chudymojzesz Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Witam mam takie pytanie potrzebuje kupic deske rozdzielcza do b6 powodem jest wystrzelony airbag pasazera i mam takie pytanie czy w b6/b7 sa one takie same czy sie jednak roznia ? Pozdrawiam i z góry dziekuje za odpowiedz
ALBINEK Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Wydaje się że są takie same ale z tego co wiem to się różnią,niech się lepsi wypowiedzą.
Konradoss Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Witam mam takie pytanie potrzebuje kupic deske rozdzielcza do b6 powodem jest wystrzelony airbag pasazera i mam takie pytanie czy w b6/b7 sa one takie same czy sie jednak roznia ? Pozdrawiam i z góry dziekuje za odpowiedz Zewnętrznie nie różną sie niczym. Z tego co widziałem to różnią się kształtem poduszki co za tym, idzie mocowaniem poduszki pasażera. W jednej są zaorkąglone rogi w drugiej "kanciaste", które w którym nie pamietam. Da sie dorzezać pilnikiem w razie czego bez większego problemu.
yaboo Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 jest inny stelaż pod poduszkę trzeba kombinować ale da się zrobić po za tym nie ma różnicy
gelus Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 koledzy deska jest inna, nie pasuje kratka od gory na deske srodkowa, nie pasuje rowniez poduszka z b6 do deski z b7 i odwrotnie... niestety ja o tym nie wiedzialem i kupilem deske od b7, myslalem ze moj problem skonczy sie po zakupie poduszki z b7 natomiast jest problem, nie pasuje kabel gdyz poduszka z b7 posiada dwa zapalniki, z b6 jeden zapalnik... stad moje pytanie, co mi radzicie? jak z tego wybrnac? z airbagu od b7 wychodza 4 przewody a w oryginalnej mojej instalacji w kostce mam dwa przewody, co mi radzicie? gdyz nie jestem elektronikiem nie wiem jak z tego wybrnac? dziekuje za odpowiedz
wrclaguna Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Chodzi ci o poduszke pasazera ? kup od B6 nie ma innego wyjscia
gelus Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 tak-poduszka pasazera,mialem od b6 to sprzedalem i kupilem od b7, sporo rzezby trzeba by bylo zrobic z uchwytem w desce by zamontowac poduszke od b6 do deski z b7
icecool Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 Może poprostu poszukaj kogos kto ci "zaklei" stara deske. Kiedys widzialem takich magikow co potrafia to robic, nawet dobiora tak strukture plastiku ze malo kto potrafi sie poznac.
gelus Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 nie, nie, zadne klejenie deski, to kategorycznie odpada....wszystko juz jest na aucie, rozchodzi sie o podlaczenie kabelkow do airbaga
rafsus Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Może poprostu poszukaj kogos kto ci "zaklei" stara deske. Kiedys widzialem takich magikow co potrafia to robic, nawet dobiora tak strukture plastiku ze malo kto potrafi sie poznac. a gdzie ty chlopie masz plastik na tej desce? to nie skoda
lelus_DT Opublikowano 24 Maja 2011 Opublikowano 24 Maja 2011 Może poprostu poszukaj kogos kto ci "zaklei" stara deske. Kiedys widzialem takich magikow co potrafia to robic, nawet dobiora tak strukture plastiku ze malo kto potrafi sie poznac. a gdzie ty chlopie masz plastik na tej desce? to nie skoda mysle ze byl bys w malym szoku gdybym Ci pokazal deski naprawiane przez jeden zaklad ktory sie tym trudni
Stichy Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Ja mam boczki z b7 a deske swoja b6 wszystko w kolorze niebieskim i jest roznica w odcieniu
vertus69 Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Ta Może poprostu poszukaj kogos kto ci "zaklei" stara deske. Kiedys widzialem takich magikow co potrafia to robic, nawet dobiora tak strukture plastiku ze malo kto potrafi sie poznac. a gdzie ty chlopie masz plastik na tej desce? to nie skoda mysle ze byl bys w malym szoku gdybym Ci pokazal deski naprawiane przez jeden zaklad ktory sie tym trudni Tak?Ciekawe co się dzieje jak auto postoi 10godz.w śródziemnomorskim upale albo jak po wypadku rozrywa całą deskę.Tylko oryginał kleić to można dziurę w materacu.
rafsus Opublikowano 25 Maja 2011 Opublikowano 25 Maja 2011 Panowie nie robmy kotla, sa gusta i gusciki oraz rozne zasoby finansowe kazdy ma co chce lub na co go stac! Sam jestem ciekaw jak rozwiazac ten problem z podlaczeniem moze by tak polaczyc rownolegle te wtyczki ciekawe co na to wtedy sterownik? A po polaczeniu tylko jednego naboju wywala VAG jakies bledy za mala rezystacnja czy cos?
Rekomendowane odpowiedzi