paulo77 Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Furka miodzio Pogratulować A szybki będziesz chociaż delikatnie ściemniał ? Byłoby jeszcze lepiej
bajk Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 Furka miodzio Pogratulować A szybki będziesz chociaż delikatnie ściemniał ? Byłoby jeszcze lepiej Nie wykluczone, aczkolwiek mam inne priorytety w przypadku tego samochodu - jeszcze fotele, rns-e i akcja 400KM będzie grana :decayed: :decayed: :decayed:
PABLO Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Jak już się podejmujesz takich modów to pomyśl nad rezaniem Q :gwizdanie:
zieluch Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Furka miodzio Pogratulować A szybki będziesz chociaż delikatnie ściemniał ? Byłoby jeszcze lepiej Nie wykluczone, aczkolwiek mam inne priorytety w przypadku tego samochodu - jeszcze fotele, rns-e i akcja 400KM będzie grana :decayed: :decayed: :decayed: 400 brzmi nieźle czas odebrac poźkowi tytuł najszybszego b6/b7??
bajk Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 Jak już się podejmujesz takich modów to pomyśl nad rezaniem Q :gwizdanie: Czasami nachodzi mnie chęć sprzedania tej sztuni i kupna takiej samej tylko z Q.. [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 16:36_________________________________________________ Furka miodzio Pogratulować A szybki będziesz chociaż delikatnie ściemniał ? Byłoby jeszcze lepiej Nie wykluczone, aczkolwiek mam inne priorytety w przypadku tego samochodu - jeszcze fotele, rns-e i akcja 400KM będzie grana :decayed: :decayed: :decayed: 400 brzmi nieźle czas odebrac poźkowi tytuł najszybszego b6/b7?? :polew: nic personalnego
PABLO Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Ale trzeba przyznać że przód nieźle wygląda z tym zderzakiem [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 16:41_________________________________________________bajk zapodaj fotki wnętrza bo widzę że jeszcze nikogo środeczek nie zainteresował
Flyer Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Czasami nachodzi mnie chęć sprzedania tej sztuni i kupna takiej samej tylko z Q.. Tak zupelnie powaznie mowiac... to jest to niezly pomysl jesli tylko masz kase na taka zmiane. Sciagnij nowy zderzak i szukaj quattrówy
zieluch Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 nic personalnego a cieszy :> sprzedac wcale nie tak łatwo a pozatym jak już się ma to najlepiej kupić druga a pózniej sprzedawać przy okazcji wyrezac lepsza opcję
bajk Opublikowano 27 Października 2009 Autor Opublikowano 27 Października 2009 Ciężka decyzja z wpakowaniem się w zmianę samochodu i to prawie na taki sam Coś czuję, że raczej wygra opcja "lżejsze i szybsze" :decayed: W każdym bądź razie na okres zimy raczej zostanie ze mną to co jest A tymczasem czas się pakować do Los Angeles [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 18:09_________________________________________________ Ale trzeba przyznać że przód nieźle wygląda z tym zderzakiem [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 16:41_________________________________________________bajk zapodaj fotki wnętrza bo widzę że jeszcze nikogo środeczek nie zainteresował Środek bez szaleństw raczej - standardowe fotele odrzucają mnie od robienia fotek
PABLO Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 Środek bez szaleństw raczej - standardowe fotele odrzucają mnie od robienia fotek To tym bardziej powinieneś zrobić fotki i byśmy zobaczyli co można zmienić
bajk Opublikowano 29 Października 2009 Autor Opublikowano 29 Października 2009 Środek bez szaleństw raczej - standardowe fotele odrzucają mnie od robienia fotek To tym bardziej powinieneś zrobić fotki i byśmy zobaczyli co można zmienić w sumie przy następnej sesji zrobię.. właśnie odebrałem bixenony - ale są sexi
PABLO Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Środek bez szaleństw raczej - standardowe fotele odrzucają mnie od robienia fotek To tym bardziej powinieneś zrobić fotki i byśmy zobaczyli co można zmienić w sumie przy następnej sesji zrobię.. właśnie odebrałem bixenony - ale są sexi To czekamy w takim razie na foty
MichałK Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Panie jak ten biedny przedni napęd wytrzyma 400 kucy Auto ładniutkie, inwestycja w Tein z regulacją elektroniczną czy kluczem??
bajk Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 Środek bez szaleństw raczej - standardowe fotele odrzucają mnie od robienia fotek To tym bardziej powinieneś zrobić fotki i byśmy zobaczyli co można zmienić w sumie przy następnej sesji zrobię.. właśnie odebrałem bixenony - ale są sexi To czekamy w takim razie na foty trochę to potrwa - do połowy miesiąca nie ma mnie w kraju, a lampy się kurzą Panie jak ten biedny przedni napęd wytrzyma 400 kucy Auto ładniutkie, inwestycja w Tein z regulacją elektroniczną czy kluczem?? wytrzymać wytrzyma regulacja kluczem oraz do audi nawet nie ma EDFC.[br]Dopisany: 02 Listopad 2009, 15:17_________________________________________________ nie mogę się doczekać założenia
KENOiX Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 autko piękne! zderzak ładniutki a listwy miazga plany na wzmocnienie zacne tylko współczuję braku trakcji przy tej mocy, ale z rolki będzie
simon__75 Opublikowano 15 Listopada 2009 Opublikowano 15 Listopada 2009 Nie no nie powiem....KOKSIK to malo powiedziane ) Superancko to wszystko wyglada.... a te listwy... KIeedy zakladasz??
bajk Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Opublikowano 24 Listopada 2009 Nie no nie powiem....KOKSIK to malo powiedziane ) Superancko to wszystko wyglada.... a te listwy... KIeedy zakladasz?? w czwartek udało mi się przemycić listwy oraz dystanse z usa, więc w tygodniu pewnie akcja zakładanie będzie grana - w weekend niestety nie wyrobiłem czekam jeszcze na kabelek kufateca do xenonów :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Listopad 2009, 03:18_________________________________________________listwy założyłem dzisiaj i powiem, że robią w ramach prezentu z okazji założenia listw 10pkt i 400 [br]Dopisany: 21 Listopad 2009, 20:22_________________________________________________bi xenon zamontowany.. trzeba chyba zrobić sesję ze światłami nowymi i listwami.. doszły również 16" zimowe
Flyer Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 .. doszły również 16" zimowe Tak doinwestowane auto powinno miec 17" na zime
Rekomendowane odpowiedzi