wladca_pierscieni Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 jeg kommer også takze krzysiek23 nie bedziesz sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziuniek 79 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 witam jednak nie mogę się pojawić jutro na 1 spota ale pisze się na następnego tylko daj cie znać wcześniej.kiedy będzie.pozdr.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo 78 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Vag bedzie to i ja bede na 15tą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Ja niestety pas.Mamy dzis kolcje na 10 osob o 17.00 i jak nie pomoge zonie to mi nogi z d....... powyrywa bo juz czasowo mamy straszne plecy.Szkoda , mam nadziej ze nastepnym razem nic nie bedzie mi kolidowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 planowany spot odbyl sie byly 2 maseczki PRZEMA 78 I moja,nie jest zle nastepnym razem ustalimy wczesniej termin nie na ost.chwile wiec moze przyjedzie wiecej osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo 78 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Nastepnym razem moze ktos jeszcze nas zaszczyci swoja obecnoscia najwazniejsze ze pierwsze koty za ploty :> szkoda tylko ze prowodyr spotkania nas wystawil, bo moglismy sie spotkac w Sandvice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 panowie nie zawsze wychodzi tak jak sie planuje ja sie troszke przeliczylem z czasem wiem ze ja bylem prowodyrem ja zawalilem mam nadzieje ze na nastepny raz juz bede ps na pewno pomogla by wymiana telefonow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 no co pany trza isc za ciosem,i skoro ruszylismy trzeba ustalic nast.tetmin wczesniej nie na ost.chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Mysle ze jak cos to raczej celowal bym w niedziele.Sobata raczej slabawa jest bo albo jakas praca wyskoczy , czy zakupy , impreza a w niedziele jest juz znacznie mniej obowiazkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 25 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 jak najbardziej mi tez sie wydaje ze niedziela jest najlepszym dniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo 78 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Podzielam wasze zdanie oscylujemy na miedziele nastepnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 to co pany termin wstepny jest na ta niedziele narazie w tym samym miejscu co w zeszlym tygodniu dopuki nie znajdziemy jakiejs miejscowki lepszej, czy moze zrobic na nastepna niedziele?pisac pisac bo niby ruszylo ale nie jestem pewny na jak dlugo bo zapaly sie szybko studza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo 78 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Nie no ta niedziela to raczej odpada jak u mnie bynajmniej nie dam rady niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 nic ta niedziela odpada ustalimy cos na kiedy indziej ale malo kto juz sie deklaruje takze raczej ten temat za dobrze nie ruszy ale wspolnie moze na nast.tydz da sie cos zlepic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 ja bylem chwile nie obecny ale juz jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Krzysiek23 - Widze organizujesz co nie co ... powodzenia ... Cos mały odzew macie na tyle osob z okolic, co?? Moze i kiedys ja wpadne :)hehehe... pozdro i powodzenia .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladca_pierscieni Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 to moze niedziela 15.11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo 78 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 No to termin mamy, tylko czy chętni sie znajdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 ja bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi