tomekkarauda Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Witam mam pytanie gdzie robicie przeglądy techniczne w woj. mazowieckim z przyciemnionymi szybami przednimi bo tylko o to mnie się przyczepili w tamtym roku. Kończy mi się przegląd i zastanawiam sie gdzie ja to w tym roku załatwię. Dużo klubowiczów ma przyciemnione szyby stąd moje pytanie .Może jakaś podpowiedz albo pomoc w załatwieniu sprawy najlepiej w Warszawie
Reggi Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Zapytaj chłopaków na spotach Warszawskich Jeździ tam nawet jeden taki co miał czarny pasek w połowie szyby przedniej
OLO_GDA Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 trzebabyło robic przeglad w lato i jechac z otwartymi oknami :polew:
Reggi Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 trzebabyło robic przeglad w lato i jechac z otwartymi oknami :polew: Był taki co podjechał w zimie przy - 15 C. To tan sam co miał pasek na środku szyby
SoMeS Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 ja mam takiego gościa u siebie ale to masz za daleko poza tym jeżeli nie masz przednich to Ci może skoczyć
tomekkarauda Opublikowano 14 Października 2009 Autor Opublikowano 14 Października 2009 mam przyciemnione w przednich drzwiach też i dlatego nie chcą podbić każą usunąć folię a z otwartymi też próbowałem
moskal Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Jeździ tam nawet jeden taki co miał czarny pasek w połowie szyby przedniej Był taki co podjechał w zimie przy - 15 C. To tan sam co miał pasek na środku szyby Bujaj sie , ja nawet nie wjeźdżałem do środka bo nie trzeba , Tomakkarauda , poczekaj chwile , znajde ten kontakt i puszcze Ci PW
swiezak84 Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 a potem sie dziwie jak przechodza przeglad ci co pseudoksenonami swieca prosto po oczach albo z rury zostawia za soba zaslone dymna....pozdrawiam kolegow i "zalatwianie przegladow"
Armi Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 a potem sie dziwie jak przechodza przeglad ci co pseudoksenonami swieca prosto po oczach albo z rury zostawia za soba zaslone dymna....pozdrawiam kolegow i "zalatwianie przegladow" E tam, to tylko ciemne szyby. Reszty tak jak Ty nie pochwalam ale czarne szyby nie przeszkadzają innym kierowcom.
bobusiek Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 Ja robię w ASO audi Szewczyk na Radzymińskiej ale co prawda szyb nie mam oklejonych :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Ja robię w ASO audi Szewczyk na Radzymińskiej ale co prawda szyb nie mam oklejonych :gwizdanie: i chciałeś się tym pochwalic? wątek o ciemnych szybach dla przypomnienia Swiezak84 co możemy za to że w polsce jest tak chore prawo?
talib1990 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 takie małe OT a jak się ma prawo w innych krajach na świecie jeśli chodzi o ciemne szyby w promieniu 180* widoczności kierowcy..? w USA nie raz widać autka wręcz z oblanymi bejcą szybami i jakoś jeżdżą... ciekaw jestem czy są kraje podchodzące do tej kwestii mniej rygorystycznie
SoMeS Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 w NL czy DE już nie raz stałem z radiowozem na światłach maska w maskę i zero zainteresowania tym faktem...
Rekomendowane odpowiedzi