Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Które felgi na a4 avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

różnie, ja płacę 3tyś bez opon, stan idealny wizualnie i technicznie

Opublikowano

tak ori z dokumentami :decayed: (przynajmniej taka była rozmowa)

Opublikowano

no to nieźle, gdzieś z internetu czy masz jakieś miejscowe źródło? a powiedz mi jeszcze jak cenowo wyglada CH? bo LM do b6 na ori glebie to chyba nie będzie super wyglądać :kwasny:

Opublikowano

CH -2500zł bez opon, ale z jakimiś małymi śladami użytkowania

Mam znajomego który czasem przywiezie jakieś fajne markowe koła z zachodu[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 12:30_________________________________________________do lm boję się że moje 4cm na minusie to mało :> to typowe felgi do dobrej gleby przynajmniej jak dla mnie

Opublikowano

do lm boję się że moje 4cm na minusie to mało :> to typowe felgi do dobrej gleby przynajmniej jak dla mnie

tez mam takie zdanie na ten temat :good:

dlatego mimo ze mi sie bardzo podobają LM to przy 1be nie będzie to raczej dobrze wyglądać, dlatego będę sie starał o CH :kox:

Opublikowano

sa na allegro z oponami CH za 2,5~tyś 19ki

Opublikowano

sa na allegro z oponami CH za 2,5~tyś 19ki

wiem :kox:

jak by nie przegląd + rozrząd juz bym je miał :guma:

zakładasz jeszcze LM-y na próbę przed zima? :naughty:

Opublikowano

brak $$ na opony :confused4: bo chcę nowe jakieś a to będzie sporo papieru

Opublikowano

Wyłamię się, dla mnie 2 są dużo ładniejsze.

popieram

Opublikowano

BBS LM są mega lansiarskie - pełen klasyk i pięknie na aucie wyglądają :slina: Jak masz jeszcze z papierami za 3000pln, to możesz mi tez załatwić :kox::naughty:- kolega chyba nieświadomy ile one kosztują ( ~10 000pln to tanio)

Do -40mm będzie ładnie wyglądać.

Jak ktoś potrzebuje i szuka, to na allegro turdzi sprzedaje swoje BBS Ch z oponami nówki sztuki praktycznie za 2500pln :good: Do gleby -20 już ładnie wyglądają.[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 14:07_________________________________________________Żeby nie być gołosłownym

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=797296797

Opublikowano
Jak masz jeszcze z papierami za 3000pln, to możesz mi tez załatwić - kolega chyba nieświadomy ile one kosztują ( ~10 000pln to tanio)

Na allegro 18,500 nowe :naughty: Myślę że nie jest świadomy, dla niego felga to tylko stan i rozmiar = cena, poza tym całe auto z tymi kołami kupił za 4tyś eu. (z LM)

Jak by się dało to bym Ci zalatwil, niestetz to pojedzynczy komplet z auta

Opublikowano

Ja też chcę LM w takich pieniądzach :shocked: Od dawna się na takie czaję, to najlepszy wybór z BBSów :good:

Opublikowano
:naughty: ja się podniecałem już tą stroną, dziś będzie real podnieta :decayed:
Opublikowano

@aju

musza byc koniecznie te podane? bo zadna jakos nie przekonuje i kojarza mi sie raczej z BMW 3,

:good:

Kolego poszukaj może czegoś co bardziej odpowiada do stylu audi

np

http://moto.allegro.pl/item794456012_da405_mb_19_5x100_audi_nowe_felgi_aluminiowe.html

albo

http://moto.allegro.pl/item789861500_nowe_polerowane_s4_do_audi_a3_a4_a6_kup_na_raty.html :)

to zes teraz doj*b@ł :polew:

stawiasz oklepane badziewie wyżej niz kultowe bbs-y? :thumbdown:

Opublikowano

nie założę takiego chińskiego szitu na auto, te pierwsze podobają się mojej żonie na szczęście to nie jej auto :polew:

to zes teraz doj*b@ł

:kox::decayed:

Opublikowano

wg mnie jedyneczka jest nie zła z tym ze musi być środek czarny jak zaznaczył to w swojej wypowiedzi kolega Cristoforo

lecz dwójeczka tez nie jest zła z tym że musiała by być biała do twojego kolorku..... :gwizdanie: