Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ma może ktoś jakiegoś linka z walka? bo nie mogłem zobaczyć w TV :(

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 160,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Techcznie walczyl super, byl duzo szybszy i szczerze przyznam ze w niego watpilem , ale szczeke ma naprawde swietna . Szkoda ze oprocz szczeki nie ma takiego uderzenia , bo jak dla mnie walczy malo efektownie ( ato wlasnie lubi sie w wadze ciezkiej) Arreola nie zachwial ani razu , choc duzo ciosow ladowalo mu na glowie .

Fajnie sie Meksyk zachowal po walce ( z browarami w reku :> ) .

No nic czekam na walke z Haye , powinna byc ciekawa .

Opublikowano

Adamek vs Arreola - walka do zassania:

downloadq.png

http://freakshare.net/files/hp5a8r69/Adamek.vs.Arreola.rmvb.html

"Przypominam, że upload jest przeznaczony dla osób, które nagrały sobie prywatnie walkę na nagrywarkach z dyskiem twardym a nie mogą tych nagrań przenieść na komputer. W innym razie pobieranie materiału jest nielegalne." :gwizdanie:

Opublikowano

najs :kox:

bardzo szybka walka, tempo narzucili niezłe[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 23:01_________________________________________________Holyfield następnym rywalem dla Adamka?? :mysli:

Opublikowano

najs :kox:

bardzo szybka walka, tempo narzucili niezłe[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2010, 23:01_________________________________________________Holyfield następnym rywalem dla Adamka?? :mysli:

gdzieś słyszałem że Kliczko ale nie jestem pewien

Opublikowano

czytałem, że Kliczko się nie skusi, bo za mało kasy od HBO. a Haye będzie unikał raczej :decayed:

Tak czy inaczej na październik hala w Newark zabookowana

Opublikowano

Jeżeli Adamek chce walczyć o tytuł musi pokonać Povetkina, zapewne z nim będzie walczył w październiku, międzyczasie walka z Holyfield'em jest bardzo możliwa. Walka o tytuł będzie prawie na 100% z Vitali-m, bo jest już starszy i z braci to właśnie go będą chcieli się pozbyć, natomiast Haye będzie bał się walczyć z Adamkiem, gdyż ma za dużo do stracenia( najpierw będzie chciał obronić tytuł z jakimiś pionkami żeby zarobić $$, później federacja przyciśnie go żeby walczył z kimś lepszym). Wychodząc dalej w rozmyśleniach, gdyby Adamek pokonał Vitali-ego, to później byłaby jedna z większych walk ostatnich lat z Wladimir-em który chciałby pomścić brata :> :> Jednakże są to tylko moje fantazje, które mam nadzieję się spełnią :naughty: :naughty:

Opublikowano

Jeżeli Adamek chce walczyć o tytuł musi pokonać Povetkina, zapewne z nim będzie walczył w październiku, międzyczasie walka z Holyfield'em jest bardzo możliwa. Walka o tytuł będzie prawie na 100% z Vitali-m, bo jest już starszy i z braci to właśnie go będą chcieli się pozbyć, natomiast Haye będzie bał się walczyć z Adamkiem, gdyż ma za dużo do stracenia( najpierw będzie chciał obronić tytuł z jakimiś pionkami żeby zarobić $$, później federacja przyciśnie go żeby walczył z kimś lepszym). Wychodząc dalej w rozmyśleniach, gdyby Adamek pokonał Vitali-ego, to później byłaby jedna z większych walk ostatnich lat z Wladimir-em który chciałby pomścić brata :> :> Jednakże są to tylko moje fantazje, które mam nadzieję się spełnią :naughty: :naughty:

:kox: :kox: :kox:

:kox: :kox:

nieźle to nakreśliłeś, z Povetkinem byłoby interesująco

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Będzie prawdziwa walka stulecia Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather :kox:

Floyd wygrał na punkty ostatnio z Mosleyem a Pac Men zgodził się na testy olimpijskie....

...ale będzie się działo... :kox::naughty:

Adamek rzuca wyzwanie najlepszym...troszkę Arreola go poobijał po walce od razu nie było tak mocno widać...

http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Adamek-rzuca-wyzwanie-najlepszym,wid,12234280,wiadomosc.html[br]Dopisany: Maj 05, 2010, 16:00:33_________________________________________________...jutro Diablo Włodarczyk ma rewanżową walkę jeśli wygra to będziemy mieli mistrza federacji WBC... :kox:

Opublikowano

...jutro Diablo Włodarczyk ma rewanżową walkę jeśli wygra to będziemy mieli mistrza federacji WBC... :kox:

Dokładnie. Moim zdaniem już za pierwszym razem był lepszy, ale cóż...

...sędziowie rządzą :thumbdown:

Opublikowano

Diablo :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano
:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: przegapiłem walkę... :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano
  • Autor

...Krzysiu od jebał kawał dobrej ROBOTY... :good: :good: :good:

Opublikowano

no ciekawe walki :good: Ale w tej przed walką diablo sędzia dał ciała, za późno zareagował :kwasny: Ale ładnie chłopaki pocisnęli :good: Brawo Diablo :good:

Opublikowano

Nuda

Opublikowano

Na początku zwątpiłem. Wyglądało, jakby Włodarczyk stracił kondycję. Na szczęście poszło za***iście. Naprawdę świetna walka, choć fanem Diablo nie jestem.

Opublikowano
  • Autor

Na początku zwątpiłem. Wyglądało, jakby Włodarczyk stracił kondycję. Na szczęście poszło za***iście. Naprawdę świetna walka, choć fanem Diablo nie jestem.

...a ja myślałem że złapał jakąś poważną kontuzje ręki lub nadgarstka jak to często bywa w boksie jakieś złamanie jak zaczął tak dosłownie bez sensu klinczować...

Opublikowano

...a ja myślałem że złapał jakąś poważną kontuzje ręki lub nadgarstka jak to często bywa w boksie jakieś złamanie jak zaczął tak dosłownie bez sensu klinczować...

Dokładnie. Bez żadnego widocznego motywu klincz za klinczem. Zero inwencji. Naprawdę zacząłem się obawiać. Poszło jednak za***iście i chylę czoła przed Mistrzem Świata WBC :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Opublikowano

Moim zdaniem, Diablo Włodarczyk był dobrze przygotowany kondycyjnie do tej walki :good:

Najważniejsze jest to że mamy Mistrza Świata Federacji WBC :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

Nie wiem, czy słyszeliście o tym Panu, mój znajomy pochodzi z Czerska właśnie wygrał ważną walkę.

Mieszka aktualnie w Hamburgu i mówi,że chce być jak Darek Michalczewski..

http://www.bokser.org/content/2010/05/22/214753/index.jsp