Opublikowano 7 Lutego 201016 l no już kurde niech Tomek wjeżdża na ring .... bo oczy mnie napieprzają ... a za c**jca nie pójdę spać [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 03:40_________________________________________________idę się położyć pod kołdrę bo piździ na tym krześle .... w ciepełku sobie popatrzę na walkę trzymajta się
Opublikowano 7 Lutego 201016 l no już kurde niech Tomek wjeżdża na ring .... bo oczy mnie napieprzają ... a za c**jca nie pójdę spać [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 03:40_________________________________________________idę się położyć pod kołdrę bo piździ na tym krześle .... w ciepełku sobie popatrzę na walkę trzymajta się No to twardy jesteś ,bo ja to sobie okno uchyliłem żeby nie kimnąć...
Opublikowano 7 Lutego 201016 l Autor Dla mnie walka wyrównana i coś Tomek w 12 rundzie osłabł ciężko oddychał [br]Dopisany: Luty 07, 2010, 04:59:30_________________________________________________A jednak jednogłośnie dla Adamka
Opublikowano 7 Lutego 201016 l taaaa... Wygral ale powiem szczerze ze ... dalej nie widze go w tej ciezkiej. Nie ma ciosu mocnego . Boxuje bardzo dobrze, bije kombinacje ale cos mi sie wierzyc nie chce ze mocniej uderza od RealDeal'a - to jakies chyba wymysly trenerskie zeby go podniesc na duchu. w 12 troszke go mialem wrazenie przychwialo pare razy. Wylapal kilka tych sierpow ("pigul" :polew: ) . tak czy inaczej Brawo Tomek.
Opublikowano 7 Lutego 201016 l No to kolejny przeciwnik już czeka... http://www.bokser.org/content/2009/12/23/083811/index.jsp
Opublikowano 7 Lutego 201016 l Autor Dobra spadam na gałąź,wywalę się jak żaba na liściu i będę kimał do południa
Opublikowano 7 Lutego 201016 l Adam polecisz i uśniesz-zobaczysz... nie było takiej opcji po kilku godz czekania ..... piłem sobie reda w wyrze ...walka nie zachwyciła choć technicznie była ok ... Estrada jest elastyczny i ciężko Adamkowi było go trafić tak petardą .... i też zauważyłem że w 12 rundzie opadł z sił ..... ważne że wygrał i to zasłużenie :good:
Opublikowano 7 Lutego 201016 l Autor To już nie jest ten boks co kiedyś jak walczył Gołota... :gwizdanie: Teraz ta walka Adamka wyglądała jak większy sparing,windują go na siłę w rankingu w górę $$$ robi swoje.Zobaczymy co będzie dalej, aby nie było powtórki z rozrywki jak w przypadku Andrzeja Gołoty że zarobią sobie na nim kasy a jak przyjdą walki o mistrzostwo np. Z Kliczko zaczną się porażki a jak widzimy Adamek zaczyna przyciągać publikę a to jest bardzo ważne w tym biznesie Ale miejmy nadzieje że będzie wszystko OK
Opublikowano 7 Lutego 201016 l Adamek ma może szanse zaistnieć, ale tylko dlatego, że dzisiaj waga cięzka jest słaba jak nigdy..., gdyby się urodził kilka lat wcześniej i boksował w czasach Lewisa, Tysona, Holyfielda, Gołoty, Moorera to wszyscy wyżej wymienieni by go zabili
Opublikowano 7 Lutego 201016 l Adamek ma może szanse zaistnieć, ale tylko dlatego, że dzisiaj waga cięzka jest słaba jak nigdy..., gdyby się urodził kilka lat wcześniej i boksował w czasach Lewisa, Tysona, Holyfielda, Gołoty, Moorera to wszyscy wyżej wymienieni by go zabili :oklaski: :oklaski: :oklaski:Takie samo mam zdanie. Absolutnie nie mam nic do Adamka. Wręcz przeciwnie. Jednak boks dzisiaj jakoś spada na psy
Opublikowano 7 Lutego 201016 l Adamek ma może szanse zaistnieć, ale tylko dlatego, że dzisiaj waga cięzka jest słaba jak nigdy..., gdyby się urodził kilka lat wcześniej i boksował w czasach Lewisa, Tysona, Holyfielda, Gołoty, Moorera to wszyscy wyżej wymienieni by go zabili :oklaski: :oklaski: :oklaski:Takie samo mam zdanie. Absolutnie nie mam nic do Adamka. Wręcz przeciwnie. Jednak boks dzisiaj jakoś spada na psy i bracia Kliczko prezentując bardzo widowiskowy styl walki w wadze ciezkiej potrzebny jest ktoś taki jak Pac-Man
Opublikowano 7 Lutego 201016 l Autor Adamek ma może szanse zaistnieć, ale tylko dlatego, że dzisiaj waga cięzka jest słaba jak nigdy..., gdyby się urodził kilka lat wcześniej i boksował w czasach Lewisa, Tysona, Holyfielda, Gołoty, Moorera to wszyscy wyżej wymienieni by go zabili :oklaski: :oklaski: :oklaski:Takie samo mam zdanie. Absolutnie nie mam nic do Adamka. Wręcz przeciwnie. Jednak boks dzisiaj jakoś spada na psy i bracia Kliczko prezentując bardzo widowiskowy styl walki w wadze ciezkiej potrzebny jest ktoś taki jak Pac-Man ... albo Lennox Lewis
Opublikowano 7 Lutego 201016 l Adamek ma może szanse zaistnieć, ale tylko dlatego, że dzisiaj waga cięzka jest słaba jak nigdy..., gdyby się urodził kilka lat wcześniej i boksował w czasach Lewisa, Tysona, Holyfielda, Gołoty, Moorera to wszyscy wyżej wymienieni by go zabili :oklaski: :oklaski: :oklaski:Takie samo mam zdanie. Absolutnie nie mam nic do Adamka. Wręcz przeciwnie. Jednak boks dzisiaj jakoś spada na psy i bracia Kliczko prezentując bardzo widowiskowy styl walki w wadze ciezkiej potrzebny jest ktoś taki jak Pac-Man ... albo Lennox Lewis Oj tak, tak. Lennox, to mój zdecydowany ulubieniec Lubię też Tysona , ale z początków jego kariery