Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] a4 2.5tdi avant german style

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raczej Ci się nie uda tyle :tongue4:

Ale to jest FWD więc seryjnie ma 163 PS. Do <= 200 PS powinien chipem dociągnąć.

Któy to silnik? BCZ? BDG?

szczerze nie mam pojęcia jaki kod silnika :embarrassed:

[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 23:48_________________________________________________

coś mi mówi ten kolor :kox: autko pierwsza klasa

proponuję dystanse :)

wiem ze powinny być ale te kola są przejściowe dlatego nie kupowałem pierścieni [br]Dopisany: 24 Październik 2009, 23:50_________________________________________________

ladne wozidlo :> daj wiecej fotek :gwizdanie:

a co nie ma bo chyba z osiem załadowałem :shocked:
Opublikowano

szczerze nie mam pojęcia jaki kod silnika :embarrassed:

Tu masz kody silników: http://www.audiklub.org/silniki.html Wyszukaj swój.

Kod silnika powinieneś mieć na naklejce w książce serwisowej, na naklejce we wnęce koła zapasowego

a co nie ma bo chyba z osiem załadowałem :shocked:

Więcej trzeba :decayed: Więcej środka?

Opublikowano

Grill do wymiany , relingi też . :hi:

Opublikowano

fajne ale gdzie ten GERMAN STYLE ??

Opublikowano

ciekawy kolor felg,

ale kolego grill do wymiany bo psuje to auto :(

Opublikowano

ladny kolorek i fele. Srodek fajny szkoda ze brak multifunkcyjnej kiery (przydaje sie jak ktos szybko jezdzi i duzo slucha :naughty: ) i brak navi . Nie ma tez xenona.

Nie wiem ktory masz silnik , ale wmoim wyszlo okolo 180km ... - bez rewelacji .Wiem ze u jednego kolegi (carnivore1 chyba) wyszlo cos kolo 196. - u mnie slaba seria plus... w momencie chipowania niesprawny uklad zasilania paliwem (pompa + lejace wtryski) sprawil ze wyszlo jak wyszlo. Poprawa dynamiki odczuwalna. Wiec nie wiem czy tak nie warto zainwestowac w chip.

Opublikowano

ciesze sie z waszych sugesti ponieważ pare temetów dotyczących audi na tym forum przejżałem i widze że ludzie którzy tu sie udzielają wiedzą co mówią ale:

- ciemnych szyb nie bedzie napewno nie z tego względu że mi sie nie podoba ale niestety policja w moim mieście jest tak na to wyczulona że głowa boli i większość moich kolegów zrywało juz folie z przodu naprawde uwzieli sie jak diabli dramat

-navi i xenon fajnie by było mieć może za jakiś czas zaloże w pierwszej kolejności chciałbym navi i tu mam pytanie czy trzeba zmieniać tunel środkowy??????????

-relingi też są często wypominane i zapewniam was że polecą chromy i bedą czarne

-co do grilla raczej się nie zzmieni bo nie bardzo mi sie widzi z tyłu brak znaczka a z przodu znaczek

-listwy na drzwi od s4 bym chciał ale nie moge nigdzie kupić jak ktoś ma namiar to bedę wdzięczny

Opublikowano

ciesze sie z waszych sugesti ponieważ pare temetów dotyczących audi na tym forum przejżałem i widze że ludzie którzy tu sie udzielają wiedzą co mówią ale:

- ciemnych szyb nie bedzie napewno nie z tego względu że mi sie nie podoba ale niestety policja w moim mieście jest tak na to wyczulona że głowa boli i większość moich kolegów zrywało juz folie z przodu naprawde uwzieli sie jak diabli dramat

-navi i xenon fajnie by było mieć może za jakiś czas zaloże w pierwszej kolejności chciałbym navi i tu mam pytanie czy trzeba zmieniać tunel środkowy??????????

-relingi też są często wypominane i zapewniam was że polecą chromy i bedą czarne

-co do grilla raczej się nie zzmieni bo nie bardzo mi sie widzi z tyłu brak znaczka a z przodu znaczek

-listwy na drzwi od s4 bym chciał ale nie moge nigdzie kupić jak ktoś ma namiar to bedę wdzięczny

1. Wersja dla praworządnych - przyciemnić tylko 5 szyb - nikt się nie doczepi :>

2. Tunelu nie trzeba zmieniać - musisz zmienić klimatronic, jak nie masz radia 2 DIN obecnie

3. Ja nie mam znaczka z tyłu, a przedni naprawdę dodaje sporo uroku (to mi się kojarzy z passatem b4)

4. Listwy niestety w chwili obecnej alledrogo - ~900pln ( za 600-700 można trafić, ale to towar deficytowy), lub ASO - koszt ok 1250pln/kpl

Opublikowano

... musisz zmienić klimatronic, jak nie masz radia 2 DIN obecnie ...

i kosz na 2 DIN

Opublikowano

... musisz zmienić klimatronic, jak nie masz radia 2 DIN obecnie ...

i kosz na 2 DIN

Zapomniałem o najważniejszym :polew:

Opublikowano

pół samochodu trzeba rozebrac ;) zeby wymieć ten kosz :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...