spetsnaz Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 podał ten co trzeba.. zwróćcie uwagę na koła z przodu a co w nich takiego ciekawego? 100 i 200 turbo tez miały tarcze z osłonami termicznymi To, że ciężko je teraz dostać i to nie jest osłona.
Dev Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 podał ten co trzeba.. zwróćcie uwagę na koła z przodu a co w nich takiego ciekawego? 100 i 200 turbo tez miały tarcze z osłonami termicznymi To, że ciężko je teraz dostać ile potrzebujesz sztuk?
spetsnaz Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 ile potrzebujesz sztuk? Nie potrzebuję, link podałem jako ciekawostkę co wcześniej zaznaczyłem, ale mogę się założyć, że znajdzie się kilka osób, które będą chciały kupić nowe tarcze tego typu. Fajnie znać kogoś, kto nie będzie miał problemu z ich zorganizowaniem.
Dev Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 ile potrzebujesz sztuk? Nie potrzebuję, link podałem jako ciekawostkę co wcześniej zaznaczyłem, ale mogę się założyć, że znajdzie się kilka osób, które będą chciały kupić nowe tarcze tego typu. Fajnie znać kogoś, kto nie będzie miał problemu z ich zorganizowaniem. z tym nie ma problemu 4-5 dni i są potrzebuje tylko dokładny nr OE bo były trzy rodzaje 276, 304 i 314 mm
zieluch Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Panowie szału nie ma MTM od dawna przewidział opcję 380mm :kox: http://www.mtm-online.de/en/Audi/A4-B7/3-0-TDI-171-kW-233-hp-Quattro?FZID=A4B7TDI171Q&KIT=m-1a4bre380vk
siemian Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Jakbym miał zakładać 360 to wziąłbym te z porsche z czerwonymi zaciskami... Ale stosunek ceny do skuteczności jest naljepszy w przypadku hampli z s4... ale i tak aż ślinka cieknie... Hamulce 360mm z Cayenna ma Szymon z CS w swoim Golfie. Tyle że oni chyba sami mocowania dorabiali...
maciejski Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 dorobienie mocowan/adapterow to najmniejszy problem.
Dev Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Opublikowano 3 Listopada 2009 dorobienie mocowan/adapterow to najmniejszy problem. dobry materiał, wiertarka, frezarka i kumata głowa :> :>
maciejski Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 jeszcze mniej, ani dobrego materialu, ani wiertarki ani frezarki, 300zl do lapy i masz praktycznie do wszystkiego adaptery zrobione tak bardzo profi, ze nie da sie lepiej.
Dev Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Opublikowano 6 Listopada 2009 jeszcze mniej, ani dobrego materialu, ani wiertarki ani frezarki, 300zl do lapy i masz praktycznie do wszystkiego adaptery zrobione tak bardzo profi, ze nie da sie lepiej. mam mechanika który za litr dobrej wódy zrobi Ci takie łapy, że będą Ci sie śniły po nocach :polew: a materiał do łap musisz mieć bardzo dobry, nawet ori nie jest żeliwna
maciejski Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 no a ja mam typa, ktory nie robi tylko rysuje w autocadzie a maszyna (cnc) mu robi, material tez z najwyzej polki, takze tylko kase wykladac i zamawiac.
Dev Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 tego nie chcialo mi sie nawet pisac ale tyle kasy za dwa kawalki blachy kazda z czterema otworami to zwykle zdzierstwo
Rekomendowane odpowiedzi