Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Gdzie robicie przeglądy techniczne w Warszawie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie gdzie robicie przeglądy techniczne w woj. mazowieckim z przyciemnionymi szybami przednimi bo tylko o to mnie się przyczepili w tamtym roku. Kończy mi się przegląd i zastanawiam sie gdzie ja to w tym roku załatwię. Dużo klubowiczów ma przyciemnione szyby stąd moje pytanie .Może jakaś podpowiedz albo pomoc w załatwieniu sprawy najlepiej w Warszawie

Opublikowano

Zapytaj chłopaków na spotach Warszawskich :decayed::wink4:

Jeździ tam nawet jeden taki co miał czarny pasek w połowie szyby przedniej :polew:

Opublikowano

trzebabyło robic przeglad w lato i jechac z otwartymi oknami :polew: :polew:

Był taki co podjechał w zimie przy - 15 C. :polew:

To tan sam co miał pasek na środku szyby :decayed:

Opublikowano

ja mam takiego gościa u siebie ale to masz za daleko :decayed:

poza tym jeżeli nie masz przednich to Ci może skoczyć :cool1:

Opublikowano

mam przyciemnione w przednich drzwiach też i dlatego nie chcą podbić każą usunąć folię a z otwartymi też próbowałem

Opublikowano

Jeździ tam nawet jeden taki co miał czarny pasek w połowie szyby przedniej :polew:

Był taki co podjechał w zimie przy - 15 C. :polew:

To tan sam co miał pasek na środku szyby :decayed:

Bujaj sie :kox: , ja nawet nie wjeźdżałem do środka bo nie trzeba ,

Tomakkarauda , poczekaj chwile , znajde ten kontakt i puszcze Ci PW :wink4:

Opublikowano

a potem sie dziwie jak przechodza przeglad ci co pseudoksenonami swieca prosto po oczach albo z rury zostawia za soba zaslone dymna....pozdrawiam kolegow i "zalatwianie przegladow"

Opublikowano

a potem sie dziwie jak przechodza przeglad ci co pseudoksenonami swieca prosto po oczach albo z rury zostawia za soba zaslone dymna....pozdrawiam kolegow i "zalatwianie przegladow"

E tam, to tylko ciemne szyby.

Reszty tak jak Ty nie pochwalam ale czarne szyby nie przeszkadzają innym kierowcom.

Opublikowano

Ja robię w ASO audi Szewczyk na Radzymińskiej ale co prawda szyb nie mam oklejonych :gwizdanie:

i chciałeś się tym pochwalic? :cool1: wątek o ciemnych szybach dla przypomnienia :naughty:

Swiezak84 co możemy za to że w polsce jest tak chore prawo?

Opublikowano

takie małe OT a jak się ma prawo w innych krajach na świecie jeśli chodzi o ciemne szyby w promieniu 180* widoczności kierowcy..? w USA nie raz widać autka wręcz z oblanymi bejcą szybami i jakoś jeżdżą... ciekaw jestem czy są kraje podchodzące do tej kwestii mniej rygorystycznie

Opublikowano

w NL czy DE już nie raz stałem z radiowozem na światłach maska w maskę i zero zainteresowania tym faktem... :mysli: