Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AMB] A4 1.8T quattro, Tiptronic, S-line, RNS-e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hm... pewnie liczyles na wiecej, co? :gwizdanie:

wpadaj na kreske jutro :evil:

Opublikowano
  • Autor

Szczerze to auto zapier#ala. Passat 2.8 startował w drodze powrotnej i nie miał szans. Jeszcze nie miał CB, dałem się wyprzedzić i go policja złapała :polew:

Nie ukrywam, że mogło być więcej, Witek mówił, że jak zmienię przepływkę to spokojnie 20KM dojdzie.

Opublikowano

no to rewelacja :) chciałbym to auto w końcu zobaczyć - do kiedy jesteś w PL?

Opublikowano

elegancko :good: ponad 250ps to juz jedzie ciekawe na jak dlugo Ci wystarczy :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Wtryski mam 440cc. Moc narazie jest do jazdy codziennej, ale 280-290KM jest realne po zmianach kosmetycznych.

Opublikowano
  • Autor

Jutro wkleję wykres jak Rogal mi prześle na maila, bo skan słabo wyszedł.

Opublikowano

to i tak ładny wynik :good: Śliczna maszyna, nic więcej jej nie trzeba :good:

Opublikowano

No i gitarka :good:

Opublikowano
  • Autor

Zobaczcie jak szybko wstaje

img042.jpg

No i wydech idzie do przeróbki, tzn tłumiki bo jest trochę za głośno.

Opublikowano

piękny wykres, teraz to to się odpycha :) Gratuluję :)

Opublikowano
  • Autor

piękny wykres, teraz to to się odpycha :) Gratuluję :)

No jedzie, jak inny samochód. Jutro wrzuce zdjęcia FMIC'a. Paweł odwalił kawał dobrej roboty.

Opublikowano

Kto Ci icka robił? Właśnie chcę u siebie też wrzucić razem z BRD turbiną ale nie wiem, podejrzewam, że na to co ja chcę to chyba chinol nawet wystarczy to 200 koni

Opublikowano

Brawo , ja zastanawiam sie nad dalszymi planami u siebie, ale na k04 max , dalej to juz jak kasa pozwoli, Moze swap ...

Opublikowano
  • Autor

Mateusz, za żadne skarby nie bierz chinola. Dam Ci namiary na gościa, robi FMIC na wymiar z za***iście wydajnych rdzeni. PIXI, kokos i Cantona tez u niego robili.

Udy tak szczerze, to przy GTRS ta K04-15 to strata kasy. Nawet Rogal mówił, że to gówniana turbina.

Opublikowano

Dla mnie z perspektywy czasu mody 1.8 t są strata czasu, zobaczysz jak ci sie znudzi szybko, za mała pojemność, myślę teraz tylko jak wyciągnac max z k04 , wydech itp i potem inwestuje w budę heble zawieche, itp żebyś mnie źle nie zrozumiał to gratuluje wyniku i nie jestem zazdrosny :) życzę 300 km :) pozdro

Opublikowano

Mateusz, za żadne skarby nie bierz chinola. Dam Ci namiary na gościa, robi FMIC na wymiar z za***iście wydajnych rdzeni. PIXI, kokos i Cantona tez u niego robili.

Udy tak szczerze, to przy GTRS ta K04-15 to strata kasy. Nawet Rogal mówił, że to gówniana turbina.

Szykuje zestaw który potem sobie sam mogę założyć? Bo raczej do Polski się nie wybieram autem w tym roku więc założyłbym go tutaj... Daj namiary na priv jak możesz i napisz ile milionów taka przyjemność :) Pozdr

Opublikowano
  • Autor

Szykuje zestaw który potem sobie sam mogę założyć? Bo raczej do Polski się nie wybieram autem w tym roku więc założyłbym go tutaj... Daj namiary na priv jak możesz i napisz ile milionów taka przyjemność :) Pozdr

Oni mieli już gotowe coolery, widziałem na półce, więc mogą ci przesłać jakbyś chciał.

Poszło PW.[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 00:33_________________________________________________Poniżej wklejam parę fotek coolera już na samochodzie. Wszystko wygląda jak seria, również silnik i o to chodziło. :wink4:

5ccda82cc1581144med.jpg

04796d6cbd8b0340med.jpg

019b8b34688671bemed.jpg

62585d4ed0de232emed.jpg

Paweł ma mi jeszcze wysłać foty z montażu, więc jak tylko dostane to wkleję. :)

Opublikowano

jakzesz koorva ladnie i z glowa zrobione :good: