Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Jaki pre-paid wybrać ?

Gość TrueOgre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PLAY zdecydowanie w ofercie PLAY FRESH :good:

Opublikowano

Zdecydowanie Play Fresh :hi:

Opublikowano

play fresh jest ok szczególnie wewnątrz sieci i dzwoniąc do innych sieci. Niestety niektóre sieci mają wyższe ceny do play za minutę. Ale mimo to Play Fresh jest chyba najlepszą siecią oferującą nie drogie coraz to nowsze telefony. Ja mam aktualnie erę, ale po wygaśnięciu umowy też zamierzam przenieść się do play.

Opublikowano

Mialem orange bylem nie zadowolony z zasiegu, kupilem play i mam w domu gorzej niz w orange :wallbash: kicha jakas :sick3:

Opublikowano

Jak masz działalności to bierz abonamenta na firmę w Play

Ja mam ofertę za 50 zł - Ponad 30 godzin do Play i 3 godziny do innych sieci i na stacjonarne :kox::good:

Żeby było ciekawiej to przez pół roku płace 15 zł ..następne pół roku 25 zł a później już normalnie 50 zł :decayed::naughty:

Opublikowano

Jak masz działalności to bierz abonamenta na firmę w Play

Ja mam ofertę za 50 zł - Ponad 30 godzin do Play i 3 godziny do innych sieci i na stacjonarne :kox::good:

Żeby było ciekawiej to przez pół roku płace 15 zł ..następne pół roku 25 zł a później już normalnie 50 zł :decayed::naughty:

faktycznie spoko oferta, własnie myślałem o przeniesieniu się do playa :wink4: ale to poczekam aż mi się pokończą umowy :wink4:

teraz potrzebuję na kartę coś :wink4:

Azunia to że inne sieci mają drożej do play to raczej nie mój problem, sam do siebie dzwonił nie bedę :naughty:

Opublikowano

faktycznie spoko oferta, własnie myślałem o przeniesieniu się do playa :wink4: ale to poczekam aż mi się pokończą umowy :wink4:

Jak na kartę to bierij Playa :wink4:

Co do abonamentu dla firm..jak będziesz przenosił się do Playa to umów się z przedstawicielem zajmującym się obsługą firm..oni mają swoje oferty, które układają sam :naughty: Także jak dobrze zagadasz to dostaniesz za***iste bonusy takie jak ja :kox: :kox:

Opublikowano

a w czym taki play jest lepszy od np tak tak`a?

podobne stawki :gwizdanie:

Opublikowano

Co do abonamentu dla firm..jak będziesz przenosił się do Playa to umów się z przedstawicielem zajmującym się obsługą firm..oni mają swoje oferty, które układają sam :naughty: Także jak dobrze zagadasz to dostaniesz za***iste bonusy takie jak ja :kox: :kox:

:good: myślę że przy 3 numerach cosik wynegocjuję, dzięki :evil:
Opublikowano

Kupuj starter "W Rodzinie" :polew:

Opublikowano

Kupuj starter "W Rodzinie" :polew:

Podobno lepsza jest karta Carrefour :decayed:

Opublikowano

:good: myślę że przy 3 numerach cosik wynegocjuję, dzięki :evil:

szykujesz się na nowego BOSSA

http://fakty.interia.pl/polska/news/szef-mazowieckich-gangow-zatrzymany,1387971