krzyniek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Nigdy nie interesowalem sie pilka nozna (poza jakimis spektakularnymi finalami LM, ME albo MŚ wiec mam w glebokiej doopie caly ten PZPN i Polska Lige oraz Reprezentacje (bez urazy dla Kibicow)) Popieram kolegę. Całe szczęście, że są jeszcze w Polsce dyscypliny sportowe które warto oglądać (siatkówka chociażby). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 niechcacy włączyłem TV :polew: :polew: naprawde ktos jeszcze to oglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Brawo!!!!! :sick3: :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Brawo!!!!! :sick3: :sick3: przypadek najlepszym się zdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktokolwiek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Super zaczeli, hahaha. No to otwieram trzecie piwo na trzezwo sie tego ogladac nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 hyhy samobój :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 no co wy jest dobrze to będzie dodatkowa mobilizacja mina Majewskiego _bezcenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 hyhy samobój :polew: :polew: Poważnie??.Coś właśnie sąsiad za ścianą darł ryja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 włączcie lepiej polsat :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 no a wszyscy mowili ze nasi nie potrafia strzelac goli ahahahah :polew: :polew: to pokazał ze strzeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 dobrze że im dali żółtą piłkę nie będą zmuszeni lepić śnieżki [br]Dopisany: 14 Październik 2009, 20:46_________________________________________________ a jak przegrają to zwalą na drogowców którzy nie zdążyli odśnieżyć murawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 pierdziele tych gamoni i oglądam dupeczki na polwsadzie :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 włączcie lepiej polsat :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 pany,my przegrywamy 7-0 ...czy mi się wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Brawo!!!!! :sick3: :sick3: przypadek najlepszym się zdarza Pamietaj 3:0 w plecy u flaszka dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Pamietaj 3:0 w plecy u flaszka dla mnie. chyba flaszką :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 A co ja Mario?? Dla mnie flaszka.Butelke oddam jak oproznie.Mecz piekny,duzo widac,pelno ciekawych akcji.Widac,ze chlopaki sie staraja w koncu o honor chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 ale jazda na polszmacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Ale bym tą czarną przerobił :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi