loloA4 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 witam chcialbym sie dowiedziec czy wszystkie b5 maja kontrolke check w licznikach? moj rocznik to 95 nie mam tam nic,na zarowke nie ma miejsca jedynie na taka na kabelku bo stykow w licznikach nie ma,a na kabelku mam tylko zarowke od kierunkow przyczepy i nic wiecej nie ma;/ prosze was o info w tej sprawie i z góry dziekuje
gregory Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 B5 nie wszystkie miały "check-a" powiedziałbym nawet, że większość nie miała. AEB nie ma na pewno.
loloA4 Opublikowano 1 Listopada 2009 Autor Opublikowano 1 Listopada 2009 dzieki za info juz myslalem ze cos kombinowane bylo
Pucek Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 olek4505 jak aeb nie ma to dlaczego ADR ma mieć? czyli już masz odpowiedź
adamq Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 A AJM ma koledzy kontrolke ??? Zamiast kontrolki "Check engine" w Dieslach mruga kontrolka świec żarowych, w silnikach benzynowych jest kontrolka EPC (Electronic Power Control), ale to chyba tylko w nowszych silnikach benzynowych, nieposiadających linki pedału gazu do bezpośredniego sterowania klapą przepustnicy.
bin85 Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ja mam u siebie kontrolkę EPC i tak jak kolega wyżej wspomniał nie mam linki od przepustnicy
Rekomendowane odpowiedzi