Robertos Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Brawo dla Janika,no cóż,jeszcze walki nie oglądałem ale widzę bardzo pozytywne opinie.A co do walki GGG z Stevensem to myśłałem że kazach szybciej to skończy,nie podobała mi się walka. 2013.11.02.Gennady.Golovkin.vs.Curtis.Stevens.HBO.DVDRip - Video Dailymotion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Janik pokazał duże serce do walki i ogrom ambicji ale to było za mało . Przeciwnik był zdecydowanie lepszy mimo że rzadziej atakował. Walka Golovkina szybka i dynamiczna , zasługuje na swój tytuł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Mamy sukces,a w temacie cisza http://www.bokser.org/content/2013/09/28/202252/index.jsp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Tomasz Adamek nie będzie ryzykował zdrowia w walce z Głazkowem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Adamek niech da sobie spokój bo już od dawna nic ciekawego nie prezentuje a jak chce się nadal kompromitować to nie dołączy do promotora Wasilewskiego i jego żałosnych pięściarzy jak Szminka itp ... Czekam na walkę Manny Pacquiao z Brandonem Riosem jestem ciekaw powrotu Pacquiao po ciężkim nokaucie. Walka już w sobotę .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Pacquiao - Rios zapowiada się ciekawa walka... Fajna walka była pomiędzy Wardem i Rodriguezem. Dopóki do akcji nie wkroczył sędzie i nie zabrał obu pięściarzom po dwa punkty walka była słaba Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertos Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Dzisiaj na jednej gali walczą najmocniej bijący bokserzy wagi półciężkiej,Stevenson i Kovalev.Ta dwójka bokserów MUSI się kiedyś spotkać w ringu,tego chcą kibice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Gala w Londynie zapowiada się średnio bo raczej wyniki w wszystkich walkach do przewidzenia .... ---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ---------- Na TVP SPORT tam jest gala ja pier**le Najman i reszta ...:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertos Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Eee,nie jest zle,Najman jest menadzerem i płaci bokserom a to duży plus,jest też Jackiewicz a to nawet trzy plusy,da się oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 NAJMAN WYGRYWA I WYZYWA JURKOWSKIEGO Z SALETĄ, 'GROŻĄC' ZAKOŃCZENIEM KARIERY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Dzisiaj na jednej gali walczą najmocniej bijący bokserzy wagi półciężkiej,Stevenson i Kovalev.Ta dwójka bokserów MUSI się kiedyś spotkać w ringu,tego chcą kibice. Po sobotnich ich wygranych walkach jest teraz szansa na ich spotkanie,dużo się dzisiaj o tym mówi ale wszystko zależy od kasy jaką im zaproponują.Walka z pewnością będzie bardzo ciekawa .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Stevenson już płacze, że Kovalev jest mało znanym pięściarzem i powinien się bardziej wypromować przed ich pojedynkiem. Ciekawe czy by go zlał ( Kovalev Stevensona) ? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ale twierdzi że jak dostanie odpowiednią pulę to może walczyć .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Fajnie gdyby ta walka doszła do skutku, ale w przypadku wygranej Stevensona jego wymagania finansowe wzrosną i będzie co raz ciężej zorganizować dobre walki Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jutro Diablo,mam nadzieje że Krzysiek w miarę szybko i efektownie zakończy tą walkę .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Fragomeni-to już chyba jego ostatnie walki-a na pewno ta jest ostatnią o tytuł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Pewne zwycięstwo Diablo Ciekawe czy po nowym roku od razu przeniesie się do ciężkiej czy też będą rozmowy ws. Walki z kimś z czołówki cruiser... Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Z Maidaną jak zwykle są emocjonujące walki,nie myślałem że aż tak obije Bronera .... Adrien Broner vs. Marcos Maidana - Video Dailymotion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszczan Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Z Maidaną jak zwykle są emocjonujące walki,nie myślałem że aż tak obije Bronera ....Adrien Broner vs. Marcos Maidana - Video Dailymotion Marcos taki uliczny wojownik Ładnie zlał płaczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertos Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Ciekawe co to była za pigułka którą dał Maidanie jeden z jego sztabu przed 12 rundą,jakaś gruba afera się tu robi,żeby nie było tak że walka będzie no contest i pas wróci do Bronera. Taki mały offtopik-Jackiewicz obija trochę chłopaków z MMaster:naughty: MMAster [sezon 2, Odcinek 8] - YouTube ---------- Post dopisany at 20:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:03 ---------- A co tu taka cisza,za tydzień Szpilka bije się z Jeningsem-bardzo dawno temu wstawałem na walki w nocy i na tą walkę na pewno wstanę,powrócił dawny dreszczyk:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi