topor Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 pełen kox:D :gwizdanie: sciagaj spojler, blende, komin i lampy ... ale to ino szum.
miks450 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 SAMOCHUD ZROBIŁEM WEDŁUG SWOJEGO GUSTU I NIE BEDE SIE SŁUCHAŁ WASZYCH RAD MI SIE PODOBA TAK JAK JEST!!!
moskal Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 SAMOCHUD ZROBIŁEM WEDŁUG SWOJEGO GUSTU I NIE BEDE SIE SŁUCHAŁ WASZYCH RAD MI SIE PODOBA TAK JAK JEST!!! nie krzycz. czyli jestem na 100% pewny że moja diagnoza była trafiona , ty na bank jeździłeś wcześniej Kalibrom [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 11:44_________________________________________________Acha zapomniałbym , prosimy o niezakładanie na auto żadnych "klubowych" oznaczeń np. ramki , naklejki.. itp.
Reggi Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 SAMOCHUD ZROBIŁEM WEDŁUG SWOJEGO GUSTU I NIE BEDE SIE SŁUCHAŁ WASZYCH RAD MI SIE PODOBA TAK JAK JEST!!! Spoko. Każdy ma swoje zboczenia Ja na przykład lubię ostre blondyny..a Moskal kobiety po 40
moskal Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Ja na przykład lubię ostre blondyny..a Moskal kobiety po 40 dokładnie , jak to mówi stare chińskie porzekadło ludowe : jeba.ć stare baby i sr** im na klaty
Reggi Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: zamknąć ten wątek i po kropce szydercom :polew: :polew:
szczotka8 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Totalna wiocha, A4 to nie jakas calibra czy tigra ale jesli Ci sie podoba to spoko.....rzecz gust!!!!!!
Pucek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 no dobra noo, Kolegę TROCHĘ poniosła fantazja ale to nic, z czasem jak naogląda się naprawde ładnych b5 to przejdzie mu i zrobi tak jak SoMeS, zmądrzeje ale to przychodzi z czasem sam miałem takie głupoty w głowie no ale cóż, auto do odratowania wyposażenie dobre, nawet bardzo dobre, no i silnik :naughty: ADR robi robote :>
aju Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 no i silnik naughty naughty naughty ADR robi robote cheesy zapewne
miks450 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 SAMOCHUD ZROBIŁEM WEDŁUG SWOJEGO GUSTU I NIE BEDE SIE SŁUCHAŁ WASZYCH RAD MI SIE PODOBA TAK JAK JEST!!! nie krzycz. czyli jestem na 100% pewny że moja diagnoza była trafiona , ty na bank jeździłeś wcześniej Kalibrom [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 11:44_________________________________________________Acha zapomniałbym , prosimy o niezakładanie na auto żadnych "klubowych" oznaczeń np. ramki , naklejki.. itp. Sam pewnie bujałeś sie calibrom lub jak ty piszesz ( kalibrom ) a ramki samochodu niebęde sobie obklejał naklejkami klubowymi to nie kiosk
Dibo Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 a ramki samochodu niebęde sobie obklejał naklejkami klubowymi to nie kiosk Załóż chromowane ramki, będą pasowały do reszty
moskal Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 samochodu niebęde sobie obklejał naklejkami klubowymi to nie kiosk ty jeszcze masz czelność pisać że samochód to nie kiosk ????? !!!!! :polew: :polew: przecież twoje auto wygląda prawie jak cyrkowy wóz , tylko cygana z batem brakuje !! młody jeszcze jestes , za pare lat jak zmądrzejesz bedziesz oglądał zdjęcia tej A4 i pomyślisz sobie : "Jak ja mogłem zj***ć takie fajne auto, chłopaki na forum mówili że wiocha a ja im nie wierzyłem i stawałem pod remizą w soboterwać d*py na chrom"
nex Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 młody jeszcze jestes , za pare lat jak zmądrzejesz bedziesz oglądał zdjęcia tej A4 i pomyślisz sobie : "Jak ja mogłem zj***ć takie fajne auto, chłopaki na forum mówili że wiocha a ja im nie wierzyłem i stawałem pod remizą w soboterwać d*py na chrom" :polew: :polew: :polew: pod remizą
_Solar_ Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 szkoda ze nie ma już fotek
PABLO Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 samochodu niebęde sobie obklejał naklejkami klubowymi to nie kiosk ty jeszcze masz czelność pisać że samochód to nie kiosk ????? !!!!! :polew: :polew: przecież twoje auto wygląda prawie jak cyrkowy wóz , tylko cygana z batem brakuje !! młody jeszcze jestes , za pare lat jak zmądrzejesz bedziesz oglądał zdjęcia tej A4 i pomyślisz sobie : "Jak ja mogłem zj***ć takie fajne auto, chłopaki na forum mówili że wiocha a ja im nie wierzyłem i stawałem pod remizą w soboterwać d*py na chrom" moskal dałeś po piździe teraz :polew: Chłopak jest młody także się uczy na błędach. Ja nic nie skomentuje bo nie ma żadnych fotek
Reggi Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Ledy, chrom i inne cygańskie patenty
PABLO Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Ledy, chrom i inne cygańskie patenty Aha to już sobie mniej więcej widzę tą Arke
Peres Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 młody jeszcze jestes , za pare lat jak zmądrzejesz bedziesz oglądał zdjęcia tej A4 i pomyślisz sobie : "Jak ja mogłem zj***ć takie fajne auto, chłopaki na forum mówili że wiocha a ja im nie wierzyłem i stawałem pod remizą w soboterwać d*py na chrom" A ja tam lubie sie bawić na zabawach w remizie ale osobiście takim autem bym nie jeździł po drogach nawet wiejskich. Ogólnie to auto szpecą te lampy. :polew: :polew: :polew: pod remizą
Rekomendowane odpowiedzi