Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Obszycie kierownicy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uniwersalny czarny :wink4:

Opublikowano

Uniwersalny czarny ze skórki perforowanej :wink4:

Ps. Za miesiąc lub dwa będę mógł Wam załatwic obszywanie kierownic po prawdziwie klubowej zniżce :wink4:

Opublikowano

Uniwersalny czarny ze skórki perforowanej :wink4:

Perforowana jest :good:

Opublikowano

ale czy perforowana szybciej sie nie zuzywa ja myslalem na czarno czerwonymi niciami

I do czego będą pasowały Ci te czerwone nici? :decayed:

Jakbyś miał Type-R to może i by pasowało :tongue4:

Ja miałem czarną perforowaną z czarnymi nicmi i trzymała się dłoni idealnie i nic się nie ścierało :wink4:

Jak obszywasz kierownicę to zapytaj się o stopień ścierania materiału bo niektórzy kupują podrzędny gatunek skór na kierownice :)

Opublikowano

No wiesz..różne są gusta :wink4: Jak Ci się podoba to szyj Pan..Twój wóz.. :good:

Tylko stylistycznie to jakby do czarnych butów białe skarpety założyc :decayed:

Opublikowano

Ja bym też pozostał przy samej czerni. :good: Nie kombinuj. :naughty:

Opublikowano

Jak obszywasz kierownicę to zapytaj się o stopień ścierania materiału bo niektórzy kupują podrzędny gatunek skór na kierownice :)

Dokładnie. Niektórzy stosują o wiele tańszą skórę tzw. meblówkę... ładnie wygląda przez pierwsze pół roku. Potem zaczyna sie wycierać.

Opublikowano

Z drugiej strony jak masz dać za obszycie 150 zeta to nie lepiej dołożyć 50 czy 100 plnów i znaleźć jakąś ORI używaną kierę w BDB stanie? :mysli:

Opublikowano

Ja bym poszukał czegoś używanego oczywiście w dobrym stanie i dopłacił parę 10ek... :gwizdanie: Oczywiście trzeba byłoby znaleźć coś w dobrej kondycji. :good:

Opublikowano

I zeby kupic eSowa kierownice za 250zl... graniczy z cudem na allegro.

Opublikowano

Ja miałem obszywaną..mój ojciec ma obszywane fajery w 2 autach i jest bardzo zadowolony. :wink4:

Kupisz powycieraną używkę i będziesz maskował Plakiem :tongue4:

Opublikowano

I zeby kupic eSowa kierownice za 250zl... graniczy z cudem na allegro.

Samą kierownicę bez poduszki kupisz. Ale skóra na niej będzie... a w zasadzie jej nie będzie :decayed:

Opublikowano

obszycie OK ale plastiki w zwykłej kierownicy wyglądają nieciekawie po obszycieu (z tyłu - tam gdzie kończy się skóra) więc najlepszym rozwiązaniem jest kupienie skórzanej z dopasowanymi plastikami i z zerową skórą, zerwać i obszyć