Opublikowano 17 Stycznia 201115 l hm... pewnie liczyles na wiecej, co? :gwizdanie: wpadaj na kreske jutro
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Autor Szczerze to auto zapier#ala. Passat 2.8 startował w drodze powrotnej i nie miał szans. Jeszcze nie miał CB, dałem się wyprzedzić i go policja złapała Nie ukrywam, że mogło być więcej, Witek mówił, że jak zmienię przepływkę to spokojnie 20KM dojdzie.
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l no to rewelacja chciałbym to auto w końcu zobaczyć - do kiedy jesteś w PL?
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l elegancko ponad 250ps to juz jedzie ciekawe na jak dlugo Ci wystarczy :gwizdanie:
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Autor Wtryski mam 440cc. Moc narazie jest do jazdy codziennej, ale 280-290KM jest realne po zmianach kosmetycznych.
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Autor Jutro wkleję wykres jak Rogal mi prześle na maila, bo skan słabo wyszedł.
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Autor Zobaczcie jak szybko wstaje No i wydech idzie do przeróbki, tzn tłumiki bo jest trochę za głośno.
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Autor piękny wykres, teraz to to się odpycha Gratuluję No jedzie, jak inny samochód. Jutro wrzuce zdjęcia FMIC'a. Paweł odwalił kawał dobrej roboty.
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Kto Ci icka robił? Właśnie chcę u siebie też wrzucić razem z BRD turbiną ale nie wiem, podejrzewam, że na to co ja chcę to chyba chinol nawet wystarczy to 200 koni
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Brawo , ja zastanawiam sie nad dalszymi planami u siebie, ale na k04 max , dalej to juz jak kasa pozwoli, Moze swap ...
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Autor Mateusz, za żadne skarby nie bierz chinola. Dam Ci namiary na gościa, robi FMIC na wymiar z za***iście wydajnych rdzeni. PIXI, kokos i Cantona tez u niego robili. Udy tak szczerze, to przy GTRS ta K04-15 to strata kasy. Nawet Rogal mówił, że to gówniana turbina.
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Dla mnie z perspektywy czasu mody 1.8 t są strata czasu, zobaczysz jak ci sie znudzi szybko, za mała pojemność, myślę teraz tylko jak wyciągnac max z k04 , wydech itp i potem inwestuje w budę heble zawieche, itp żebyś mnie źle nie zrozumiał to gratuluje wyniku i nie jestem zazdrosny życzę 300 km pozdro
Opublikowano 17 Stycznia 201115 l Mateusz, za żadne skarby nie bierz chinola. Dam Ci namiary na gościa, robi FMIC na wymiar z za***iście wydajnych rdzeni. PIXI, kokos i Cantona tez u niego robili. Udy tak szczerze, to przy GTRS ta K04-15 to strata kasy. Nawet Rogal mówił, że to gówniana turbina. Szykuje zestaw który potem sobie sam mogę założyć? Bo raczej do Polski się nie wybieram autem w tym roku więc założyłbym go tutaj... Daj namiary na priv jak możesz i napisz ile milionów taka przyjemność Pozdr
Opublikowano 18 Stycznia 201115 l Autor Szykuje zestaw który potem sobie sam mogę założyć? Bo raczej do Polski się nie wybieram autem w tym roku więc założyłbym go tutaj... Daj namiary na priv jak możesz i napisz ile milionów taka przyjemność Pozdr Oni mieli już gotowe coolery, widziałem na półce, więc mogą ci przesłać jakbyś chciał. Poszło PW.[br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 00:33_________________________________________________Poniżej wklejam parę fotek coolera już na samochodzie. Wszystko wygląda jak seria, również silnik i o to chodziło. Paweł ma mi jeszcze wysłać foty z montażu, więc jak tylko dostane to wkleję.