteresowany :P a girl tak jak wspomnialem wymienie moze i nawet w tym miesiacu :P i koleczka na klapie tez sie pojawią :D z tym ze doszedl mi wydatek maly cieknie mi plyn chlodniczi i nie grzeje mi w aucie a chlodnica cala bo sprawdzalem i ze zbiorniczka tez nie cieknie wiec podejrzewam ze to bedzie nagrzewnica lub jej jakis wezyk bo cieplka nie ma a zbliza sie zima :(
Opublikowano

to zrob ogrzewanko najpredzej, bo oj zima sroga bedzie:)

a poza tym to moze wlasnie przyciemnilbys troche tylne lampki, zalozyl czarne stalowki z zimowkami lub czarne aluski i masz fure blackline rzeźnik :kox:

a jak nie to odezwij sie do mnie jak juz bedziesz sprzedawal przednie i lampki, bo podobaja mi sie takie przyciemnione

Opublikowano

no te tylnie moge ci sprzedac :P

p.s na pw:)

Opublikowano

Lampy tył fajne :naughty:

Na przocie depo black i gitara :good:

Opublikowano

Bardzo ładne autko ciekawy lakier i ładnie prezentuje się z przyciemnionymi szybami, zmień lampy przód na polifta srebrne a tył może zostać jeszcze jakieś alu 17 oryginalne i będzie kozak.

Opublikowano

a mi się podoba, taka black edition :>

i nie zapomnij zmienić lamp na polifta, bo na tym forum wszystkie takie muszą mieć :wallbash: innych nie tolerują

powodzenia w planach

szerokości :hi:

Opublikowano

no tez bym chcial ale jutro autko daje na serwis bo mam problem taki jak pisalem wyzej ze jak zalaczone ogrzewanko to ubywa mi plynu z chlodnicy :/ wiec jak odbiore je we wtorek to sie wieczorkiem pojawie :D

Opublikowano

oj, soczeweczka by tu pasowala :good:

Opublikowano

chetnie sprzedam felgi ktore sa na zdjeciach zalozone na autku, sa w stanie bardzo dobrym ocena 9/10 oraz tylne lampki :) zainteresowanych prosze o kontakt :P

Opublikowano

ile ile kolego za fele :gwizdanie:

Opublikowano

1300zł bo jedna felga ma lekkie otarcie

Opublikowano

Fajny ten ponurak! Plany jak najbardziej na + Pozdrawiam :)

Opublikowano

powiem ci tyle co dojrzałem sa tam zielone sprezynki smiga mi sie dobrze a drogi w moim miescie sa nie ciekawe ale dokladniej ci nie opisze bo takim z niemiec przyjechalem bede zmienial na zimowe wkrotce to sie tam przyjze i dam znac w tygodniu teraz[br][br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:16__________________________________________________________________________________________________ SPRZEDAM ALU FELGI 17' TE CO SA NA ZDJECIU AUTA ! - TANIO[br][br]Dopisany: 09 Listopad 2009, 21:18_________________________________________________jak cos pisac na priv lub gg :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...