domjenick Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Dominik za walkę która by cos znaczyła można było im zapłacić ale nie składać się na wyprawkę dla emerytów przecież wcześniej nie walczą "emeryci", a opłata jest za całą galę, a nie za walkę Gołota-Saleta, bo jeśli rozgraniczamy to w kwestiach pojedynków-to 40 zł, to nic za całą galę, ale jeśli ktoś patrzy na walkę wieczoru przez pryzmat "show"-to niech sobie to show ogląda w necie, z jakością odbiegająca od normalnego sygnału, już nawet nie HD...a kto 45-cio latkom zabrania zarabiać pieniądze w taki sposób? a niech mają coś od życia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miaudi2606 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Dominik za walkę która by cos znaczyła można było im zapłacić ale nie składać się na wyprawkę dla emerytów przecież wcześniej nie walczą "emeryci", a opłata jest za całą galę, a nie za walkę Gołota-Saleta, bo jeśli rozgraniczamy to w kwestiach pojedynków-to 40 zł, to nic za całą galę, ale jeśli ktoś patrzy na walkę wieczoru przez pryzmat "show"-to niech sobie to show ogląda w necie, z jakością odbiegająca od normalnego sygnału, już nawet nie HD...a kto 45-cio latkom zabrania zarabiać pieniądze w taki sposób? a niech mają coś od życia... oglądasz może w polsacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 u mnie też był problem, dzwoniłem, kazali najpierw włączyć kanał bodajże 21 lub 23 na 10minut a później na 51 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miaudi2606 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 u mnie też był problem, dzwoniłem, kazali najpierw włączyć kanał bodajże 21 lub 23 na 10minut a później na 51 dzięki zaraz sprawdzę bo zaprosiłem znajomych a tu lipa , oglądamy kiepskich na polsacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boguki Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Pany a w necie będzie gdzieś zobaczyć ten pojedynek? http://isport24.com:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Chyba o 21:00 rusza gala z udziałem Alberta Sosnowskiego w Londynie (Eurosport) też zapowiada się ciekawie.Więc jak ktoś nie ogląd tej w Gdańsku to może sobie obejrzeć w Londynie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miaudi2606 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 u mnie też był problem, dzwoniłem, kazali najpierw włączyć kanał bodajże 21 lub 23 na 10minut a później na 51 dzięki zaraz sprawdzę bo zaprosiłem znajomych a tu lipa , oglądamy kiepskich na polsacie kurcze i nie działa , tylko że nie odczekałem tych 10 minut ---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:46 ---------- do tego jeszcze nie mogę się połączyć z centrum obsługi klienta , co za szit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Wiedziałem że walka Kamila z Cieślakiem którego za bardzo nie lubię będzie dobra ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miaudi2606 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 ok jest :banan::banan::banan: ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:08 ---------- jak stawiacie Gołota czy Saleta ja stawiam na Gołotę , wygra na punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Saleta jest cienki jak lokata w polskim banku więc stawiam na Gołotę... Może nie ucieknie z ringu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Już się zaczęła,ja nie wykupiłem ale jest mały podgląd na necie .... where? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giede Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 tez szukam i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Pewnie że Andrzej Gołota !! Za co miał bym stawiać na Saletę ? :-) ---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- tu macie np podgląd, jest kilka takich stron. Miasto Fatum - mafijna gra internetowa online. Praca online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Pewnie że Andrzej Gołota !! Za co miał bym stawiać na Saletę ? :-)---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- tu macie np podgląd, jest kilka takich stron. Miasto Fatum - mafijna gra internetowa online. Praca online Dzięki- już browar w ręce :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Niepokonany w 28 walkach uwolniony z miasta Włocławka!! JAZDA ANDREW WHITE BLOOD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Pewnie że Andrzej Gołota !! Za co miał bym stawiać na Saletę ? :-)---------- Post dopisany at 21:53 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- tu macie np podgląd, jest kilka takich stron. Miasto Fatum - mafijna gra internetowa online. Praca online Dzięki- już browar w ręce :decayed: spooko :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Tabasko na tym twoim linku lepiej lata nie zacina tak ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Ile do Gołoty? Bo sie podkręciłem, a widzę że jeszcze nudą wieje a rano zaś trzeba wstawać na uczelnie grr pstryyk! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giede Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 na kolegów z klubu zawsze można liczyć, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabasko Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Tabasko na tym twoim linku lepiej lata nie zacina tak ..... Stronka przypadkowa jaką znalazłem ale dobrze działa(jak coś bardziej zatnie to odświeżyć stronę i jest ok), tu jest jeszcze fajna strona do tego typu imprez gdzie można oglądać prawie wszystko na żywo ale nie wiedzieć czemu nie ma tej właśnie gali gdzie walczy Gołota z Saletą DrHTV.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi