fayera Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 a ja powiem ze Endriu jutro pokaze sie z dobrej strony :gwizdanie: Ucieknie "Uciec ale dokąd"? Myślę,że nie ucieknie-dwóch Polaków walczy ale bardziej wierzę w Tomka...
PRZEEMAS Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 U Gołoty łatwiej zapytać, z kim "wielkim" nie walczył. Chyba z kim dłużej wytrzymał niż do 2 rundy Nie wiem dlaczego obstajecie tak za Gołotą? Adamek to bardzo dobry bokser ma i może jeszcze dużo osiągnąć a Gołota??
endriuu Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 kto obstaje za golota? zobacz wyniki ankiety. co nie zmienia faktu, ze ja obstaje za Gołotą :gwizdanie:
tklimczak Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 niech wygra lepszy (czytaj: Gołota)
Nosfer Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Ja zawsze stawiam na mniejszego Dla mnie faworytem jest Adamek.
adams78 Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Sorry, ale nie ta klasa zawodnika (nie mylić z wagą). Z kim "wielkim" walczył Tiger? U Gołoty łatwiej zapytać, z kim "wielkim" nie walczył. To jedyny polski bokser, którego nazwisko liczyło się na świecie. Zgadza się I właśnie dlatego nie powinnien się pchać na ring z Adamkiem Jeśli przegra, stanie się odskocznią dla Adamka, który i tak nie bardzo ma szansę na takie walki jakie toczył Andrew :gwizdanie: Czym Adamek chce pieprznąć w łeb ... Gołota już nie jest taki mocny, jego może pokonać, a mocniejszych od niego?
fahrenheit Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Gołota lał się w tych czasach co biały nie miał prawa wygrać z czarnym. To on przetarl droge rosjanom. Zresztą to widać w jego walkach. Dostawał gonga, wstawał i tak lał, ze o nokaut się ocierało. Ale pewnie wiedział, że nie może wygrać, albo mu to powiedziano w narożniku dopiero. Co robił? Faulował (bil po jajkach?, nie, poniżej pasa, ale wiadomo co media potrafią), uciekał, ale nie pokazał, że jest słabszy. Pokazał, że umie się napier.... i ma siły, żeby wstać z desek i obić gościa. Niektórym wybił boks z glowy. Andrju musi dziś uważać jak mocno będzie lał Adamka bo chłopak może już do boksu nie wrócić. Coś mi się wydaje dziwna ta walka, wiadomo reklamy, ustawiona na Adamka i rozwój jego kariery, ale może się spieli, żeby Adamek wlaśnie kariere zakończył.
wypsiu Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Jednej walki dzisiaj już nie zobaczymy Szpilka za kratami http://sport.wp.pl/kat,1878,title,Odwolana-walka-z-udzialem-Artura-Szpilki,wid,11625680,wiadomosc.html Jak zwykle w Polsce nigdy nic nie może się odbyć bez sensaci ciekawe co jeszcze się wydarzy,teraz rozumiem dla czego DON KING odwołał przyjazd bo przeczuwał że to będzie wielka lipa
Dzo-Dzo Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 ehh ten don king to pajac jakich malo frajer z flagami czaarnuch piepszony dziad zniszczyl nam golote
fahrenheit Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 jak wymięknął Top Tiger Michalczewski: http://www.youtube.com/watch?v=EUoEURhjum0&feature=related ... nawet redaktor miał niezły
tymonA4 Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 jeszcze trochę i wszystko będzie jasnnne
Daimos Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Najlepszy jest Krzysztof Ibisz "Botox" :gwizdanie:
czaja77 Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Najlepszy jest Krzysztof Ibisz "Botox" :gwizdanie: :polew: :polew: :gwizdanie: burak
tymonA4 Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 :polew: :polew: a mam talent
truckmaniac Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 :polew: :polew: a mam talent No. Ja też mam...
pawelc Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 chłopaki, co tam się dzieje?... Cholera, nie mam polsatu
Wąski Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 :polew: :polew: a mam talent
tymonA4 Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 chłopaki, co tam się dzieje?... Cholera, nie mam polsatu nic jakieś chłopaczki sie okładają piąsteczkami
Rekomendowane odpowiedzi