DAWIDBORI Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 kto ma fajny pomysl w jakich kolorach mam sobie obszyc kierownice mam czerwonego avanta z szaro czarnym środkiem czekam na propozycje
Reggi Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Uniwersalny czarny ze skórki perforowanej Ps. Za miesiąc lub dwa będę mógł Wam załatwic obszywanie kierownic po prawdziwie klubowej zniżce
DAWIDBORI Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 ale czy perforowana szybciej sie nie zuzywa ja myslalem na czarno czerwonymi niciami
Dibo Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Uniwersalny czarny ze skórki perforowanej Perforowana jest
Reggi Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 ale czy perforowana szybciej sie nie zuzywa ja myslalem na czarno czerwonymi niciami I do czego będą pasowały Ci te czerwone nici? Jakbyś miał Type-R to może i by pasowało Ja miałem czarną perforowaną z czarnymi nicmi i trzymała się dłoni idealnie i nic się nie ścierało Jak obszywasz kierownicę to zapytaj się o stopień ścierania materiału bo niektórzy kupują podrzędny gatunek skór na kierownice
DAWIDBORI Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 czyli co nic czerwonej nici mi by sie marzyła na górze chocby grubsza nic hm musze pomyslec bo bedzie to kosztowalo 150 zl
Reggi Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 No wiesz..różne są gusta Jak Ci się podoba to szyj Pan..Twój wóz.. Tylko stylistycznie to jakby do czarnych butów białe skarpety założyc
akjam Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Ja bym też pozostał przy samej czerni. Nie kombinuj.
Konradoss Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Jak obszywasz kierownicę to zapytaj się o stopień ścierania materiału bo niektórzy kupują podrzędny gatunek skór na kierownice Dokładnie. Niektórzy stosują o wiele tańszą skórę tzw. meblówkę... ładnie wygląda przez pierwsze pół roku. Potem zaczyna sie wycierać.
krotki Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 zrób tak jak miały rs-y w B5 - połącz gładką i perforowaną skórę a przeszycia z czarnej i czerwonej nici - poniżej link do aukcji allegro z taką kierą... http://www.allegro.pl/item774689930_usluga_kierownica_audi_a4_s4_rs4_a6_s6_rs6_s_line.html
akjam Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Z drugiej strony jak masz dać za obszycie 150 zeta to nie lepiej dołożyć 50 czy 100 plnów i znaleźć jakąś ORI używaną kierę w BDB stanie?
DAWIDBORI Opublikowano 14 Października 2009 Autor Opublikowano 14 Października 2009 no nie wiem wiesz jakie to jest a to bede mial nowy material to mam kiere z ski
akjam Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Ja bym poszukał czegoś używanego oczywiście w dobrym stanie i dopłacił parę 10ek... :gwizdanie: Oczywiście trzeba byłoby znaleźć coś w dobrej kondycji.
DAWIDBORI Opublikowano 14 Października 2009 Autor Opublikowano 14 Października 2009 no wlasnie w przez allegro to wieesz jak jest
KANAL Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 I zeby kupic eSowa kierownice za 250zl... graniczy z cudem na allegro.
Reggi Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Ja miałem obszywaną..mój ojciec ma obszywane fajery w 2 autach i jest bardzo zadowolony. Kupisz powycieraną używkę i będziesz maskował Plakiem
DAWIDBORI Opublikowano 15 Października 2009 Autor Opublikowano 15 Października 2009 no dlatego ja uwazam ze lepiej obszyc
Dibo Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 I zeby kupic eSowa kierownice za 250zl... graniczy z cudem na allegro. Samą kierownicę bez poduszki kupisz. Ale skóra na niej będzie... a w zasadzie jej nie będzie
GRazny Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 obszycie OK ale plastiki w zwykłej kierownicy wyglądają nieciekawie po obszycieu (z tyłu - tam gdzie kończy się skóra) więc najlepszym rozwiązaniem jest kupienie skórzanej z dopasowanymi plastikami i z zerową skórą, zerwać i obszyć
Rekomendowane odpowiedzi