truckmaniac Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 A kto oglądał walkę Czagajewa? Niestety n ie wyrobiłem się w garażu i przeszła mi koło nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 A kto oglądał walkę Czagajewa? Niestety n ie wyrobiłem się w garażu i przeszła mi koło nosa http://www.bokser.org/content/2010/05/23/000346/index.jsp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 A kto oglądał walkę Czagajewa? Niestety n ie wyrobiłem się w garażu i przeszła mi koło nosa http://www.bokser.org/content/2010/05/23/000346/index.jsp THX.Czytałem relację. Po cichu liczyłem, że odezwie sie Endriu i wklei linka do zassania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 A kto oglądał walkę Czagajewa? Niestety n ie wyrobiłem się w garażu i przeszła mi koło nosa http://www.bokser.org/content/2010/05/23/000346/index.jsp THX.Czytałem relację. Po cichu liczyłem, że odezwie sie Endriu i wklei linka do zassania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truckmaniac Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 No tak. I wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Albert vs Witalij http://www.bokser.org/_special_service_AlbertSosnowski_level3_PL.jsp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mmcv Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Albert vs Witalij http://www.bokser.org/_special_service_AlbertSosnowski_level3_PL.jsp Sylwetke Albert ma konkretna ale to box a nie kulturystyka , nie daje mu duzych szans . Jutro 22:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Sam Kliczko mówi,że Sosnowski,to jeden z najszybszych bokserów wagi ciężkiej na świecie. Jednak myślę,że to zbyt pochopna decyzja teamu Sosnowskiego,bo sylwetka rodem z fitnessu i szybkość błyskawicy,to za mało na długą rękę i atomową pięść Ukraińca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 myślałem że Sosnowski jest trochę wyższy, albo Kliczko niższy _________________________________________________ pewnie nie wygra, ale łatwo się nie podda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezc1 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 hehe albercik jak przegra na punkty to i tak bedzie zwyciezca, chociaz chiablym zeby ustawil ruska w szeregu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 o której jest walka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezc1 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 podobna gala sie zaczyna o 21.30... mozna obejrzec gdzies w internecie?? bo nie mam canal + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 na polsacie chyba będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 To nie Rusek, tylko Ukrainiec i raczej nie tacy jak Dragon go nie dali rady ustawić - miłym akcentem była by na pewno wygrana rodaka, ale ring zweryfikuje jutro wszystko Kliczko jest w świetnej formie i będzie mega super za***iście ciężko Albertowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew1309 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 23 jakoś będzie walczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 ma być tylko na canal+ :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezc1 Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 nie bedzie wlasnie, tylko canal + wykupil prawa do nadawania walki leci tez na rtl jesli ktos odbiera. ja mam kablowke i niestety a dobra walka bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Możecie przecież w internecie obejrzeć :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Możecie przecież w internecie obejrzeć :> tak-to daj linka gdzie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Mam nadzieję,że to nasz Polski Rocky Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi