19Piotr89 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) brak Edytowane 19 Lutego 2018 przez 19Piotr89
dario_77 Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Nie koniecznie musisz mieć czujnik deszczu Zerknij od zewnętrznej strony na lusterko wsteczne powinno tam być "oczko" czujnika deszczu a włącza się go poprzez przestawienie dźwigni wycieraczek na czasowe i gdy pada deszcz one same zaczynają sie wychylać
Bart-S Opublikowano 27 Października 2009 Opublikowano 27 Października 2009 W B6 nie było czujnika deszczu - no chyba że ktoś sobie dołożył (sterownik z B7)... Jeśli możesz zrób fotkę lusterka z zewnątrz, zobaczymy co tam siedzi
19Piotr89 Opublikowano 31 Października 2009 Autor Opublikowano 31 Października 2009 Sorki ze tak długo ale nie było mnie za bardzo w domu
ono Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 No tu chyba nie ma czujnika deszczu, brak "oczka" w środku, jest tylko czujnik światła.
guzmen01 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Chciałbym "odświeżyć kotleta" Czy ktoś wie jak się włącza automatyczne wycieraczki w B6 - czytałem że w b6 nie ma - aleee... w nalepce kodów wyposażenia jest ... P15 = "Rain sensor " Controller: 8E0 907 279 F"
Banan Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Numer części to Mce w wersji high do b6 - nie ma czujnika w b6 to jakaś pomyłka w opisie kodu
guzmen01 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 28 minut temu, Banan napisał: Numer części to Mce w wersji high do b6 - nie ma czujnika w b6 to jakaś pomyłka w opisie kodu
guzmen01 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 1 minutę temu, guzmen01 napisał: Szkoda bo jest "P15" FC1 = Bogatsze wyposażenie PU7 = Light / rain sensor PX4 = Xenon plus X4J = National sales program poland P15 = Rain sensor QE1 = Ablagepaket 1: ablagen in den tueren VJ1 = Zderzak lakierowany VR2 = Boczne listwy ochronne, w kolorze samochodu 0TD = Dywaniki podłogowe 1W1 = Lodówka 3NZ = Oparcie tylne dzielone 4R4 = Elektryczne podnoŚniki szyb 4X4 = Boczna pod. bezp. przód i tył z pod. bezp. głowy 7AL = Alarm przeciwwłam.
Banan Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 (edytowane) no nie wiem wg mnie kod P15 = leather-covered steering wheel, four spokes ( skrórzana 4 ramienna kierownica ) , polskie tłumaczenie robi zamieszanie a zresztą jak jest czujnik deszczu jest zupełnie inne mocowanie lusterka i szyba , myślę żebyś zauważył to Edytowane 5 Sierpnia 2021 przez Banan
guzmen01 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 6 minut temu, Banan napisał: no nie wiem wg mnie kod P15 = leather-covered steering wheel, four spokes ( skrórzana 4 ramienna kierownica ) , polskie tłumaczenie robi zamieszanie a zresztą jak jest czujnik deszczu jest zupełnie inne mocowanie lusterka i szyba , myślę żebyś zauważył to Dzięki Faktycznie kierownica skórzana 4 ramienna A "oczko" jest zarówno w lusterku (fotochrom) jaki i w mocowaniu lusterka na szybie (jutro wstawię foto) Czyli "PU7 = Light / rain sensor" - też pewnie tłumaczenie - i jest tylko do auto świateł? (włączają się w nocy - na pokrętle świateł jest "auto")
Banan Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Opublikowano 5 Sierpnia 2021 tak masz czujnik zmierzchu tylko , nie musisz fotek wrzucać
Rekomendowane odpowiedzi