Młody_drog Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 No nie zauważyłem na pierwszej stronie, super ten kolor jest, a teraz z tym body kitem to już w ogóle pozdr
Remik-A4 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Body ok... ale suszarka jaki model kupiles ? wydech Magnaflow trafiles w zajebis... cenie ciesze sie, ze robisz konkret wydech bo takich na forum za wiele nie ma ps. zaraz pisze do nich czy maja do FWD - dzieki za info No no prgratulowac :oklaski: Nowy Rok nowe plany i realizacja
virus Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Wyszło fajnie , jaki masz numer lakieru nie czasem LZ5C, i czy kolor zgrał ci się idealnie z oryginalnym :?:
cool506 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jakbyś miał chwile nagraj jak brzmi 1,8t na magnaflow zrurka zamiast kata, i jak to wszystko pasowało. ogolnie mody jak najbardziej mi sie podobają , i widac przede wszystkim jak kolor duzo daje!! poprostu bardzo klarownie pokazuje pakiet s- line co nie w kazdym kolorze tak widac...
laki83 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 no fura wypas......kolor zajefajny...wszystko mi sie podoba tylko nie te koła...są czarne i zlewają sie bardzo z oponami...jak dla mnie nie ma efektu...może bardziej by pasowało cos takiego jak ma Remik..czarne z polerowanym rantem...ale to tylko moje skromne zdanie..to tobie ma sie auto podobać
Młody_drog Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 To tylko zimówki więc dont worry
Remik-A4 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Jakbyś miał chwile nagraj jak brzmi 1,8t na magnaflow zrurka zamiast kata jest tego troche na YouTubie - 16601 Magnaflow lub - http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177114.0 Tomas to juz uklad jest na aucie ?
Thom4s Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Kolor to LZ5W Denim Blue Pearl Effect. Wyszło dobrze. Myślałem, że będzie widać różnicę, ale musi być odpowiednio odbite światło, i kąt, żeby zauważyć. Suszarka to Garrett GTRS Eliminator z kolektorem wydechowym ATP. Dziś doszedł DP od bakusia. Brzmienie wydechu nagram w przyszłym tygodniu jak go zamontuję. Ogólnie wszystko mi się obsunęło w czasie z terminami i będę musiał chyba urlop przedłużyć, żeby się wyrobić. Kolor naprawdę mi się podoba. Kupiłem samochód jaki w sumie sam bym skonfigurował jakbym kupował nowy. Ostatnie 2 tygodnie jeździłem A3 manualem i dziś było za***iście wrócić do automata. [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 20:15_________________________________________________ Tutaj mały przykład:
Thom4s Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 pięknie brzmi... Noo jak V6. Remik ty potrzebujesz 16600.
wrclaguna Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 no nie powiem ladniutka sztuka sie zrobila
Remik-A4 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 pięknie brzmi... Noo jak V6. Remik ty potrzebujesz 16600. wiem tutaj jeszcze Magna pod twoje Quattro
Thom4s Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Ja mam ładniejsze końcówki wydechu. Zaraz wrzucę fotę. a mocy dodaje?? Się okaże na hamowni. Wg producenta 8KM i 15 Nm.
cool506 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 no powiem ci ze zaczełem grzebac za tym wydechem , jest rasowy;))
virus Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Końcówka wydechu. ile mm ma końcówka ?
Thom4s Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Końcówka wydechu. ile mm ma końcówka ? Chodzi Ci o średnicę wewnętrzną?
Remik-A4 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Końcówka wydechu. koncowka jest ale cuknij caly
Thom4s Opublikowano 5 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2011 Cały leży w garażu. Jutro coś cyknę. Średnica końcówki to 2.25". Ten wydech jest 2.5" przechodzący w 2.25".
Rekomendowane odpowiedzi