Gość mauritius Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 raczej Ci się nie uda tyle Ale to jest FWD więc seryjnie ma 163 PS. Do <= 200 PS powinien chipem dociągnąć. Któy to silnik? BCZ? BDG? szczerze nie mam pojęcia jaki kod silnika [br]Dopisany: 24 Październik 2009, 23:48_________________________________________________ coś mi mówi ten kolor autko pierwsza klasa proponuję dystanse wiem ze powinny być ale te kola są przejściowe dlatego nie kupowałem pierścieni [br]Dopisany: 24 Październik 2009, 23:50_________________________________________________ ladne wozidlo :> daj wiecej fotek :gwizdanie: a co nie ma bo chyba z osiem załadowałem
AndyN Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 szczerze nie mam pojęcia jaki kod silnika Tu masz kody silników: http://www.audiklub.org/silniki.html Wyszukaj swój. Kod silnika powinieneś mieć na naklejce w książce serwisowej, na naklejce we wnęce koła zapasowego a co nie ma bo chyba z osiem załadowałem Więcej trzeba Więcej środka?
Młody Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 Grill do wymiany , relingi też .
dzejk Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 relingi , sciema szyb, wymiana grilla i będzie kot :kox: + lusterka RS4 +RNS
boberek Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 fajne ale gdzie ten GERMAN STYLE ??
zieluch Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 ciekawy kolor felg, ale kolego grill do wymiany bo psuje to auto
Gość mmcv Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 ladny kolorek i fele. Srodek fajny szkoda ze brak multifunkcyjnej kiery (przydaje sie jak ktos szybko jezdzi i duzo slucha ) i brak navi . Nie ma tez xenona. Nie wiem ktory masz silnik , ale wmoim wyszlo okolo 180km ... - bez rewelacji .Wiem ze u jednego kolegi (carnivore1 chyba) wyszlo cos kolo 196. - u mnie slaba seria plus... w momencie chipowania niesprawny uklad zasilania paliwem (pompa + lejace wtryski) sprawil ze wyszlo jak wyszlo. Poprawa dynamiki odczuwalna. Wiec nie wiem czy tak nie warto zainwestowac w chip.
Gość mauritius Opublikowano 28 Października 2009 Opublikowano 28 Października 2009 ciesze sie z waszych sugesti ponieważ pare temetów dotyczących audi na tym forum przejżałem i widze że ludzie którzy tu sie udzielają wiedzą co mówią ale: - ciemnych szyb nie bedzie napewno nie z tego względu że mi sie nie podoba ale niestety policja w moim mieście jest tak na to wyczulona że głowa boli i większość moich kolegów zrywało juz folie z przodu naprawde uwzieli sie jak diabli dramat -navi i xenon fajnie by było mieć może za jakiś czas zaloże w pierwszej kolejności chciałbym navi i tu mam pytanie czy trzeba zmieniać tunel środkowy?????????? -relingi też są często wypominane i zapewniam was że polecą chromy i bedą czarne -co do grilla raczej się nie zzmieni bo nie bardzo mi sie widzi z tyłu brak znaczka a z przodu znaczek -listwy na drzwi od s4 bym chciał ale nie moge nigdzie kupić jak ktoś ma namiar to bedę wdzięczny
KOval81 Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 ciesze sie z waszych sugesti ponieważ pare temetów dotyczących audi na tym forum przejżałem i widze że ludzie którzy tu sie udzielają wiedzą co mówią ale: - ciemnych szyb nie bedzie napewno nie z tego względu że mi sie nie podoba ale niestety policja w moim mieście jest tak na to wyczulona że głowa boli i większość moich kolegów zrywało juz folie z przodu naprawde uwzieli sie jak diabli dramat -navi i xenon fajnie by było mieć może za jakiś czas zaloże w pierwszej kolejności chciałbym navi i tu mam pytanie czy trzeba zmieniać tunel środkowy?????????? -relingi też są często wypominane i zapewniam was że polecą chromy i bedą czarne -co do grilla raczej się nie zzmieni bo nie bardzo mi sie widzi z tyłu brak znaczka a z przodu znaczek -listwy na drzwi od s4 bym chciał ale nie moge nigdzie kupić jak ktoś ma namiar to bedę wdzięczny 1. Wersja dla praworządnych - przyciemnić tylko 5 szyb - nikt się nie doczepi :> 2. Tunelu nie trzeba zmieniać - musisz zmienić klimatronic, jak nie masz radia 2 DIN obecnie 3. Ja nie mam znaczka z tyłu, a przedni naprawdę dodaje sporo uroku (to mi się kojarzy z passatem b4) 4. Listwy niestety w chwili obecnej alledrogo - ~900pln ( za 600-700 można trafić, ale to towar deficytowy), lub ASO - koszt ok 1250pln/kpl
Cineksik Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 ... musisz zmienić klimatronic, jak nie masz radia 2 DIN obecnie ... i kosz na 2 DIN
KOval81 Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 ... musisz zmienić klimatronic, jak nie masz radia 2 DIN obecnie ... i kosz na 2 DIN Zapomniałem o najważniejszym
boberek Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 pół samochodu trzeba rozebrac zeby wymieć ten kosz
Gość mauritius Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Temat uważam za zamknięty gdyż auto zostalo sprzedane jakby ktoś chciał felgi to są do sprzedania http://www.motoallegro.pl/item826049315_5x112_wzor_rs6_ciemny_grafit.html
Rekomendowane odpowiedzi